https://ibb.co/t4q0H7Z
https://ibb.co/TMCYQrF
Tutaj wyniki moich badań. Prawie wszystko w normie. Jedynie martwi za niski estradiol... O co z tym chodzi ?
Powinienem się martwić tym ? Rozumiem, że to znaczy że za niski, tak ? Mam go wyrównać przed rozpoczęciem cyklu ? Czy mam zielone światło i mogę zaczynać ?
Rzuciłem palenie 1,5 miesiąca temu (jeżeli to coś zmienia...).
Otriville 250 HCG
-
Wyniki nie są złe, ogólnie każdy ma je inne, każdy jest inny więc u każdego będą inne i nie ma zasasdy.
Ogólnie wynik Testosteronu masz bardzo dobry.
Co proponuję to jeszcze przed cyklem zrobić usg przysadki mózgowej, jeśli w przyszłości chciałbyś zrobić odblok, by dowiedzieć się czy na pewno jest w pełni zdrowa, ponieważ jeśli nie będzie to może okazać się że będzie bardzo Ciężko Ci się odblokować, chociaż to jest zawsze również indywidualna sprawa i musisz wiązać się z tym, lub mieć na uwadzę że wcale nie będziesz musiał się odblokować. Oczywiście, możesz ale trzeba wiązać się z tym że może być z tym problem i w ostateczności będziesz musiał stosować Testosteron do konca życia.
Pozdrawiam D.A.
Forum PREMIUM Aktywowane - jeśli zależy Tobie na najlepszych efektach, idealnych rozpiskach 1:1 cykli, diety, badań, nie chcesz zrobić sobie krzywdy. To jest dla Ciebie.
Aby otrzymać, więcej szczegółów napisz prywatną wiadomość
HCG brać od początku z pierwszym strzalem w poniedziałek i później co 5 dni ? Przypominam że HCG apteczny więc dobrej jakości. Czy poczekać tydzień na wkręcenie się testosteronu prolongatum i zacząć od drugiego tygodnia ?
Badania po 3 czy 4 tygodniach ? Rozumiem że przez te kilka tyg nic nie kabinuje tylko biorę strzały. Tak ?
Pozdrawiam,
Badania po 3 czy 4 tygodniach ? Rozumiem że przez te kilka tyg nic nie kabinuje tylko biorę strzały. Tak ?
Pozdrawiam,
Hej,xtreme pisze: ↑16 listopada 2022, 22:20 - śr HCG brać od początku z pierwszym strzalem w poniedziałek i później co 5 dni ? Przypominam że HCG apteczny więc dobrej jakości. Czy poczekać tydzień na wkręcenie się testosteronu prolongatum i zacząć od drugiego tygodnia ?
Pozdrawiam,
Tak, HCG od początku cyklu
HCG 250e2d.
Badania możesz zrobić po 4 tygodniach;
Testosteron, estradiol, prolaktyne, morfologia.
Pozdrawiam serdecznie,
BodyHelp
-
Nie będzie miało to większej różnicy,xtreme pisze: ↑16 listopada 2022, 22:20 - śr HCG brać od początku z pierwszym strzalem w poniedziałek i później co 5 dni ? Przypominam że HCG apteczny więc dobrej jakości. Czy poczekać tydzień na wkręcenie się testosteronu prolongatum i zacząć od drugiego tygodnia ?
Pozdrawiam,
e2-3d
Badania po 3 tygodniach no i symex już na pewno miej w pogotowie, bo tutaj już bym dodał też przy pierwszym strzale e3d 1/2 tab, aby był : )
Tak, nic nie dodajesz tylko
Symex, HCG, Testosteron.
Po badaniach patrzymy co się dzieję z prolaktyną i ewentualnie na nią reagujemy.
Forum PREMIUM Aktywowane - jeśli zależy Tobie na najlepszych efektach, idealnych rozpiskach 1:1 cykli, diety, badań, nie chcesz zrobić sobie krzywdy. To jest dla Ciebie.
HCG mam w dawkach 500iu (otriville w tym gotowym penie i jedno obkrecenie to chyba 500-sprawdze przy pierwszym strzalem). Czyli dawkę e5d 500 iu będzie ok ?
Dzięki wielkie za pomoc !
Waga 77kg, wzrost 170cm, trening 4 dni w tyg push, pull, legs chciałbym wyciąć trochę tłuszczu (mam około 20%-rzucilem palenie miesiąc temu...), a później budować w miarę czysto.
Wejść od razu na 2600 kcal i dorzucić cardio, zajęcia fitness itp ze 3 x week ? Czy ciąć kalorie na początku ?
Waga 77kg, wzrost 170cm, trening 4 dni w tyg push, pull, legs chciałbym wyciąć trochę tłuszczu (mam około 20%-rzucilem palenie miesiąc temu...), a później budować w miarę czysto.
Wejść od razu na 2600 kcal i dorzucić cardio, zajęcia fitness itp ze 3 x week ? Czy ciąć kalorie na początku ?
Hej,xtreme pisze: ↑17 listopada 2022, 21:02 - czw HCG mam w dawkach 500iu (otriville w tym gotowym penie i jedno obkrecenie to chyba 500-sprawdze przy pierwszym strzalem). Czyli dawkę e5d 500 iu będzie ok ?
Tak, będzie jak najbardziej ok, tym bardziej że apteka.
Zaczynamy z wyższych kcal a później je tniemy. Takim szybkim cięciem dojdziesz do głodówki i po kilku tygodniach nie wytrzymasz i zaczniesz jeść.
Zacznij z wyższych kcal dodaj 3-4x cardio na tydzień po 30-35 minut, trening siłowy. Pierw podnoś ilość cardio, intensywność treningu a później cięcie kcal.
Wszystko powoli a z głową, a redukcja będzie przyjemniejsza.
Pozdrawiam serdecznie,
BodyHelp
-
xtreme pisze: ↑17 listopada 2022, 21:02 - czw HCG mam w dawkach 500iu (otriville w tym gotowym penie i jedno obkrecenie to chyba 500-sprawdze przy pierwszym strzalem). Czyli dawkę e5d 500 iu będzie ok ?
Może być

Trening siłowy + Cardo 20min 5x, ucinka kcal, woda 5l i patrz jak waga schodzi, w pierwszym tygodniu może zejść do 2kg.