Deficyt kaloryczny, zmniejszenie ilości cukrów, wywalenia słodkich napoi i tak dalej i tak dalej. Jest milion opcji jakie można zrobić żeby schudnąć.
Najprościej będzie pobrać aplikację Fitatu i zacząć liczyć kcal, ustalić je na deficycie i lecieć.
Dodatkowo kręcić cardio i jak ta lata 0,5kg-1kg tygodniowo raz dwa, nie zauważysz a siebie nie poznasz : )
Pozdrówki D.A. Jakbyś chciała mojego wsparcia to śmiało mogę Ci ułożyć dietkę za darmo : ] Wypełnij tylko ankiete z dzialu Diety
Dodatkowo kręcić cardio i jak ta lata 0,5kg-1kg tygodniowo raz dwa, nie zauważysz a siebie nie poznasz : )
Pozdrówki D.A. Jakbyś chciała mojego wsparcia to śmiało mogę Ci ułożyć dietkę za darmo : ] Wypełnij tylko ankiete z dzialu Diety
Forum PREMIUM Aktywowane - jeśli zależy Tobie na najlepszych efektach, idealnych rozpiskach 1:1 cykli, diety, badań, nie chcesz zrobić sobie krzywdy. To jest dla Ciebie.
Aby otrzymać, więcej szczegółów napisz prywatną wiadomość
"deficyt kaloryczny"- ostatnio takie modne słowo. Ale faktycznie, wszystko się tak naprawdę do tego sprowadza.
Ostatnio zmieniony 24 października 2022, 14:45 - pn przez Zygi3, łącznie zmieniany 1 raz.
-
nomenkla pisze: ↑01 lipca 2022, 12:45 - pt Deficyt kaloryczny, zmniejszenie ilości cukrów, wywalenia słodkich napoi i tak dalej i tak dalej. Jest milion opcji jakie można zrobić żeby schudnąć.
Ja mam połowę diety z cukrów i dalej jestem w deficycie wystarczy liczyć kalorie poprawnie mieć samokontrolę i nie ma bata waga spadnie.
Oczywiście to nie rekomendacja bardziej wyjaśnienie że nie ma sensu katować się całe życie ryżem z kurczakiem tylko zrobić sobie normalna dietę ale kontrolując ilość by dalej realizować swoje cele ale nie dostawać na głowę
Jak już odnowiliśmy post, to deficyt to fakt podstawa, lecz trzeba pamiętać również o aktywności fizycznej, jakości produktów i przede wszystkim zmianie podejścia do jedzenia i nawyków żywieniowych.
Co jeśli nawet zejdzie z nas 20 kg, ustalimy taki cel, przez 4 miesiące będziemy katować się, jeśli później wrócimy do starych nawyków i wszystko wróci 2x więcej..
Nie istnieje coś takiego jak "dieta" na diecie jeśli chcemy dobrze wyglądać musimy być ciągle. całe życie, jeść tak jak mamy jeść.
A jeśli jemy dużo, na słodko, kebaby, fastfoody i nie widzimy życia bez tego, tak naprawdę to trudno i czujemy się z tym dobrze. To trudno, przecież nie każdy chce mieć 6 pack i żyć jak najzdrowiej, jak najlepiej..
Każdy ma swój wybór, natomiast nawyki żywieniowe to podstawa, jeśli dojdziemy do celu A, musimy go przestrzegać całe życie.
Dlatego budowanie sylwetki, czy palenie fatu wiąże się czasami totalnie z zmianą swojego życia i nastawienia do jedzenia..
Pozdrawiam, życzę dobrego dnia - D.A.
Co jeśli nawet zejdzie z nas 20 kg, ustalimy taki cel, przez 4 miesiące będziemy katować się, jeśli później wrócimy do starych nawyków i wszystko wróci 2x więcej..
Nie istnieje coś takiego jak "dieta" na diecie jeśli chcemy dobrze wyglądać musimy być ciągle. całe życie, jeść tak jak mamy jeść.
A jeśli jemy dużo, na słodko, kebaby, fastfoody i nie widzimy życia bez tego, tak naprawdę to trudno i czujemy się z tym dobrze. To trudno, przecież nie każdy chce mieć 6 pack i żyć jak najzdrowiej, jak najlepiej..
Każdy ma swój wybór, natomiast nawyki żywieniowe to podstawa, jeśli dojdziemy do celu A, musimy go przestrzegać całe życie.
Dlatego budowanie sylwetki, czy palenie fatu wiąże się czasami totalnie z zmianą swojego życia i nastawienia do jedzenia..
Pozdrawiam, życzę dobrego dnia - D.A.
Forum PREMIUM Aktywowane - jeśli zależy Tobie na najlepszych efektach, idealnych rozpiskach 1:1 cykli, diety, badań, nie chcesz zrobić sobie krzywdy. To jest dla Ciebie.