Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ennzie322 pisze: ↑05 marca 2023, 10:34 - ndz
Hej,
Obecnie zaczynamy powoli redukcję po "masie" 13 tygodni.
Zakończone na 102.4kg czyli 13kg więcej
Makro zmniejszone, dodane cardio
Dt: 250B, 30T, 450WW
Dnt: 230b, 60T, 300WW
Obecnie sytuacja przedstawia się tak:
Wielki mąż haaa, kurcze jednak urosłeś i to sporo. Nieźle to wygląda, jestem ciekaw jak zejdziesz z wagi.
Pewnie zmniejszy się pas i boczki, przez co środek fajnie się zmniejszy, zwiększą się plecy optycznie i naprawdę może już to nieźle wyglądać przy wadze 90+ kg
Brawa za zaangażowanie
Forum PREMIUM Aktywowane - jeśli zależy Tobie na najlepszych efektach, idealnych rozpiskach 1:1 cykli, diety, badań, nie chcesz zrobić sobie krzywdy. To jest dla Ciebie. Aby otrzymać, więcej szczegółów napisz prywatną wiadomość
Hej,
Dawno mnie nie było. Na chwilę obecną lecimy z redukcja.
Masa trwała do 102kg, obecnie jesteśmy w fazie redukcyjnej.
Waga na chwilę obecną 96kg, dobrze utrzymane jakościowo i wygląda coraz lepiej.
Wstawiam poglądowa fotę.
Po lewej koniec poprzedniej redukcji, masa i obecną redukcja.
Ennzie322 pisze: ↑24 kwietnia 2023, 17:54 - pn
Hej,
Dawno mnie nie było. Na chwilę obecną lecimy z redukcja.
Masa trwała do 102kg, obecnie jesteśmy w fazie redukcyjnej.
Waga na chwilę obecną 96kg, dobrze utrzymane jakościowo i wygląda coraz lepiej.
Wstawiam poglądowa fotę.
Po lewej koniec poprzedniej redukcji, masa i obecną redukcja.
Makro 250, 30T, 240WW
240, 45T, 220WW
Cardio 6x50
Ekspresowa ta masa
Ale jednak widok redukcji zawsze przynajmniej dla mnie jest bardziej efektowny, wystarczy zobaczyć ten efekt suchej skóry. Każdy powinien chociaż raz mieć tego typu formę heh
Forum PREMIUM Aktywowane - jeśli zależy Tobie na najlepszych efektach, idealnych rozpiskach 1:1 cykli, diety, badań, nie chcesz zrobić sobie krzywdy. To jest dla Ciebie. Aby otrzymać, więcej szczegółów napisz prywatną wiadomość