Sibutramina
Witam a jakiego efektu oczekujesz? Ja to brałem, do wyniku do biegania nic mi to nie wniosło, czułem lekkie przyjemne mrowienie które dawało kopa i później nie mogłem zasnąć i pyta miała problem podnieść się. Podobno mocno miesza w organizmie, nie polecam.
Zależy czy dostaniesz orginalny środek od tego zacznijmy. Dość często zawartość w środku nie ma nic wspólnego z tym "lekiem"
Z apetytem trzeba sobie po prostu radzić; mniejszy deficyt, warzywa, bardziej objętościowe posiłki.
Bodajże lek, który wpływa na układ nagrody w mózgu przez co się nie chce jeść i traci się wagę poprzez właśnie brak apetytu to My Simba.
Pozdrawiam serdecznie,
BodyHelp
-
U mnie efedryna w strzałach boardzo mocno blokowała apetyt aż do tego stopnia że przestałem brać jako przedtreningówke.
Jak masz dostęp to polecam ale weź pod uwagę żeby to brać 8 godzin przed spaniem bo zaburza sen
Jak masz dostęp to polecam ale weź pod uwagę żeby to brać 8 godzin przed spaniem bo zaburza sen
Dobra technika: retrakcja, regresja, anihilacja, masturbacja (potreningowa)
-
Badania tarczycy, jeśli przejadasz stres to i sibu średnio pomoże, mam w szafce do teraz, mocno produkt zależny od osoby

Miałem dużo podopiecznych, które po prostu nie dawały rady, stres i ciągłe złe żywienie, po prostu musisz mieć silną wolę i wytrzymać miesiąc na deficycie, wtedy apetyt sam się ogarnia, jeśli już czuje że nie dostaje tyle żarcia.
A jak żresz żresz i nagle przestajesz to zapala się mu lampka, że halo dawaj żreć, mózg daje Ci cynk, że chcesz jeść nie brzuch więc to wszystko nawyki i psychika
Forum PREMIUM Aktywowane - jeśli zależy Tobie na najlepszych efektach, idealnych rozpiskach 1:1 cykli, diety, badań, nie chcesz zrobić sobie krzywdy. To jest dla Ciebie.
Aby otrzymać, więcej szczegółów napisz prywatną wiadomość
Dzięki za odpowiedźDietetyk-Andrula pisze: ↑02 czerwca 2023, 17:29 - ptBadania tarczycy, jeśli przejadasz stres to i sibu średnio pomoże, mam w szafce do teraz, mocno produkt zależny od osoby![]()
Miałem dużo podopiecznych, które po prostu nie dawały rady, stres i ciągłe złe żywienie, po prostu musisz mieć silną wolę i wytrzymać miesiąc na deficycie, wtedy apetyt sam się ogarnia, jeśli już czuje że nie dostaje tyle żarcia.
A jak żresz żresz i nagle przestajesz to zapala się mu lampka, że halo dawaj żreć, mózg daje Ci cynk, że chcesz jeść nie brzuch więc to wszystko nawyki i psychika
-
Jeśli Twoja redukcja trwa nie wiem ile już ale jeśli zrzuciłeś 12,5kg to jest sporo, to zalecam wejść na zero lub lekki deficyt 300kcal + by odpoczął organizm. Po miesiącu redukuj dalej.Ishak87 pisze: ↑02 czerwca 2023, 23:59 - ptDzięki za odpowiedźDietetyk-Andrula pisze: ↑02 czerwca 2023, 17:29 - ptBadania tarczycy, jeśli przejadasz stres to i sibu średnio pomoże, mam w szafce do teraz, mocno produkt zależny od osoby![]()
A jak żresz żresz i nagle przestajesz to zapala się mu lampka, że halo dawaj żreć, mózg daje Ci cynk, że chcesz jeść nie brzuch więc to wszystko nawyki i psychikaNarazie idzie do przodu jakoś daje radę. Już -12,5 kg i ostatnio o wiele lepiej z tym apetytem, łatwiej go kontrolować i już nie jestem tak bardzo głodny
![]()
Forum PREMIUM Aktywowane - jeśli zależy Tobie na najlepszych efektach, idealnych rozpiskach 1:1 cykli, diety, badań, nie chcesz zrobić sobie krzywdy. To jest dla Ciebie.