Witam i o ocenę cyklu pytam

Turista
BodyHelp pisze: 15 września 2023, 22:37 - pt
Turista pisze: 15 września 2023, 21:50 - pt Dzieki za powyzsze rady.

Mam dziwne pytanie czy na tym NPP wzrasta apetyt? Bo pomimo tego ze ustawilem sobie max 3100kcal na fitatu nie potrafie sie pohamowac z jedzeniem 😅 3400 to minimum jak koncze dzien. Nie wiem czy to efekt po redukcji czy te NPP
Dodam ze na redukcji potrafilem utrzymac kcal
Szczerze powiedziawszy to mało kto na redukcji używa npp, tak może wzrastać apetyt.

Główne połączenie to testosteron, masteron + do tego jakiś oral jak oxa( cała metabolizowana w nerkach, wiec można lecieć dość długo i dawki do 50mg dzień połączonych z kofeina)

Jakieś połączenie spalaczy Yoha i frag i z czasem do tego sally/ clen(o wiele bardziej efektywniejszy)

+ tarczyca, ale to już wyższa szkoła ;)
Tak, ale ja juz na masie od 15 dni
BodyHelp
Turista pisze: 15 września 2023, 23:37 - pt
Turista pisze: 15 września 2023, 21:50 - pt Dzieki za powyzsze rady.

Mam dziwne pytanie czy na tym NPP wzrasta apetyt? Bo pomimo tego ze ustawilem sobie max 3100kcal na fitatu nie potrafie sie pohamowac z jedzeniem 😅 3400 to minimum jak koncze dzien. Nie wiem czy to efekt po redukcji czy te NPP
Dodam ze na redukcji potrafilem utrzymac kcal
Szczerze powiedziawszy to mało kto na redukcji używa npp, tak może wzrastać apetyt.

Główne połączenie to testosteron, masteron + do tego jakiś oral jak oxa( cała metabolizowana w nerkach, wiec można lecieć dość długo i dawki do 50mg dzień połączonych z kofeina)

Jakieś połączenie spalaczy Yoha i frag i z czasem do tego sally/ clen(o wiele bardziej efektywniejszy)

A, przepraszam po redukcji ;)

A jak waga na tych 3100?? Idzie coś w górę, czy stoi w miejscu?

Jeśli stoi w miejscu podbij kcal, jeśli idzie dobrze to się musisz do tego przyzwyczaić. Dodatkowo jesteś po redukcji, gdzie wrażliwość insulinowa jest bardzo dobra. Można przyjąć, ze głód jest dobrym wyznacznikiem, bo dobrze wszystko przyswajasz. Dość sporo osób się z tym boryka, rada? Pij dużo wody, możesz jeść nawet te makarony z glukomanem, które maja dużo błonnika i hamują łaknienie.
Turista
BodyHelp pisze: 16 września 2023, 07:30 - sob

Jeśli stoi w miejscu podbij kcal, jeśli idzie dobrze to się musisz do tego przyzwyczaić. Dodatkowo jesteś po redukcji, gdzie wrażliwość insulinowa jest bardzo dobra. Można przyjąć, ze głód jest dobrym wyznacznikiem, bo dobrze wszystko przyswajasz. Dość sporo osób się z tym boryka, rada? Pij dużo wody, możesz jeść nawet te makarony z glukomanem, które maja dużo błonnika i hamują łaknienie.
tempImageLmhDnG.gif
7 września
(2.43 MiB) Nie pobierany
7 wrzesnia
tempImage64atB7.gif
15 września
(1.67 MiB) Nie pobierany
15 wrzesnia

Różnica w ponad 7 dni to 1kg
BodyHelp
Turista pisze: 16 września 2023, 18:03 - sob

tempImageLmhDnG.gif 7 wrzesnia
tempImage64atB7.gif 15 wrzesnia

Jeśli waga tyle poszła, to zostawiasz kcal tak samo, na kalkulatory się nie patrz, bo to wcale nie jest autentyczne. Wystarczy wypić więcej wody, albo mniej i wszystko jest inaczej.

Musisz się przemęczyć z tym apetytem, albo dać coś sobie na „blok” jeśli jest to bardzo uciążliwe. Generalnie jest to normalna sprawa, ze jesteś głodny.

Jeśli to co pisałem nie pomoże możesz użyć semaglutydu- aplikacja raz w tygodniu. Zmniejsza apetyt , można powoli nic nie jeść i mijać lodówkę z daleka ;)
Dietetyk-Andrula
Turista pisze: 16 września 2023, 18:03 - sob

tempImageLmhDnG.gif 7 wrzesnia
tempImage64atB7.gif 15 wrzesnia

Zwolnij troszkę, by to było max 0,6kg jak narazie na początek, nie tak szybko się zalejesz.

Pozdrawiam.
Zalecenie: Zmniejsz kcal + dodaj więcej cardio. = Lepsza jakość masy oraz możliwość dłuższego czasu bycia na niej = więcej mięśnia.
Forum PREMIUM Aktywowane - jeśli zależy Tobie na najlepszych efektach, idealnych rozpiskach 1:1 cykli, diety, badań, nie chcesz zrobić sobie krzywdy. To jest dla Ciebie.
Aby otrzymać, więcej szczegółów napisz prywatną wiadomość
Turista
Pytanko mam odnosnie NPP, mam przejsc z NPP na Deke czyli dłuższy estr. Konczy mi sie juz flakon z NPP [ 3x 100mg na tydzien] mam po prostu odstawic NPP i wbic np 2x 150mg na tydzien deki? Czy jakis proces przechodzenia istnieje😅
BodyHelp
Turista pisze: 22 września 2023, 10:33 - pt Pytanko mam odnosnie NPP, mam przejsc z NPP na Deke czyli dłuższy estr. Konczy mi sie juz flakon z NPP [ 3x 100mg na tydzien] mam po prostu odstawic NPP i wbic np 2x 150mg na tydzien deki? Czy jakis proces przechodzenia istnieje😅
Normalnie przechodzisz ;) różni się tylko estrem, wiec nie ma problemu ;) jeśli wolisz bic się częściej to zostań na npp,
Turista
Za fajnie szło żeby nic się nie podziało, dzisiaj przychodzę z pytaniem następującym. Wyczułem przy prawym sutku guzka twardy niebolesny. Hormony z badań niby okej. Nie wiem czy podrażniłem se go przy jakimś ćwiczeniu czy wynik sterydów.
Dodam że nawet bez sterydów zdarzały mi się takie guzki z tym że w lewym sutku i zazwyczaj było to wynikiem jakiegoś mechanicznego nacisku po czasie się wchłaniały ale były bolące. Ten co się pojawił nie boli
ODPOWIEDZ