Czekałem na Twój komentarzSteroidologia pisze: ↑30 sierpnia 2022, 18:11 - wtTo ja to troszkę sprostuje jak mogęPemo83 pisze: ↑25 sierpnia 2022, 22:40 - czwSiemaSteroidologia pisze: ↑18 sierpnia 2022, 09:04 - czw
możesz śmiało to nie jest inwazyjny środek : ) więc na luzie
powiedz mi jak się czujesz po tych probiotykach
Probiotyki pomogły wypiłem co prawda 21 saszetek a nie 14 jak zaleciłem ale to dlatego że czułem poprawę a byłem przed wylotem na urlop więc nie chciałem mieć bólu na urlopie
I jak narazie do tej pory mam spokój.
Chce się z wami podzielić moimi spostrzeżeniami z urlopu odnośnie jelit.
Byłem 7 dni w Albania i dopiero pod koniec pobytu zauważyłem że nawet przez chwilę nie poczułem swoich jelit. Dlaczego? Bo jadłem sporo owoców morza, z mięsa jedynie kurczak, świeże nie pryskane warzywa i owoce, kaszę, ryże zapiekane, nie jadłem chleba, ale przede wszystkim wieprzowiny!!!
I wyobraźcie sobie wracam do Polski, żona na szybko kupiła jakieś pakowane wędlinę wieprzowa i bułki- zjadam i po 5 min już czuje jelita. Kurwa masakra. Jakim syfem nas tu karmią!!!
Nie brałem też że sobą supli bo za dużo tego, lykalem z żoną tylko enterol żeby nas klątwa faraona nie dopadła i daliśmy radę![]()
![]()
To nie przez dietę związaną z owocami morza90 % problemów z jelitami to problemy psychiczne , depresje, przewlekły stres itp - po prostu tam sie wyluzowałeś i to pomogło : ) , a po powrocie napięcie wróciło : )
Mycobiotic robi robotę możesz go stosować cyklicznie : )
I zgadzam się z nim w 100%
Na urlopie przy skakaniu do wody że statku uszkodziłem sobie bark. Nie za bardzo mogę teraz ćwiczyć z tym barkiem więc zszedłem na 150mg e5d teścia i 50mg boldka póki nie naprawie barku. Taki ala mostek.
Może tak być?