43 lata

Steroidologia
Posty: 3608
Rejestracja: 30 września 2019, 20:44 - pn
szpinakowychudzielec pisze: 20 lipca 2021, 00:37 - wt
Euro-Pharmacies-Trener21 pisze: 15 lipca 2021, 23:07 - czw wybacz, ale nie wierzę, że byłeś na deficycie i miałeś libido jak nastolatek myślący o seksie co godzinę... no chyba, że masz 18 latek.
też wybacz ale nie pojawiłem się na forum żeby się chwalić, i nie bardzo mi zależy czy ktoś mi w to wierzy czy nie, tym bardziej że czasami taka chcica może narobić sporo problemów w takim wieku

Wiesz jestesmy tu zeby doradzic - wiec smailo pisz prosze kazdy czlonek jest wazny bo kazdy problem jest wazny
szpinakowychudzielec
Posty: 124
Rejestracja: 09 czerwca 2021, 17:17 - śr
Niestety ze względów zdrowotnych prawdopodobnie będe musiał przerwać cykl.
Sprawa nie mająca związku z cyklem. 2 lata temu miałem operacje /sprawy jelitowe/ i zaczyna mi sie dolegliwość chyba nawracać. Po prostu nie chce byc zaskoczony przez konieczność położenia sie do szpitala na cyklu i kombinowania później co z tym tam zrobić.

Jak przeprowadzić prawidłowo i bezpiecznie wyjście z cyklu.

Pozdr
szpinakowychudzielec
Posty: 124
Rejestracja: 09 czerwca 2021, 17:17 - śr
Bobby pisze: 02 sierpnia 2021, 12:08 - pn Cztery strony ci trenery doradzali a ty chcesz uciec teraz ? Podpisałeś pakt z diabłem na dożywotni test i hcg to wykazali zaiterere a tu klops . Ok masz problemy zdrowotne , zdarza się ale kupować i tak musisz . Oddaj komuś czy sprzedaj ale kupować musisz .
Jedyne co brałem to Enanthate, Boldenon i HCG.

Zdrowie nie wybiera i czy chce czy nie żebym sie zesrał odpuścić musze, przynajmniej na razie dopóki się nie wyklaruje wszystko.
Kolunio1
Posty: 411
Rejestracja: 06 września 2020, 14:02 - ndz
szpinakowychudzielec pisze: 02 sierpnia 2021, 10:52 - pn Niestety ze względów zdrowotnych prawdopodobnie będe musiał przerwać cykl.
Sprawa nie mająca związku z cyklem. 2 lata temu miałem operacje /sprawy jelitowe/ i zaczyna mi sie dolegliwość chyba nawracać. Po prostu nie chce byc zaskoczony przez konieczność położenia sie do szpitala na cyklu i kombinowania później co z tym tam zrobić.

Jak przeprowadzić prawidłowo i bezpiecznie wyjście z cyklu.

Pozdr
Możesz śmiało wejść na dawkę trt 150mg tygodniowo +hcg , boldenon odstaw. Jeśli jednak chcesz odblok, poczekaj napewno ktoś bardziej doświadczony w tym temacie ci dokładnie rozpisze.
Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem. Pozdrawiam serdecznie.
Awatar użytkownika
ARMABOL-Trener21
Posty: 1321
Rejestracja: 01 lutego 2021, 13:12 - pn
szpinakowychudzielec pisze: 02 sierpnia 2021, 10:52 - pn Niestety ze względów zdrowotnych prawdopodobnie będe musiał przerwać cykl.
Sprawa nie mająca związku z cyklem. 2 lata temu miałem operacje /sprawy jelitowe/ i zaczyna mi sie dolegliwość chyba nawracać. Po prostu nie chce byc zaskoczony przez konieczność położenia sie do szpitala na cyklu i kombinowania później co z tym tam zrobić.

Jak przeprowadzić prawidłowo i bezpiecznie wyjście z cyklu.

Pozdr
Jeżeli chcesz/musisz zejść całkowicie to odstaw Testosteron, po prostu przestań podawać. Długie estry powoli, spokojnie usuną się z organizmu. HCG pociągnij jeszcze 2-3 tyg. po odstawieniu teścia i odstaw je również. I to może być wszystko w temacie. Jadra masz sprawne, nie są zablokowane ani uszkodzone. Jedynie co to podwzgórze i przysadka musi ruszyć a zazwyczaj dzieje się to dość szybko.
Możesz wrzucić Clomid jednak po jego odstawieniu przysadka znowu rozleniwi się na chwilę.

Na Twoim miejscu nie dawałbym Clomidu tylko odstawił tak jak pisałem powyżej i zrobił badania po 3 tyg od odstawienia HCG: morfologia, estradiol, prolaktyna, LH, FSH, testosteron całkowity - wyniki jak zawsze do mnie.
szpinakowychudzielec
Posty: 124
Rejestracja: 09 czerwca 2021, 17:17 - śr
.
Ostatnio zmieniony 02 sierpnia 2021, 22:50 - pn przez szpinakowychudzielec, łącznie zmieniany 1 raz.
Kolunio1
Posty: 411
Rejestracja: 06 września 2020, 14:02 - ndz
Nie zawracaj sobie głowy tym kolesiem
Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem. Pozdrawiam serdecznie.
szpinakowychudzielec
Posty: 124
Rejestracja: 09 czerwca 2021, 17:17 - śr
2 pytania:

1 - HCG - nadal 500iu co 2 dni przez 2-3 tygodnie czy inna dawka?
2 - Acard jeszcze brać przez jakis czas czy też juz odstawić?
Steroidologia
Posty: 3608
Rejestracja: 30 września 2019, 20:44 - pn
szpinakowychudzielec pisze: 02 sierpnia 2021, 22:53 - pn 2 pytania:

1 - HCG - nadal 500iu co 2 dni przez 2-3 tygodnie czy inna dawka?
2 - Acard jeszcze brać przez jakis czas czy też juz odstawić?
Tak jak ci trener napisał 3 tyg HCG i off możesz powtórzyć badania kontrolnie - co do acardu możesz go pobrać 2-3 tyg po odstawieniu wszystkiego
szpinakowychudzielec
Posty: 124
Rejestracja: 09 czerwca 2021, 17:17 - śr
ODPOWIEDZ