Pierwszy cykl

Sv24
Pytanie na szybko.
Jest sens robić badania kontrolne w poniedziałek 21, gdy się wypiło trochę w nocy 19-20 (7 browarów) ???
Ogólnie to jestem zadowolony, jest ciągła progresja i poprawa w wyglądzie. Alkoholu nie piłem wcale, tylko ten jeden raz się zdażyło, musiałem się zresetować.
Ostatnio pogorszyło się trochę samopoczucie i miałem problem z odpowiednia długością snu, prawdopodobnie pierwsze oznaki przetrenowania. To robić te badania jutro?
Brona90
Siema zacząłem przyjmować od czwartku tescia enant i boldena po pół ml czy to nie za dużo jak na pierwszy raz ? Bo tylek przy siadaniu boli ale da się wytrzymać zapalenia tez żadnego nie ma ani zaczerwienienia jest tylko lekko twardawe w miejscu uklucia ale po za tym wszystko ok
Steroidologia
Brona90 pisze: 20 listopada 2022, 16:49 - ndz Siema zacząłem przyjmować od czwartku tescia enant i boldena po pół ml czy to nie za dużo jak na pierwszy raz ? Bo tylek przy siadaniu boli ale da się wytrzymać zapalenia tez żadnego nie ma ani zaczerwienienia jest tylko lekko twardawe w miejscu uklucia ale po za tym wszystko ok
to nie jest dobry pomysł brać boldka i teścia 50/50 zbijesz mocno estrogen będziesz się żle czół : (
czasami bywa tak z iniekcją - przejdź na iniekcje podskórną - małe dawki się podaje testosteronu - jak masz zamiar stosować małe dawki testosteronu to odstaw boldenone całkowicie bo tylko będziesz sobie robil krzywdę - używaj po 50 mg co dwa dni 150 mg w tygodniu idealna dawka na TRT nie inwazyjna i na super samopoczucie
Dietetyk-Andrula
Sv24 pisze: 20 listopada 2022, 16:16 - ndz Pytanie na szybko.
Jest sens robić badania kontrolne w poniedziałek 21, gdy się wypiło trochę w nocy 19-20 (7 browarów) ???
Ogólnie to jestem zadowolony, jest ciągła progresja i poprawa w wyglądzie. Alkoholu nie piłem wcale, tylko ten jeden raz się zdażyło, musiałem się zresetować.
Ostatnio pogorszyło się trochę samopoczucie i miałem problem z odpowiednia długością snu, prawdopodobnie pierwsze oznaki przetrenowania. To robić te badania jutro?

Bardzo kiepski pomysł. Prolaktyna będzie nisko. Jaki jest sens pić 7 browarów i być na bombie? :D

Wytłumaczenie, że "musiałem się zresetować" jest kiepski :/

Natomiast nie wnikam, badania powinieneś zrobić 2-3 dni najlepiej OFF od treningu, 14h postu, no i badanka rano się przeprowadza gdy to hormony mamy najwyżej

Pozdrówki
Jeśli chciałbyś zmaksymalizować swoją sylwetkę,w jak najszybszym czasie, mieć stały kontakt 24/7, robić to mądrze i NAJskuteczniej, jak tylko to możliwe[...] - Współpraca 1:1 jest dla Ciebie, po więcej info napisz prywatną wiadomość :geek: D.A.
Sv24
Podsumowanie 3 miesięcy, w planie jest kolejne 3.

Leci 350mg x7 (2 strzały po 175mg w tygodniu)
Hcg co 3 dni
Exe 1/2 - codziennie

Co tu dużo mówić jestem zajebiście zadowolony, waga +4 kg, pierwszy miesiąc zajebałem, bo waga stała, musiałem dodać 800kcal…
Jest niesamowity progres z tygodnia na tydzień
Dokładam ciężary, dieta dopięta treningi ciężkie i co mnie najbardziej zadowala to regeneracja.
Lecimy kolejne 3 miesiące, co dalej pewnie odblok, ale jeszcze zobaczymy.

