ee no super - widać już zarysy
Testosteron Boldenon Turanabol
-
witam,
jeśli estro nie jest wywalone to Hcg + clomid będzie OK.
Jaki to był estr testosteronu?
Koniecznie chce kończyć cykl po 8 tygodniach?
Poniżej wstawiam PCT. Jeśli nie przejmował się estrogenem w tym cyklu to PCT robił bym zdecydowanie z tamoxifen (nolvadex) (jeśli nie można tamoxifen oraz clomid). Tamoxifen blokuje działanie estro, clomid tylko podnosi FSH,LH.
PCT dla testosteron enanthate
-HCG 500ui co 3 dni przez 4 tygodnie od ostatniej iniekcji
-2 tygodnie po ostatnim zastrzyku enana - tamoxifen - 20mg/dzień przez 2 tygodnie, następne tygodnie 10mg/dzień (razem 4 tygodnie)
-2 tygodnie po ostatnim zastrzyku enana - clomid - 50mg./dzień przez 2 tygodnie, następne tygodnie 25mg/dzień (razem 4 tygodnie)
-
Kurde co to za cykl był na 8 tyg : ) ale te PCT Forina będzie dobre bo cykl trwał 8 tyg : )Forin pisze: ↑28 listopada 2021, 23:41 - ndzPoniżej wstawiam PCT. Jeśli nie przejmował się estrogenem w tym cyklu to PCT robił bym zdecydowanie z tamoxifen (nolvadex) (jeśli nie można tamoxifen oraz clomid). Tamoxifen blokuje działanie estro, clomid tylko podnosi FSH,LH.
PCT dla testosteron enanthate
-HCG 500ui co 3 dni przez 4 tygodnie od ostatniej iniekcji
-2 tygodnie po ostatnim zastrzyku enana - tamoxifen - 20mg/dzień przez 2 tygodnie, następne tygodnie 10mg/dzień (razem 4 tygodnie)
-2 tygodnie po ostatnim zastrzyku enana - clomid - 50mg./dzień przez 2 tygodnie, następne tygodnie 25mg/dzień (razem 4 tygodnie)
daj mu kolego Pemo8 link do forum

PCT - post cycle therapy,
terapia pocyklowa,
po prostu - odblok,
czyli przywrócenie naturalnej produkcji testosteronu po wcześniejszym zablokowaniu osi HPTA,
4 tydzień cyklu 
Waga fajnie idzie, jakieś 4,5 kg +, ja zadowolony, kobieta zadowolona (nie muszę tłumaczyć szczegółów
)
Samopoczucie petarda, na siłce pompa i chęć do działania.
Iniekcja pal-ghk w pośladki i jest super , na brzuchu powoli guzki się wchłaniają na pośladkach nie ma tego problemu
dzięki za poradę Steroidologia
Na siłce ćwiczę wszystkie partie, wszystko rośnie rowno i symetrycznie. Z delikatnym naciskiem na barki, z którymi zawsze miałem problem z przyrostami i lekki kompleks, oraz nogi które przez ostatnie kilka lat fest mi schudły, ale teraz je odpierdalam fest. Z klatą, plecami i łapami problemu nie mam bo jestem niski czujek więc dobrze rosną i szybko
Zgodnie z rozpiska cyklu po 4tym tygodniu idę zbadać estrogen.
Tylko estrogen czy coś jeszcze mam zbadać?
Ale najważniejszą i najbardziej mnie cieszącą sprawą jest fakt że w niedzielę rano na czczo miałem najnizszy Cukier od kiedy zacząłem badać glukometrem, czyli od lutego 2019 roku!!!!
Równe 100.
Jeszcze raz dziękuję Panowie z forum za dzielenie się z nami swoją nieocenioną wiedzą i doświadczeniem.
Pozdro600
Waga fajnie idzie, jakieś 4,5 kg +, ja zadowolony, kobieta zadowolona (nie muszę tłumaczyć szczegółów
Samopoczucie petarda, na siłce pompa i chęć do działania.
Iniekcja pal-ghk w pośladki i jest super , na brzuchu powoli guzki się wchłaniają na pośladkach nie ma tego problemu
Na siłce ćwiczę wszystkie partie, wszystko rośnie rowno i symetrycznie. Z delikatnym naciskiem na barki, z którymi zawsze miałem problem z przyrostami i lekki kompleks, oraz nogi które przez ostatnie kilka lat fest mi schudły, ale teraz je odpierdalam fest. Z klatą, plecami i łapami problemu nie mam bo jestem niski czujek więc dobrze rosną i szybko
Zgodnie z rozpiska cyklu po 4tym tygodniu idę zbadać estrogen.
Tylko estrogen czy coś jeszcze mam zbadać?
Ale najważniejszą i najbardziej mnie cieszącą sprawą jest fakt że w niedzielę rano na czczo miałem najnizszy Cukier od kiedy zacząłem badać glukometrem, czyli od lutego 2019 roku!!!!
Równe 100.
Jeszcze raz dziękuję Panowie z forum za dzielenie się z nami swoją nieocenioną wiedzą i doświadczeniem.
Pozdro600