Cykl Cypio plus deca badania

Arson88
Witam. Jest to moj drugi cykl, pierwszy był na samym enanthate. Aktualnie leci 150mg test plus 150mg deca e4d. Mija 3tydz dzisiaj byłem zrobic badania i tak. O ile test zamknął skalę i wiem ze nie bije oleju o tyle prolaktyna w połowie skali. Czyżby deca to nie deca czy niekoniecznie musi wybić prolke? Estro 80 norma do 45 więc nie ma tragedii żadnego inhibitora póki co nie biorę. Dodatkowo jako kick start poleciało 30mg mety której tak naprawdę nie poczułem. Próby watrobowe w normie. Wszystkie środki z jednego sklepu. Co o tym myślicie? Waga w górę ok 3kg siła też z treningu na trening jest jakiś progres.
BodyHelp
Arson88 pisze: 14 marca 2023, 20:35 - wt Witam. Jest to moj drugi cykl, pierwszy był na samym enanthate. Aktualnie leci 150mg test plus 150mg deca e4d. Mija 3tydz dzisiaj byłem zrobic badania i tak. O ile test zamknął skalę i wiem ze nie bije oleju o tyle prolaktyna w połowie skali. Czyżby deca to nie deca czy niekoniecznie musi wybić prolke? Estro 80 norma do 45 więc nie ma tragedii żadnego inhibitora póki co nie biorę. Dodatkowo jako kick start poleciało 30mg mety której tak naprawdę nie poczułem. Próby watrobowe w normie. Wszystkie środki z jednego sklepu. Co o tym myślicie? Waga w górę ok 3kg siła też z treningu na trening jest jakiś progres.
Hej,
Estro do zbicia, warto wdrożyć exe.
Jak z stosowaniem HCG na cyklu? Powinno lecieć cały czas 300e3d

Jeśli chodzi o deke to warto przejść na NPP, długa deka jest bardziej dla strongmanów. W kulturystyce rzadko się ją stosuje.

Testosteron i deka 150 co 4 dni? Dobrze rozumiem?

Jeśli chodzi o podbicie prolaktyny, to niekoniecznie musi iść do góry, ale na pewno po odstawieniu skoczy mocno do góry i trzeba zbadać 2 tygodnie po odstawieniu.

Dieta i trening dopięta jak trzeba?
Jak wygląda nawodnienie+ suplementacja prozdrowotna?

Jeśli chodzi o dawkę smaboliczna Testosteronu to minimum 350mg na tydzień.
Deki względem testosteronu dałbym nieco mniej.

Meta była zbędna, już kick startów się nie stosuje. Kiedyś było myślenie, że trzeba ją dawać żeby test się "wkręcił"

Obecnie się ją stosuje podczas "masy" jak występuje stagnacja, aby przełamać bariere wagowa/obciążeń. Ale to i tak dawki się dobiera indywidualnie.

Pozdrawiam serdecznie,
BodyHelp
Arson88
Hcg leci cały czas 500mg e4d dieta dopięta wszystko wg aplikacji fitatu liczę wszystko skrupulatnie. trening 3xtyg fbw staram się opierać na wielostawach jak znajdę chwilę to mogę wrzucić. Co do suplementacji. Min dziennie 3 litry wody. Acard , enzymy trawienne kwasy omega heparegen na wątrobę jest żeby metanabol nie nabroil. To chyba tyle. Czyli dac więcej testo względem deki i za 3 tyg badania jak sprawa z estro bo napewno podbije. Generalnie czuje się ok chęć do treningów tak sobie ale jak juz pójdę ćwiczyć to nie odpuszczam. Libido bez szału trochę ospały jestem ale wiadomo przy małych dzieciach regeneracja w nocy może zawodzić lub też przez estrogen :D
BodyHelp
Arson88 pisze: 15 marca 2023, 11:01 - śr Hcg leci cały czas 500mg e4d dieta dopięta wszystko wg aplikacji fitatu liczę wszystko skrupulatnie. trening 3xtyg fbw staram się opierać na wielostawach jak znajdę chwilę to mogę wrzucić. Co do suplementacji. Min dziennie 3 litry wody. Acard , enzymy trawienne kwasy omega heparegen na wątrobę jest żeby metanabol nie nabroil. To chyba tyle. Czyli dac więcej testo względem deki i za 3 tyg badania jak sprawa z estro bo napewno podbije. Generalnie czuje się ok chęć do treningów tak sobie ale jak juz pójdę ćwiczyć to nie odpuszczam. Libido bez szału trochę ospały jestem ale wiadomo przy małych dzieciach regeneracja w nocy może zawodzić lub też przez estrogen :D
Metanabol bym odstawil, bardzo toksycznym środek i nie do stosowania na start, to już nie te czasy.

Poza tym co do suplementacji wstawiłem link co potrzebne z tych najważniejszych.

To już tylko badania powiedzą co jest nie tak, możesz wykonać pakiet kontrolny hormonów.

Pozdrawiam serdecznie,
BodyHelp
Dietetyk-Andrula
Arson88 pisze: 14 marca 2023, 20:35 - wt Witam. Jest to moj drugi cykl, pierwszy był na samym enanthate. Aktualnie leci 150mg test plus 150mg deca e4d. Mija 3tydz dzisiaj byłem zrobic badania i tak. O ile test zamknął skalę i wiem ze nie bije oleju o tyle prolaktyna w połowie skali. Czyżby deca to nie deca czy niekoniecznie musi wybić prolke? Estro 80 norma do 45 więc nie ma tragedii żadnego inhibitora póki co nie biorę. Dodatkowo jako kick start poleciało 30mg mety której tak naprawdę nie poczułem. Próby watrobowe w normie. Wszystkie środki z jednego sklepu. Co o tym myślicie? Waga w górę ok 3kg siła też z treningu na trening jest jakiś progres.

Przecież nie ma zasady że musisz mieć wyjebaną prolaktynę, wtedy oznacza że masz dobrą deke..

Jeśli czujesz nabicie, pompe to jest ok. Odstaw "kick mete"

Jeśli waga 3kg w górę, to na pewno deka, o ile nie żresz jak świnia..
Jeśli chciałbyś zmaksymalizować swoją sylwetkę,w jak najszybszym czasie, mieć stały kontakt 24/7, robić to mądrze i NAJskuteczniej, jak tylko to możliwe[...] - Współpraca 1:1 jest dla Ciebie, po więcej info napisz prywatną wiadomość :geek: D.A.
ODPOWIEDZ