Jedno zdanie, które poprawi każdy trening...

Lord
Gdzieś kiedyś trafiłem na cytat (niby mówił to Arnoldzik, ale to malo istotne), który pozwolił mi wycisnąć dużo więcej z każdego ćwiczenia :
"podczas treningu to umysł poddaje się pierwszy a nie mięśnie"

I jest dokładnie tak jak w tym zdaniu... a myśląc o tym podczas końcówki serii/ćwiczenia, gdy czujesz, że nie masz już siły to zazwyczaj jeszcze ją masz i faktycznie idzie wycisnąć więcej :)

Z pozoru banał ale u mnie się sprawdziło i polecam.
Dietetyk-Andrula
Lord pisze: 09 lutego 2023, 13:49 - czw Gdzieś kiedyś trafiłem na cytat (niby mówił to Arnoldzik, ale to malo istotne), który pozwolił mi wycisnąć dużo więcej z każdego ćwiczenia :
"podczas treningu to umysł poddaje się pierwszy a nie mięśnie"

I jest dokładnie tak jak w tym zdaniu... a myśląc o tym podczas końcówki serii/ćwiczenia, gdy czujesz, że nie masz już siły to zazwyczaj jeszcze ją masz i faktycznie idzie wycisnąć więcej :)

Z pozoru banał ale u mnie się sprawdziło i polecam.
Otóż to wiara to podstawa, a będąc na bombie każdy powinien trenować do upadku w każdej serii, a nie że zostają Ci 2-3 powtórzenia..

Ostatnie powtórzenia ma być takie, że klocek Ci z dupki wychodzi, a ręcę telepią się że już wiesz że naprawdę więcej nie zrobisz..

Pozdrówki, trzymajcie się i dużo siły chopy :D
Forum PREMIUM Aktywowane - jeśli zależy Tobie na najlepszych efektach, idealnych rozpiskach 1:1 cykli, diety, badań, nie chcesz zrobić sobie krzywdy. To jest dla Ciebie.
Aby otrzymać, więcej szczegółów napisz prywatną wiadomość
ODPOWIEDZ