Jaki masz cel, jaki masz powód wejścia na Testosteron, co chcesz osiągnąć, czy masz wyniki badań przed i aktualne ?stajan1925 pisze: ↑17 listopada 2023, 11:23 - ptDietetyk-Andrula pisze: ↑10 listopada 2023, 19:18 - ptCóż nie będę odpowiadał za wiedze lekarzy w Polsce na temat leczenia Testosteronem, natomiast w takim razie,stajan1925 pisze: ↑09 listopada 2023, 00:29 - czw
Tak z lekarzem i dostałem receptę. Z racji że to nie lekarz sportowy a ginekolog położnik, cytolog, androlog to napisałem tutaj bo domyślam się, że fachowej wiedzy w zakresie sportu nie ma.
co dalej? Czego oczekujesz więc od naszej pomocy?
Pozdrawiam
Porady bo z całym szacunkiem do lekarzy, często robią coś według schematu nie zastanawiając się nad innymi aspektami. W moim przypadku sport jest tutaj czynnikiem decydującym.
Może źle zacząłem i źle trafiłem. Dlatego chciałem to co teraz stosuje skonsultować z kimś, kto ma dużo większe doświadczenie w kontekście sportowym - konkretnie wytrzymałościowym.
Bieganie - doping
-
Forum PREMIUM Aktywowane - jeśli zależy Tobie na najlepszych efektach, idealnych rozpiskach 1:1 cykli, diety, badań, nie chcesz zrobić sobie krzywdy. To jest dla Ciebie.
Aby otrzymać, więcej szczegółów napisz prywatną wiadomość
Aby otrzymać, więcej szczegółów napisz prywatną wiadomość