Kontuzja lewego tricepsu i prawego przedramienia

ropuch80
Hej tak jak w temacie , zmagam sie z kontuzja od trzech tygodni (wypadek w pracy, poprawilem na silowni). jestem po pierwszej wizycie u fizjoterapeuty. Od 5 miesiecy 2*100mg test 250mg, a od miesiaca 2*100mg 300mg test enan.Delikatnie wspomagalem sie tez oxa od 2 miesiecy. Szybko sie nie zapowiada na pelna sprawnosc, chodze caly czas na silownie , staram sie robic trening dostosywujac sie do swoich ograniczen. Co z tym teraz powinienem zrobic? Zejsc do htz az wyzdrowieje? Odstawic oxe? Leciec dalej i skupiac sie na innych partiach ciala?
Pozdrawiam serdecznie.

Ps. co z tym abonamentem premium? Bedzie?
BodyHelp
ropuch80 pisze: 05 maja 2023, 21:44 - pt Hej tak jak w temacie , zmagam sie z kontuzja od trzech tygodni (wypadek w pracy, poprawilem na silowni). jestem po pierwszej wizycie u fizjoterapeuty. Od 5 miesiecy 2*100mg test 250mg, a od miesiaca 2*100mg 300mg test enan.Delikatnie wspomagalem sie tez oxa od 2 miesiecy. Szybko sie nie zapowiada na pelna sprawnosc, chodze caly czas na silownie , staram sie robic trening dostosywujac sie do swoich ograniczen. Co z tym teraz powinienem zrobic? Zejsc do htz az wyzdrowieje? Odstawic oxe? Leciec dalej i skupiac sie na innych partiach ciala?
Pozdrawiam serdecznie.

Ps. co z tym abonamentem premium? Bedzie?
Zejść na dawki htz i skupić się na wyleczeniu kontuzji, a następnie wrócić do treningów.
Ewentualnie robić jakieś cardio.

Tylko mnie zastanawia po co te orale, je też się stosuje w konkretnym celu, a oxe głównie 6-8 tygodni przed końcem redukcji..

Będzie, nie długo.

Pozdrawiam serdecznie,
BodyHelp
ODPOWIEDZ