Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gdzieś kiedyś trafiłem na cytat (niby mówił to Arnoldzik, ale to malo istotne), który pozwolił mi wycisnąć dużo więcej z każdego ćwiczenia :
"podczas treningu to umysł poddaje się pierwszy a nie mięśnie"
I jest dokładnie tak jak w tym zdaniu... a myśląc o tym podczas końcówki serii/ćwiczenia, gdy czujesz, że nie masz już siły to zazwyczaj jeszcze ją masz i faktycznie idzie wycisnąć więcej
Z pozoru banał ale u mnie się sprawdziło i polecam.
Lord pisze: ↑09 lutego 2023, 13:49 - czw
Gdzieś kiedyś trafiłem na cytat (niby mówił to Arnoldzik, ale to malo istotne), który pozwolił mi wycisnąć dużo więcej z każdego ćwiczenia :
"podczas treningu to umysł poddaje się pierwszy a nie mięśnie"
I jest dokładnie tak jak w tym zdaniu... a myśląc o tym podczas końcówki serii/ćwiczenia, gdy czujesz, że nie masz już siły to zazwyczaj jeszcze ją masz i faktycznie idzie wycisnąć więcej
Z pozoru banał ale u mnie się sprawdziło i polecam.
Otóż to wiara to podstawa, a będąc na bombie każdy powinien trenować do upadku w każdej serii, a nie że zostają Ci 2-3 powtórzenia..
Ostatnie powtórzenia ma być takie, że klocek Ci z dupki wychodzi, a ręcę telepią się że już wiesz że naprawdę więcej nie zrobisz..
Forum PREMIUM Aktywowane - jeśli zależy Tobie na najlepszych efektach, idealnych rozpiskach 1:1 cykli, diety, badań, nie chcesz zrobić sobie krzywdy. To jest dla Ciebie. Aby otrzymać, więcej szczegółów napisz prywatną wiadomość