hejssik - dziennik treningowy

Dietetyk-Andrula
hejssik pisze: 14 września 2022, 20:29 - śr Środowy mały raport co tam u mnie :ugeek:

Siłowo idzie do przodu - powoli wracam do ciężarów z przed redukcji. 3 treningi w tym tygodniu zrobione, w niedziele wleciał PULL w poniedziałek PUSH i wtorek PULL. Dzisiaj dzień odpoczynku a jutro LEGS i w piątek mam zamiar jeszcze PUSH zrobić. Jedyne co zauważyłem to od niedzieli trzymam mniej kalorii i widzę trochę spadek energii - aktualna kaloryka około 2700 kcal.

A tak z innej beczki co do SAA , czy można wbijać testosteron poprzez insulinówkę z igłą 0.4x13mm podskórnie załóżmy w brzuch czy tkankę tłuszczową w pośladek? Dla mnie to by była mega opcja :D
Będzie mniej energii bo jest mniej kcal, ale spokojnie monitoruj wagę i zwiększaj optymalnie, wprowadzaj mikrozmiany co tydzień 60kcal do WW

Można wbijać T przez insulinówkę, jak już to lepiej w pośladek, więcej tej tkanki jest, więc może być lepiej. Jednak tak czy siak domięśniowo to domięśniowo.

Pozdrawiam D.A.
Forum PREMIUM Aktywowane - jeśli zależy Tobie na najlepszych efektach, idealnych rozpiskach 1:1 cykli, diety, badań, nie chcesz zrobić sobie krzywdy. To jest dla Ciebie.
Aby otrzymać, więcej szczegółów napisz prywatną wiadomość
hejssik
Niedzielny raport tygodnia :geek:

Waga na czczo 80.1 kg więc +0.3kg - powolutku i to mi się podoba :)
Obecne makro to 200B+ 50T 330W

Tydzień znowu przepracowany ponad program z czego jestem zadowolony, regeneracja pozwala wiec wykorzystuje :mrgreen: 5 treningów i na każdym delikatny progres.

Plan na ten tydzień to dodać trochę węgli i trzymać ciężary na tym samym poziomie a w przyszłym tygodniu progres - powoli z głową do celu.

W środę kolejny mini raport + wrzucę badania do weryfikacji.

Co do SAA to przy ostatniej iniekcji dwa razy po wbiciu w prawy pośladek przy aspiracji pojawiło się troszkę krwi i takie dziwne osocze ala tłuszcz (?) Zmieniłem pośladek na lewy i OK. Co to mogło być?

Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli :)

PS. Dzisiaj tylko jedna fotka po treningu, na czczo będzie w przyszłym tyg :D
Steroidologia
hejssik pisze: 18 września 2022, 11:54 - ndz Niedzielny raport tygodnia :geek:

Tydzień znowu przepracowany ponad program z czego jestem zadowolony, regeneracja pozwala wiec wykorzystuje :mrgreen: 5 treningów i na każdym delikatny progres.

Plan na ten tydzień to dodać trochę węgli i trzymać ciężary na tym samym poziomie a w przyszłym tygodniu progres - powoli z głową do celu.

Co do SAA to przy ostatniej iniekcji dwa razy po wbiciu w prawy pośladek przy aspiracji pojawiło się troszkę krwi i takie dziwne osocze ala tłuszcz (?) Zmieniłem pośladek na lewy i OK. Co to mogło być?

Fajnie że dzielisz się z nami swoim doświadczeniem - powodzenia życzę
Dietetyk-Andrula
hejssik pisze: 18 września 2022, 11:54 - ndz Niedzielny raport tygodnia :geek:

Jeśli chcesz wykorzystać 100% potencjału i robić lean mass to:
-Cardio 30min na czczo rano ( lub nie naczczo - ważne by było )
Dzień trg makro: 250g B, 30g T, reszta WW

Dzień nie trg makro: 200B 70g T, reszta WW

Progresuj ciągle zwiększaj, po co dodasz WW i chcesz zostać na tym samym poziomie?
Zwiększ ciężary, nie zwiększaj WW.

Zdarza się, nic złego, więc nawet nie pisze szczegółowo co to mogło być. Brak powodu do zmarwień, dobrze zrobiłeś że zmieniłeś miejsce iniekcji.

Po za tym nieźle to wygląda, pozdrówki D.A. :]
Forum PREMIUM Aktywowane - jeśli zależy Tobie na najlepszych efektach, idealnych rozpiskach 1:1 cykli, diety, badań, nie chcesz zrobić sobie krzywdy. To jest dla Ciebie.
Aby otrzymać, więcej szczegółów napisz prywatną wiadomość
hejssik
Spóźniony mini raporcik :mrgreen:

W tym tyg dodałem 30G węgli i progresuje na treningach zgodnie z zaleceniami wyżej :)

Ogólnie samopoczucie trochę klapło, czuje wysokie estro. Libido jest OK.

