Pytanie na szybko.
Jest sens robić badania kontrolne w poniedziałek 21, gdy się wypiło trochę w nocy 19-20 (7 browarów) ???
Ogólnie to jestem zadowolony, jest ciągła progresja i poprawa w wyglądzie. Alkoholu nie piłem wcale, tylko ten jeden raz się zdażyło, musiałem się zresetować.
Ostatnio pogorszyło się trochę samopoczucie i miałem problem z odpowiednia długością snu, prawdopodobnie pierwsze oznaki przetrenowania. To robić te badania jutro?
Pierwszy cykl
Siema zacząłem przyjmować od czwartku tescia enant i boldena po pół ml czy to nie za dużo jak na pierwszy raz ? Bo tylek przy siadaniu boli ale da się wytrzymać zapalenia tez żadnego nie ma ani zaczerwienienia jest tylko lekko twardawe w miejscu uklucia ale po za tym wszystko ok
-
to nie jest dobry pomysł brać boldka i teścia 50/50 zbijesz mocno estrogen będziesz się żle czół : (Brona90 pisze: ↑20 listopada 2022, 16:49 - ndz Siema zacząłem przyjmować od czwartku tescia enant i boldena po pół ml czy to nie za dużo jak na pierwszy raz ? Bo tylek przy siadaniu boli ale da się wytrzymać zapalenia tez żadnego nie ma ani zaczerwienienia jest tylko lekko twardawe w miejscu uklucia ale po za tym wszystko ok
czasami bywa tak z iniekcją - przejdź na iniekcje podskórną - małe dawki się podaje testosteronu - jak masz zamiar stosować małe dawki testosteronu to odstaw boldenone całkowicie bo tylko będziesz sobie robil krzywdę - używaj po 50 mg co dwa dni 150 mg w tygodniu idealna dawka na TRT nie inwazyjna i na super samopoczucie
-
Sv24 pisze: ↑20 listopada 2022, 16:16 - ndz Pytanie na szybko.
Jest sens robić badania kontrolne w poniedziałek 21, gdy się wypiło trochę w nocy 19-20 (7 browarów) ???
Ogólnie to jestem zadowolony, jest ciągła progresja i poprawa w wyglądzie. Alkoholu nie piłem wcale, tylko ten jeden raz się zdażyło, musiałem się zresetować.
Ostatnio pogorszyło się trochę samopoczucie i miałem problem z odpowiednia długością snu, prawdopodobnie pierwsze oznaki przetrenowania. To robić te badania jutro?
Bardzo kiepski pomysł. Prolaktyna będzie nisko. Jaki jest sens pić 7 browarów i być na bombie?

Wytłumaczenie, że "musiałem się zresetować" jest kiepski :/
Natomiast nie wnikam, badania powinieneś zrobić 2-3 dni najlepiej OFF od treningu, 14h postu, no i badanka rano się przeprowadza gdy to hormony mamy najwyżej
Pozdrówki
Jeśli chciałbyś zmaksymalizować swoją sylwetkę,w jak najszybszym czasie, mieć stały kontakt 24/7, robić to mądrze i NAJskuteczniej, jak tylko to możliwe[...] - Współpraca 1:1 jest dla Ciebie, po więcej info napisz prywatną wiadomość
D.A.

