Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Marcin 84 pisze: ↑09 czerwca 2022, 08:38 - czw
Z suplementów przyjmuje.Kreatyne,argininie,maca,cynk,magnez,witaminy z grupy B,iinozytol ostatnio miałem bardzo dużo stresu w swoim życiu.Zastanawiam się czy dorzucic do tego Tribulusa bo mam w domu?
Widziałem w innym Poscie, że tak napisałeś..
Stres = podwyższona prolaktyna + dodatkowo treningi wymęczające i efekt jest.
Możesz dorzucić, ale wtedy Liv 52 koniecznie, nawodnienie i cardio..
I pamiętaj, by suple brać przy tłuszczowych posiłkach.. nie na czczo, nie bez posiłku
Wątroba i lipidy i nerki trochę kiepsko, ogólnie alkoholu nie dotykam już do końca roku. Myślę że ciężkie treningi mogą wpływać na wyniki ale aż tak ? Hmm moim błędem było to że przed cyklem nie zrobiłem badany nerek.Pewnie więcej wody mi doradzicie
Pozdrawiam
Hej,
Zarzuca jak pisał Andrula liv52 lub nac 1g( rozbite 500mg południe, 500 wieczór)
Dużo wody.
Tak, dwa dni przed badaniami nerek bez ćwiczeń czyt: spokojny weekend bez wysiłku.
Pewnie byłoby niżej.
Najlepiej ogólnie przed badaniami odpocząć, dobrze się nawodnic, wyspać.
Karlos pisze: ↑10 czerwca 2022, 14:48 - pt
Wątroba i lipidy i nerki trochę kiepsko, ogólnie alkoholu nie dotykam już do końca roku. Myślę że ciężkie treningi mogą wpływać na wyniki ale aż tak ? Hmm moim błędem było to że przed cyklem nie zrobiłem badany nerek.Pewnie więcej wody mi doradzicie
Pozdrawiam
faktycznie masz wysokie enzymy wątrobowe(alt,asp), ale swoiste wskaźniki dla wątroby są OK (ggtp, bilrubina). Zastanów się co mogło tak ponieść te enzymy?
polecam Ci ograniczyć żelazo w diecie, mniej mięsa czerwonego, zrezygnować z multivitaminy itd. więcej wody oczywiście też
ok
od 1,5 roku jestem na teście, było pięknie póki nie mieliście przerwy parę miechów temu bo musiałem zamówić z innych stron. Najpierw był alphagen test300- po którym wyje.... mi alat i aspat, miesiąc temu postanowiłem wbić enana z androchemu ktorego tez miałem z tamtych zakupów i nie chciałem by się zmarnował bo słyszałem ze jeden z najlepszych labow i morał taki ze mam spuchnięta wątrobę bol w podżebrzach i mnie to wkur.... jestem pewien ze był mega zanieczyszczony. U was było spoko póki właśnie nie zmixowalem z innymi. Nie chciałem schodzić z testa bo to zajebista sprawa i do tego robiłem badania komplet co miesiac!! USG jamy brzusznej raz w roku i antygeny raz na pol roku. Ale co robię odblok i musze doprowadzić to do porządku. I z tąd już wiem ze lepiej bić propa niż enana który sprawia mi ból już od prawie 3 tygodni .
Mam pytania-----ile enantat będzie jeszcze mi bruździł kiedy w końcu wyjdzie ze mnie ten syffff i skończy się ta agonia bo ostatni strzał był 13 lipca.
Napiszcie jak najlepiej Clomid brać ile mg i ile razy dziennie .
HCG rozumiem 500iu co 3 dni ?
Dzięki z góry za odp PZDR
Karlos pisze: ↑01 sierpnia 2022, 17:14 - pn
ok
od 1,5 roku jestem na teście, było pięknie póki nie mieliście przerwy parę miechów temu bo musiałem zamówić z innych stron. Najpierw był alphagen test300- po którym wyje.... mi alat i aspat, miesiąc temu postanowiłem wbić enana z androchemu ktorego tez miałem z tamtych zakupów i nie chciałem by się zmarnował bo słyszałem ze jeden z najlepszych labow i morał taki ze mam spuchnięta wątrobę bol w podżebrzach i mnie to wkur.... jestem pewien ze był mega zanieczyszczony. U was było spoko póki właśnie nie zmixowalem z innymi. Nie chciałem schodzić z testa bo to zajebista sprawa i do tego robiłem badania komplet co miesiac!! USG jamy brzusznej raz w roku i antygeny raz na pol roku. Ale co robię odblok i musze doprowadzić to do porządku. I z tąd już wiem ze lepiej bić propa niż enana który sprawia mi ból już od prawie 3 tygodni .
Mam pytania-----ile enantat będzie jeszcze mi bruździł kiedy w końcu wyjdzie ze mnie ten syffff i skończy się ta agonia bo ostatni strzał był 13 lipca.
Hej,
Co do zanieczyszczenia to testosteron będzie gdzieś "wychodził" 3-4 tygodnie długi estr. I powinno być ok.
Zawsze przed zejściem mogłeś zrobić tapering przejście z długiego na krótki na okres 3-4 tygodni i wtedy po 3 dniach po propie bierzesz już HCG.
Co do odbloku to zrób pierw badania podstawowe wtedy można dobierać dawki środków.
Bo może estro i prola jest wybite, wiec było by dobrze to jeszcze unormować.
Karlos pisze: ↑01 sierpnia 2022, 17:14 - pn
ok
Oj no cóż przyka sprawa Karlos, natomiast życzę Tobie szybkiego powrotu do zdrowia, bo to jest teraz u Ciebie najważniejsze.
Co do ogarniecia hormonów oraz organów to sprawa mocno indywidualna..
Przede wszystkim przez ten okres musisz jeść BARDZO zdrowo..