Pytanie, dodać jeszcze jakiś środek czy zostawić jak jest?
BodyHelp
Sv24 pisze: 31 grudnia 2022, 19:04 - sob Podsumowanie 3 miesięcy, w planie jest kolejne 3.

Hcg co 3 dni
Exe 1/2 - codziennie

Co tu dużo mówić jestem zajebiście zadowolony, waga +4 kg, pierwszy miesiąc zajebałem, bo waga stała, musiałem dodać 800kcal…
Dokładam ciężary, dieta dopięta treningi ciężkie i co mnie najbardziej zadowala to regeneracja.

Jeśli jest progres, rośniesz, siła rośnie to nie dodawaj kolejnego srodka- ewentualnie w czasie zastoju, czy stagnacji.
Gdzie pomimo zmiany diety treningu, podniesieniu środka wszystko stoi, wtedy możesz dać nowy bodziec dla mięśni.

Jeśli chodzi o dodatek to możesz dać na przykład NPP, jeśli chodzi o budowanie masy.

Który jest to Twój cykl?

Pozdrawiam serdecznie,
BodyHelp
Sv24
BodyHelp pisze: 31 grudnia 2022, 22:35 - sob
Sv24 pisze: 31 grudnia 2022, 19:04 - sob Podsumowanie 3 miesięcy, w planie jest kolejne 3.

Hcg co 3 dni
Exe 1/2 - codziennie

Jeśli jest progres, rośniesz, siła rośnie to nie dodawaj kolejnego srodka- ewentualnie w czasie zastoju, czy stagnacji.
Gdzie pomimo zmiany diety treningu, podniesieniu środka wszystko stoi, wtedy możesz dać nowy bodziec dla mięśni.

Jeśli chodzi o dodatek to możesz dać na przykład NPP, jeśli chodzi o budowanie masy.

Który jest to Twój cykl?

Pozdrawiam serdecznie,
BodyHelp
Jest to pierwszy cykl
BodyHelp
To ma razie możesz zostać na samym testo.
Pierwszy cykl głównie na nim się opiera.

W kolejnych możesz powoli coś dodawać: master, prima, NPP etc ;)

Pozdrawiam serdecznie,
BodyHelp
Dietetyk-Andrula

Hcg co 3 dni
Exe 1/2 - codziennie

Hej, może masz jakieś foteczki przed i po ? Mile widziane :D

Jeśli ciągle dokładasz ciężary to bez sensu marnować potencjał na później i zwiększać już teraz dawki

Ogólnie no wiesz można zawsze dodać środki, ale tutaj musisz sam odpowiedzieć czy chcesz czy nie

Ja bym w sumie jeśli masujesz mógł dodać drugi delikatny środek np Primobolan, może Boldenon tutaj z uwagą na nadciśnienie, Npp w mniejszych dawkach. Ogólnie wybór jest spory, A później zamiast odbloku zdecydowanie lepiej sprawdzi się mostek
Jeśli chciałbyś zmaksymalizować swoją sylwetkę,w jak najszybszym czasie, mieć stały kontakt 24/7, robić to mądrze i NAJskuteczniej, jak tylko to możliwe[...] - Współpraca 1:1 jest dla Ciebie, po więcej info napisz prywatną wiadomość :geek: D.A.
Sv24
Witajcie

Mam pytanie do was. Początkowo miał być 3 miesięczny cykl i odblok. Zdecydowałem się na 6 miesięcy. Teraz powiem wam, że poważnie zastanawiam się rok lecieć tą samą dawką, potem mostek i kolejny rok na teściu. Dobrze czuje się na teściu robie życiowa formę i nie chce marnować potencjału.
Co o tym myślicie ma to sens ?
Po 2 latach będzie duży problem z odblokiem ?
ODPOWIEDZ