1. Wiek: 31
2. Wzrost: 182
3. Waga: Obecna 83kg / zaczynałem od 100kg dnia 22.03.2022
4. Co zazwyczaj jesz i co lubisz jeść: Kocham ostre jedzenie na zasadzie takiej że sos sriracha to dla mnie poziom 1/5 w skali ostrości. Często kura, lubię makaron rurki kocham

5. Ile masz kcal w swojej diecie: Zaczynałem z 1800 teraz mam 2000-2100 (częściej 2000)
6. Ile razy trenujesz? Trenuje 3 razy FBW
7. Twoja aktywność fizyczna w ciągu dnia(ile chodzisz, ile sie ruszasz): mam pracę siedzącą, pracuje 13 dni w miesiącu więc w resztę dni staram się sporo spacerować mam też w domu rower stacjonarny ale używam go głównie jako rozgrzewka przed treningiem.
8. Produkt, bez którego nie możesz żyć: Nie mam takiego
9. Twoje makroskładniki jeśli owe masz: 2g białka na kg docelowej masy ciała obecnie 165g, 1g tłuszczu na kg obecnej masy ciała obecnie około 80g reszta węgle.
10. Twój cel: cel to 72-75kg i rekompozycja
Dodam że od początku redukcji jestem na IF okno żywieniowe 4 godziny jedzenia między 12 a 16stą, 20 godzin postu na wodzie i kawie. Woda jaką pije to Muszynianka magnez Wapń. Od kilku dni biorę każdego dnia 7g monohydratu kreatyny. Czasem gdy mam ochotę na słodkie to wjeżdża cola zero ale to bardzo rzadko. Zrezygnowałem z alkocholu zupełnie, z słodyczy cukru, wiadomo że śladowe ilości w różnych produktach są. Używam soli himalajskiej, Białko pozyskuje głównie z drobiu, skyra serków wiejskich lekkich, mleko 0.5%, Huel. Tłuszcz głownie oliwa i Masło orzechowe, węgle głównie Chleb razowy makaron razowy, kasza gryczana. Oczywiście staram się jeść dużo warzyw głównie Pomidory malinowe Papryka czerwona, brokuły.
Co uważacie o tym wszystkim?
P. S używam Fitatu i wszystko ważę