Czesc, od miesiaca mam infekcje ucha, dzis lekarz zalecil antybityk w kroplach do ucha przez szesc dni. Leci test z mala dawka oxy i hgh. Odpuscic przez te szesc dni oxe ?
Pozdrawiam
Antybiotyk na cyklu?
-
I tak nie będziesz trenował szkoda towaru podkład z testa zostaw i tyle
Dobra technika: retrakcja, regresja, anihilacja, masturbacja (potreningowa)
Ja czuje sie dobrze ,ucho zaropiale mam, tyle. Doczytalem ,ze sterydy przy infekcjach sa stosowane zamiast antybiotykow.TrainingAddict pisze: ↑19 czerwca 2023, 19:04 - pn I tak nie będziesz trenował szkoda towaru podkład z testa zostaw i tyle
A możesz podesłać link do tych nieznanych mi faktów naukowych?
Bo różnej maści steroidy np. kortykosteroidy sa uzywane w wielu przypadkach np. gdy mamy do czynienia ze stanem zapalnym ale w momencie gdy zachodzi potrzeba antybiotykoterapi ( podłoże bakteryjne) to "sterydy" nie wytłuką bakterii....
Zrób jak kolega wyżej radzi i się wylecz.
Zapalenie ucha przewlekłe jest bardzo niebezpieczne.

Bo różnej maści steroidy np. kortykosteroidy sa uzywane w wielu przypadkach np. gdy mamy do czynienia ze stanem zapalnym ale w momencie gdy zachodzi potrzeba antybiotykoterapi ( podłoże bakteryjne) to "sterydy" nie wytłuką bakterii....
Zrób jak kolega wyżej radzi i się wylecz.
Zapalenie ucha przewlekłe jest bardzo niebezpieczne.
-
Hej,
Zależy w jakim to masz stanie i czy masz zawody czy nie.
Jeśli to tylko 6 dni przerwy to nic się nie stanie jeśli odstawisz oxę na te dni.
Forum PREMIUM Aktywowane - jeśli zależy Tobie na najlepszych efektach, idealnych rozpiskach 1:1 cykli, diety, badań, nie chcesz zrobić sobie krzywdy. To jest dla Ciebie.
Aby otrzymać, więcej szczegółów napisz prywatną wiadomość
Aby otrzymać, więcej szczegółów napisz prywatną wiadomość