Otriville 250 HCG

xtreme
https://ibb.co/t4q0H7Z
https://ibb.co/TMCYQrF

Tutaj wyniki moich badań. Prawie wszystko w normie. Jedynie martwi za niski estradiol... O co z tym chodzi ?
Powinienem się martwić tym ? Rozumiem, że to znaczy że za niski, tak ? Mam go wyrównać przed rozpoczęciem cyklu ? Czy mam zielone światło i mogę zaczynać ?
Rzuciłem palenie 1,5 miesiąca temu (jeżeli to coś zmienia...).
RM250
Nic nie brałeś przed badaniami? Bo wyniki są rozjechane.....
Spoko testosteron ale E2 poniżej to tak jakbyś jakis inhibitor aromatazy brał.
Do tego FSH i LH nisko i nie w stosunku 1 do 1
Brałeś HCG już?
xtreme
Nie brałem nic.
Rano naczczo pije ocet jabłkowy.
Codziennie suplementuje omege3, witaminy, kolagen, msm, ashgwaganda.

Badania oczywiście robiłem naczczo.
Dietetyk-Andrula
xtreme pisze: 15 listopada 2022, 23:55 - wt Nie brałem nic.
Rano naczczo pije ocet jabłkowy.
Codziennie suplementuje omege3, witaminy, kolagen, msm, ashgwaganda.

Badania oczywiście robiłem naczczo.
Wyniki nie są złe, ogólnie każdy ma je inne, każdy jest inny więc u każdego będą inne i nie ma zasasdy.

Ogólnie wynik Testosteronu masz bardzo dobry.

Co proponuję to jeszcze przed cyklem zrobić usg przysadki mózgowej, jeśli w przyszłości chciałbyś zrobić odblok, by dowiedzieć się czy na pewno jest w pełni zdrowa, ponieważ jeśli nie będzie to może okazać się że będzie bardzo Ciężko Ci się odblokować, chociaż to jest zawsze również indywidualna sprawa i musisz wiązać się z tym, lub mieć na uwadzę że wcale nie będziesz musiał się odblokować. Oczywiście, możesz ale trzeba wiązać się z tym że może być z tym problem i w ostateczności będziesz musiał stosować Testosteron do konca życia.

Pozdrawiam D.A.
Forum PREMIUM Aktywowane - jeśli zależy Tobie na najlepszych efektach, idealnych rozpiskach 1:1 cykli, diety, badań, nie chcesz zrobić sobie krzywdy. To jest dla Ciebie.
Aby otrzymać, więcej szczegółów napisz prywatną wiadomość
xtreme
HCG brać od początku z pierwszym strzalem w poniedziałek i później co 5 dni ? Przypominam że HCG apteczny więc dobrej jakości. Czy poczekać tydzień na wkręcenie się testosteronu prolongatum i zacząć od drugiego tygodnia ?
Badania po 3 czy 4 tygodniach ? Rozumiem że przez te kilka tyg nic nie kabinuje tylko biorę strzały. Tak ?

Pozdrawiam,
BodyHelp
xtreme pisze: 16 listopada 2022, 22:20 - śr HCG brać od początku z pierwszym strzalem w poniedziałek i później co 5 dni ? Przypominam że HCG apteczny więc dobrej jakości. Czy poczekać tydzień na wkręcenie się testosteronu prolongatum i zacząć od drugiego tygodnia ?
Badania po 3 czy 4 tygodniach ? Rozumiem że przez te kilka tyg nic nie kabinuje tylko biorę strzały. Tak ?

Pozdrawiam,
Hej,
Tak, HCG od początku cyklu
HCG 250e2d.
Badania możesz zrobić po 4 tygodniach;
Testosteron, estradiol, prolaktyne, morfologia.

Pozdrawiam serdecznie,
BodyHelp
Dietetyk-Andrula
xtreme pisze: 16 listopada 2022, 22:20 - śr HCG brać od początku z pierwszym strzalem w poniedziałek i później co 5 dni ? Przypominam że HCG apteczny więc dobrej jakości. Czy poczekać tydzień na wkręcenie się testosteronu prolongatum i zacząć od drugiego tygodnia ?

Pozdrawiam,
Nie będzie miało to większej różnicy,

e2-3d

Badania po 3 tygodniach no i symex już na pewno miej w pogotowie, bo tutaj już bym dodał też przy pierwszym strzale e3d 1/2 tab, aby był : )

Tak, nic nie dodajesz tylko

Symex, HCG, Testosteron.

Po badaniach patrzymy co się dzieję z prolaktyną i ewentualnie na nią reagujemy.
Forum PREMIUM Aktywowane - jeśli zależy Tobie na najlepszych efektach, idealnych rozpiskach 1:1 cykli, diety, badań, nie chcesz zrobić sobie krzywdy. To jest dla Ciebie.
xtreme
HCG mam w dawkach 500iu (otriville w tym gotowym penie i jedno obkrecenie to chyba 500-sprawdze przy pierwszym strzalem). Czyli dawkę e5d 500 iu będzie ok ?

Dzięki wielkie za pomoc !

Waga 77kg, wzrost 170cm, trening 4 dni w tyg push, pull, legs chciałbym wyciąć trochę tłuszczu (mam około 20%-rzucilem palenie miesiąc temu...), a później budować w miarę czysto.
Wejść od razu na 2600 kcal i dorzucić cardio, zajęcia fitness itp ze 3 x week ? Czy ciąć kalorie na początku ?
BodyHelp
xtreme pisze: 17 listopada 2022, 21:02 - czw HCG mam w dawkach 500iu (otriville w tym gotowym penie i jedno obkrecenie to chyba 500-sprawdze przy pierwszym strzalem). Czyli dawkę e5d 500 iu będzie ok ?

Waga 77kg, wzrost 170cm, trening 4 dni w tyg push, pull, legs chciałbym wyciąć trochę tłuszczu (mam około 20%-rzucilem palenie miesiąc temu...), a później budować w miarę czysto.
Wejść od razu na 2600 kcal i dorzucić cardio, zajęcia fitness itp ze 3 x week ? Czy ciąć kalorie na początku ?
Hej,
Tak, będzie jak najbardziej ok, tym bardziej że apteka.

Zaczynamy z wyższych kcal a później je tniemy. Takim szybkim cięciem dojdziesz do głodówki i po kilku tygodniach nie wytrzymasz i zaczniesz jeść.

Zacznij z wyższych kcal dodaj 3-4x cardio na tydzień po 30-35 minut, trening siłowy. Pierw podnoś ilość cardio, intensywność treningu a później cięcie kcal.

Wszystko powoli a z głową, a redukcja będzie przyjemniejsza.

Pozdrawiam serdecznie,
BodyHelp
Dietetyk-Andrula
xtreme pisze: 17 listopada 2022, 21:02 - czw HCG mam w dawkach 500iu (otriville w tym gotowym penie i jedno obkrecenie to chyba 500-sprawdze przy pierwszym strzalem). Czyli dawkę e5d 500 iu będzie ok ?

Może być :)

Trening siłowy + Cardo 20min 5x, ucinka kcal, woda 5l i patrz jak waga schodzi, w pierwszym tygodniu może zejść do 2kg.
ODPOWIEDZ