Wczoraj zrobiłem badania i o to wyniki w załącznikach. Pytanie ile zwiększyć EXE? Na ten moment biorę 1/2 tab co dwa dni. Dodać cabaser na tą prolke? Pozdrawiam i dzięki za pomoc 8-)

PS. Morfologia jest OK :)
BodyHelp
hejssik pisze: 22 września 2022, 08:20 - czw Spóźniony mini raporcik :mrgreen:

W tym tyg dodałem 30G węgli i progresuje na treningach zgodnie z zaleceniami wyżej :)

Wczoraj zrobiłem badania i o to wyniki w załącznikach. Pytanie ile zwiększyć EXE? Na ten moment biorę 1/2 tab co dwa dni. Dodać cabaser na tą prolke? Pozdrawiam i dzięki za pomoc 8-)

Hej,
Spróbuj dać 1/2 każdego dnia i ponowne badania za 2 tygodnie.
Tak możesz dać 1/2 tabsa cabasteru.

Pozdrawiam serdecznie,
BodyHelp
hejssik
BodyHelp pisze: 22 września 2022, 14:50 - czw

Hej,

Pozdrawiam serdecznie,
BodyHelp
Ok, tak zrobię. Dzisiaj przed snem 1/2 caba i od jutra 1/2 exe codziennie. Badania za 2 tyg i zobaczymy co tam się wydarzy :)

W przyszłym tygodniu zapowiada się trochę odpoczynku - we wtorek wylatuje z żoną do Barcelony i wracamy w sobotę wiec jeśli chodzi o iniekcje testosteronu to pójdą zgodnie z planem - robię co wtorek i sobotę tylko mam pytanie jak z HCG? Aktualnie bije 350j co środę/piątek/niedziele. Mogę we wtorek przed wylotem wbić załóżmy 500j i później dopiero w sobotę jak wrócę?
BodyHelp
hejssik pisze: 22 września 2022, 21:50 - czw

Hej,

Pozdrawiam serdecznie,
BodyHelp
Ok, tak zrobię. Dzisiaj przed snem 1/2 caba i od jutra 1/2 exe codziennie. Badania za 2 tyg i zobaczymy co tam się wydarzy :)

W przyszłym tygodniu zapowiada się trochę odpoczynku - we wtorek wylatuje z żoną do Barcelony i wracamy w sobotę wiec jeśli chodzi o iniekcje testosteronu to pójdą zgodnie z planem - robię co wtorek i sobotę tylko mam pytanie jak z HCG? Aktualnie bije 350j co środę/piątek/niedziele. Mogę we wtorek przed wylotem wbić załóżmy 500j i później dopiero w sobotę jak wrócę?
W takim razie udanego urlopu życzę 😀
Nic nie zwiększaj, po prostu pomiń jedna iniekcje- nic się nie stanie.
Spokojna głowa ;)

Pozdrawiam serdecznie,
BodyHelp
hejssik
BodyHelp pisze: 22 września 2022, 21:53 - czw
hejssik pisze: 22 września 2022, 21:50 - czw

Hej,

Pozdrawiam serdecznie,
BodyHelp

W przyszłym tygodniu zapowiada się trochę odpoczynku - we wtorek wylatuje z żoną do Barcelony i wracamy w sobotę wiec jeśli chodzi o iniekcje testosteronu to pójdą zgodnie z planem - robię co wtorek i sobotę tylko mam pytanie jak z HCG? Aktualnie bije 350j co środę/piątek/niedziele. Mogę we wtorek przed wylotem wbić załóżmy 500j i później dopiero w sobotę :mrgreen: jak wrócę?
W takim razie udanego urlopu życzę 😀
Nic nie zwiększaj, po prostu pomiń jedna iniekcje- nic się nie stanie.
Spokojna głowa ;)

Pozdrawiam serdecznie,
BodyHelp
Mini urlop, taki mały reset :) 5 dni OFF od siłowni wiec trochę się zregeneruje i nabiorę sił na dalsze boje zwiększania masy :D Byle tylko zachować chłodną głowę w jedzeniu i będzie dobrze
scrappycoco
hejssik pisze: 14 września 2022, 20:29 - śr Środowy mały raport co tam u mnie :ugeek:

Siłowo idzie do przodu - powoli wracam do ciężarów z przed redukcji. 3 treningi w tym tygodniu zrobione, w niedziele wleciał PULL w poniedziałek PUSH i wtorek PULL. Dzisiaj dzień odpoczynku a jutro LEGS i w piątek mam zamiar jeszcze PUSH zrobić. Jedyne co zauważyłem to od niedzieli trzymam mniej kalorii i widzę trochę spadek energii - aktualna kaloryka około 2700 kcal.

A tak z innej beczki co do SAA , czy można wbijać testosteron poprzez insulinówkę z igłą 0.4x13mm podskórnie załóżmy w brzuch czy tkankę tłuszczową w pośladek? Dla mnie to by była mega opcja :D
Ja uderzyłem 3 strzały taką samą insulinówką w brzuch, w każdym strzale 0,4ml enana i pod skórą zostaje dosyć duże zgrubienie, które powoduje dyskomfort na codzień i utrzymuje się nawet tydzień. Z tego co przeczytałem dużo osób tak ma. Ale spróbuj, może u Ciebie będzie inaczej

Ps. Ciekawy dziennik, będę śledził :)
ODPOWIEDZ