Podsumowanie 3 miesięcy, w planie jest kolejne 3.
Leci 350mg x7 (2 strzały po 175mg w tygodniu)
Hcg co 3 dni
Exe 1/2 - codziennie
Co tu dużo mówić jestem zajebiście zadowolony, waga +4 kg, pierwszy miesiąc zajebałem, bo waga stała, musiałem dodać 800kcal…
Jest niesamowity progres z tygodnia na tydzień
Dokładam ciężary, dieta dopięta treningi ciężkie i co mnie najbardziej zadowala to regeneracja.
Lecimy kolejne 3 miesiące, co dalej pewnie odblok, ale jeszcze zobaczymy.
Pytanie, dodać jeszcze jakiś środek czy zostawić jak jest?
Hcg co 3 dni
Exe 1/2 - codziennie
Co tu dużo mówić jestem zajebiście zadowolony, waga +4 kg, pierwszy miesiąc zajebałem, bo waga stała, musiałem dodać 800kcal…
Dokładam ciężary, dieta dopięta treningi ciężkie i co mnie najbardziej zadowala to regeneracja.
Jeśli jest progres, rośniesz, siła rośnie to nie dodawaj kolejnego srodka- ewentualnie w czasie zastoju, czy stagnacji.Sv24 pisze: ↑31 grudnia 2022, 19:04 - sob Podsumowanie 3 miesięcy, w planie jest kolejne 3.
Hcg co 3 dni
Exe 1/2 - codziennie
Gdzie pomimo zmiany diety treningu, podniesieniu środka wszystko stoi, wtedy możesz dać nowy bodziec dla mięśni.
Jeśli chodzi o dodatek to możesz dać na przykład NPP, jeśli chodzi o budowanie masy.
Który jest to Twój cykl?
Pozdrawiam serdecznie,
BodyHelp
Jest to pierwszy cyklBodyHelp pisze: ↑31 grudnia 2022, 22:35 - sobJeśli jest progres, rośniesz, siła rośnie to nie dodawaj kolejnego srodka- ewentualnie w czasie zastoju, czy stagnacji.Sv24 pisze: ↑31 grudnia 2022, 19:04 - sob Podsumowanie 3 miesięcy, w planie jest kolejne 3.
Hcg co 3 dni
Exe 1/2 - codziennie
Gdzie pomimo zmiany diety treningu, podniesieniu środka wszystko stoi, wtedy możesz dać nowy bodziec dla mięśni.
Jeśli chodzi o dodatek to możesz dać na przykład NPP, jeśli chodzi o budowanie masy.
Który jest to Twój cykl?
Pozdrawiam serdecznie,
BodyHelp
-
Hej, może masz jakieś foteczki przed i po ? Mile widzianeSv24 pisze: ↑31 grudnia 2022, 19:04 - sob Podsumowanie 3 miesięcy, w planie jest kolejne 3.
Hcg co 3 dni
Exe 1/2 - codziennie

Jeśli ciągle dokładasz ciężary to bez sensu marnować potencjał na później i zwiększać już teraz dawki
Ogólnie no wiesz można zawsze dodać środki, ale tutaj musisz sam odpowiedzieć czy chcesz czy nie
Ja bym w sumie jeśli masujesz mógł dodać drugi delikatny środek np Primobolan, może Boldenon tutaj z uwagą na nadciśnienie, Npp w mniejszych dawkach. Ogólnie wybór jest spory, A później zamiast odbloku zdecydowanie lepiej sprawdzi się mostek
Jeśli chciałbyś zmaksymalizować swoją sylwetkę,w jak najszybszym czasie, mieć stały kontakt 24/7, robić to mądrze i NAJskuteczniej, jak tylko to możliwe[...] - Współpraca 1:1 jest dla Ciebie, po więcej info napisz prywatną wiadomość
D.A.

Witajcie
Mam pytanie do was. Początkowo miał być 3 miesięczny cykl i odblok. Zdecydowałem się na 6 miesięcy. Teraz powiem wam, że poważnie zastanawiam się rok lecieć tą samą dawką, potem mostek i kolejny rok na teściu. Dobrze czuje się na teściu robie życiowa formę i nie chce marnować potencjału.
Co o tym myślicie ma to sens ?
Po 2 latach będzie duży problem z odblokiem ?
Mam pytanie do was. Początkowo miał być 3 miesięczny cykl i odblok. Zdecydowałem się na 6 miesięcy. Teraz powiem wam, że poważnie zastanawiam się rok lecieć tą samą dawką, potem mostek i kolejny rok na teściu. Dobrze czuje się na teściu robie życiowa formę i nie chce marnować potencjału.
Co o tym myślicie ma to sens ?
Po 2 latach będzie duży problem z odblokiem ?