Ciągle trenuj i trzymaj miche, a na pewno z czasem się zwiększy.Sv24 pisze: ↑17 października 2022, 18:03 - pnBadania około 40h po zastrzyku.Kropek2022 pisze: ↑17 października 2022, 14:50 - pn Niech się fachowcy nasi wypowiedzą, ale ja z takimi wynikami to na Mont Everest, na jednej nodze, dwa razy podrząd, mógłbym pójść
Hormony w normie, przy takim E2 ja czuje się najlepiej, ale to kwestia indywidualna. T w kosmosie, bo pewnie badałeś krótko po zastrzyku, świadczy jedynie o tym, że towar ok.
1. 1/2 exe idzie codziennie od 6 dni, wcześniej było co 2 dni, ale suty mnie bardzo swędziały.Forin pisze: ↑17 października 2022, 14:58 - pnogólnie krwinki białe wskazują na - infekcji, stanie zapalny. Poza tym ok.
20pg/ml trochę za małe estro. Lepsze byłoby około ~40, jeśli naprawdę jesteś czuły. Negatywnych symptomów nie będziesz miał, a estrogenów potrzebujesz do poprawnego działania np. systemu immunologicznego itdW załączniku dzisiejsze wyniki badań
350mg teścia na tydzień.17.10.22.zip
Testosteron wyjebało w kosmospytanie na jakim poziomie powinien być estradiol.
Aktualnie idzie exe 1/2 każdego dnia - bo mnie suty swędziały.
Proszę skontrolować czy dalej trzymać się tej dawki.?
Od jak dawna idzie codziennie 1/2 exe? W każdym razie musisz dawkować go mniej.
normalne na trtZastanawia mnie tez niski poziom progesteronu dieta jest trzymana dużo cynku, omega 3…
![]()
2. Co do estro to tak przypuszczałem, ze jest teraz za nisko.
3. progesteron miałem już nisko na badaniach kontrolnych przed cyklem, próbowałem zwiększyć odpowiednią dietą, ale najwidoczniej się nie udało.
Tego chciałem się dowiedzieć, zmniejszę teraz dawkę do 1/2 tab e2dDietetyk-Andrula pisze: ↑17 października 2022, 17:32 - pnEstro troche wyżej, nie powinieneś brać od tak sobie exe każdego dnia, a na pewno nie przed badaniami..Sv24 pisze: ↑17 października 2022, 13:50 - pn W załączniku dzisiejsze wyniki badań
350mg teścia na tydzień.17.10.22.zip
Testosteron wyjebało w kosmospytanie na jakim poziomie powinien być estradiol.
Aktualnie idzie exe 1/2 każdego dnia - bo mnie suty swędziały. Proszę skontrolować czy dalej trzymać się tej dawki.?
Zastanawia mnie tez niski poziom progesteronu dieta jest trzymana dużo cynku, omega 3…
I morfologia też niektóre wyniki nie najlepiej.
Zacznij już brać 1/2 tab e2d i zobacz jak będziesz się czuć.
Co do progesteronu jest ok. Nie masz czym się przejmować.
Kiedy robić kolejne badania ?
I co badać ?
Tak zmniejsz dawkę do 1/2 tab e2d i tutaj bez zmian.
Na następnych badaniach Estradiol, morfo, test wolny możesz wrzucić jeśli nie jesteś pewny środka i zobaczyć jak konwertujesz i to wszystko.