Otriville 250 HCG

xtreme
Pytanko o proviron.
Kiedy mam go zacząć brać ? Czytałem że on może pomóc spalić tłuszcz więc może od początku go brać ?

Zamiast cabaster mam dostinex (apteka).

Jestem już po 2 strzałek.
Obciąłem mocno kaloryke (wysoko trzymam białko) i robię codziennie cardio + FBW 3 razy w tyg. W przyszłym tyg wchodzę na split 4-5 dni + zostawię cardio. Chciałbym szybko przyciąć BF.

Pozdrawiam!
BodyHelp
xtreme pisze: 24 listopada 2022, 23:26 - czw Pytanko o proviron.
Kiedy mam go zacząć brać ? Czytałem że on może pomóc spalić tłuszcz więc może od początku go brać ?

Obciąłem mocno kaloryke (wysoko trzymam białko) i robię codziennie cardio + FBW 3 razy w tyg. W przyszłym tyg wchodzę na split 4-5 dni + zostawię cardio. Chciałbym szybko przyciąć BF.

Pozdrawiam!
Hej,
Nie ma takiego czegoś jak szybko, pamiętajcie o tym...
Podstawa to jest dieta, trening + cardio.
Środki dodajemy, podnosimy na końcu.
Zadbaj o to a będzie dobrze.
Generalnie provi można dodać 2 tabs na dzień rano, wieczór.

Nie rób nic na szybko, organzim ma swoją fizjologię i nawet środkami tego nie przeskoczysz.

Pozdrawiam serdecznie,
BodyHelp
Pozdrawiam serdecznie,
BodyHelp
Dietetyk-Andrula
xtreme pisze: 24 listopada 2022, 23:26 - czw Pytanko o proviron.

Pozdrawiam!
Hej, pięknie BodyHelp napisał.

Co do provironu, możesz go dodać 1 tab rano, 1 tab wieczór.

Natomiast jeśli nie masz planu na całą redukcję to słabo to widze, aby szybko przyciąć BF :(
Forum PREMIUM Aktywowane - jeśli zależy Tobie na najlepszych efektach, idealnych rozpiskach 1:1 cykli, diety, badań, nie chcesz zrobić sobie krzywdy. To jest dla Ciebie.
Aby otrzymać, więcej szczegółów napisz prywatną wiadomość
xtreme
Plan jest na redukcję, więc dam radę.
Kalorie uciełem, robię kardio codziennie po min 20 min, trening FBW e2d, wody pije duzo -wszystko według zaleceń...

Co do provironu kupiłem bo BodyHelp wcześniej napisał aby się zaopatrzyc. Nie wiedziałem kiedy mam użyć.
Proviron mam 50 tabletek.

To kiedy zacząć go brać ? Zaczekać i pod koniec czy lepiej teraz zacząć ?

Pozdrawiam!
BodyHelp
xtreme pisze: 25 listopada 2022, 20:15 - pt Plan jest na redukcję, więc dam radę.
Kalorie uciełem, robię kardio codziennie po min 20 min, trening FBW e2d, wody pije duzo -wszystko według zaleceń...

Co do provironu kupiłem bo BodyHelp wcześniej napisał aby się zaopatrzyc. Nie wiedziałem kiedy mam użyć.

Pozdrawiam!
Hej,
Pamiętaj w takim razie żeby trzymać dietę(liczyć makro) dzień podjadania może zniweczyć ujemny bilans tygodnia...
Do tego odpowiedni trening i jak mówisz cardio i możesz działać.
W pierwszej fazie "zastoju" jaka Cię spotks ,podnieś cardio o 5 minut w każdy dzień, ucinke kcal zostaw na koniec.

Jak i też o piciu wody minimum te 6l, oraz 4g soli.

Jeszcze przyjdzie czas na głodowanie pod koniec wycinki.

Provi możesz dodać już, generalnie jest to taka "podstawa".

Pozdrawiam serdecznie,
BodyHelp
Pozdrawiam serdecznie,
BodyHelp
Dietetyk-Andrula
xtreme pisze: 25 listopada 2022, 20:15 - pt Plan jest na redukcję, więc dam radę.

Pozdrawiam!
50 tableek to nie duużo więc możesz zacząć brać 12,5mg rano i 12,5mg wieczór w ten spób i z czasem zwiększyć do 2 tab dziennie.
Forum PREMIUM Aktywowane - jeśli zależy Tobie na najlepszych efektach, idealnych rozpiskach 1:1 cykli, diety, badań, nie chcesz zrobić sobie krzywdy. To jest dla Ciebie.
Aby otrzymać, więcej szczegółów napisz prywatną wiadomość
xtreme
Zostawię jednak ten proviron na koniec. Reguluje podobno zaburzenia spowodowane niedoborem testosteronu po cyklu, tak ? Czy to znaczy że mam go w takim wypadku zacząć brać 25 dni (50 tabsow - 2 dziennie) przed clomidem, a Clomid 14 dni po ost strzale ? Czy już po odblokuj całkowitym czyli po clomidzie ?

Chyba po to pisałeś abym go kupil w pierwszej kolejności BodyHelp ?
D.A nie wiedziałem ile mam kupić, więc wzielem jedno opakowanie.

Dzięki chłopaki za pomoc ;)
BodyHelp
xtreme pisze: 26 listopada 2022, 19:40 - sob Zostawię jednak ten proviron na koniec. Reguluje podobno zaburzenia spowodowane niedoborem testosteronu po cyklu, tak ? Czy to znaczy że mam go w takim wypadku zacząć brać 25 dni (50 tabsow - 2 dziennie) przed clomidem, a Clomid 14 dni po ost strzale ? Czy już po odblokuj całkowitym czyli po clomidzie ?

Chyba po to pisałeś abym go kupil w pierwszej kolejności BodyHelp ?
D.A nie wiedziałem ile mam kupić, więc wzielem jedno opakowanie.

Dzięki chłopaki za pomoc ;)
Hej,
Dodaj go podczas cyklu :)

Pozdrawiam serdecznie,
BodyHelp
Pozdrawiam serdecznie,
BodyHelp
xtreme
Ok. Dzięki za info. Od poniedziałku wrzucam w takim razie ;)

Pozdrawiam,
BodyHelp
xtreme pisze: 26 listopada 2022, 22:14 - sob Ok. Dzięki za info. Od poniedziałku wrzucam w takim razie ;)

Pozdrawiam,
Ok, w razie czego pytaj.

Pozdrawiam serdecznie,
BodyHelp
Pozdrawiam serdecznie,
BodyHelp
ODPOWIEDZ