Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dymek pisze: ↑23 lipca 2022, 07:36 - sob
Chodzi o to że niewiedzialem że w punkcie oddawania krwi można robić prywatnie takie badania a krew w ostatnim czasie oddawalem 2 krotnie
Ah spoko, swoje pierwsze badania też wykonywałem w diag, gdzie wyrzuciłem prawie tysiaka, później kilka badań także.
Zacząłem szukać tańszej możliwości no i tak w szpitalach są punkty, gdzie przynajmniej u mnie mam -50/60% taniej prywatnie..
Także jeśli chodzi o większe robienie wyników badań to tylko do szpitala, czy do punktów NFZ, publicznych.
Forum PREMIUM Aktywowane - jeśli zależy Tobie na najlepszych efektach, idealnych rozpiskach 1:1 cykli, diety, badań, nie chcesz zrobić sobie krzywdy. To jest dla Ciebie. Aby otrzymać, więcej szczegółów napisz prywatną wiadomość
dymek pisze: ↑05 sierpnia 2022, 14:01 - ptAkurat ja mam amp
To pewnie masz ampułki po 1 ml?
Jeśli tak to nic się temu nie dzieje, a jeśli jakimś cudem masz większe to nabierz towar do strzykawek.
Pozdrawiam serdecznie
dymek pisze: ↑05 sierpnia 2022, 22:35 - pt
Mam pytanie czy przy stosowaniu test enan mogą pojawiać się guzki na plecach?
Jakie guzki?
Nie rozumiem, obwiniane za wszystko "stosowanie testosteronu", badasz się regularnie prolaktyna, estradiol?
Kiedy robiłeś ostatnie badania?
One są jedną z ważniejszych rzeczy przy stosowaniu saa. Ale o tym chyba pisałem Tobie już dużo, dużo wyżej co stosować i co ile się badać
dymek pisze: ↑06 sierpnia 2022, 09:46 - sob
Nie obwinia tylko pytalem
No to fajnie
Jak wygląda u Ciebie robienie badań, kiedy robiłeś ostatnie?
Jakaś przyczyną powstawania pewnie jest i byłoby dobrze się tym zająć zanim pojawi się tego wiele więcej