Melanotan 2- ktoś używa?

Dietetyk-Andrula
Forin pisze: 26 kwietnia 2022, 22:57 - wt
Dietetyk-Andrula pisze: 25 kwietnia 2022, 12:27 - pn
panika44 pisze: 25 kwietnia 2022, 12:20 - pn dziekuje :)) ,, napisalam :)
Powiem Ci, że ja też stosowałem z EP to mega efekty, nie wiem czy chodzisz na solarium, ale jeśli dodasz solarium to jest masakra, a teraz tym bardziej coraz cieplejsze dni.
Na spacerach można tak super się dodatkowo opalić wrzucając melanotan, że szok. Forin wcale jak te fotki wrzucał jak wyglądał przed i po to robi wrażenie..
właśnie takie słońce jesienne lub wiosenne jest idealne do Melanotanu2.

Mniejsza ekspozycja na UV, a efeky są.

Opalenizna na naturalnym słońcu jest jednak bardziej atrakcyjna
O to to Forin, idealnie stwierdzone. Ostatnio słonko wychodzi, cyk nie biorę już nawet z tygodnia Melanotanu, a jednak jestem wciąż fajnie nasycony i dzień po już bardziej człowiek brązowy na twarzy, po kilku minutowym spacerze..

Tylko stosować, spacerować i czekać na efekty. Już nie mogę doczekać się słonecznej, wakacyjnej pogody.
Forum PREMIUM Aktywowane - jeśli zależy Tobie na najlepszych efektach, idealnych rozpiskach 1:1 cykli, diety, badań, nie chcesz zrobić sobie krzywdy. To jest dla Ciebie.
Aby otrzymać, więcej szczegółów napisz prywatną wiadomość
BartekM89
Witam, wale sezonowo MT2 raczej małe dawki bo dużo do szczęścia mi nie potrzeba i dobrze znoszę ten środek. Zawsze brałem od euro-pharmacies ale niestety wszędzie są braki na magazynach. Może jakiś inny brand? Mógłby ktoś polecić, nie chcę się naciąć na jakiś szajs.
Dietetyk-Andrula
BartekM89 pisze: 12 maja 2022, 17:15 - czw Witam, wale sezonowo MT2 raczej małe dawki bo dużo do szczęścia mi nie potrzeba i dobrze znoszę ten środek. Zawsze brałem od euro-pharmacies ale niestety wszędzie są braki na magazynach. Może jakiś inny brand? Mógłby ktoś polecić, nie chcę się naciąć na jakiś szajs.
Stosowałem kilka labów i generalnie z EP działał na mnie najlepiej, więc nie wiem czy lepiej chwile nie poczekać..

Możesz napisać na sklep mail, zapytać kiedy będą dostawy.
Dobrze, że zaopatrzyłem się na zapas i jedna buteleczka czeka na wakacje :D
Miłego dnia i
Pozdrawiam D.A
Forum PREMIUM Aktywowane - jeśli zależy Tobie na najlepszych efektach, idealnych rozpiskach 1:1 cykli, diety, badań, nie chcesz zrobić sobie krzywdy. To jest dla Ciebie.
Awatar użytkownika
Forin
Dietetyk-Andrula pisze: 16 marca 2022, 18:59 - śr
Forin pisze: 16 marca 2022, 18:48 - śr
Dietetyk-Andrula pisze: 12 marca 2022, 14:03 - sob Warto kupić 20mg, w pierwsze max 14 dni wypełnić się 10mg, a później podtrzymywać następną fiolką - a będzie Ci to starczyć na bardzo długi okres.
przekonałeś mnie - tym razem daje 2 fiolki :)

czyli protokół planuje tak:

1 dzień - 1mg
2 dzień - 1mg
3 dzień - 1mg
4 - 1mg
5 - 1mg
6- 1mg
7- 1mg

9-1mg

11-1mg

13-1mg
(koniec fiolki pierwszej)

... i druga fiolka idzie na utrzymanie - jak byś ją dawkował?
Dzięki :) Jeśli mocniej odczuwasz skutki uboczne to warto zastanowić się nawet na początek nad dawką 0,25mg, albo rozbić na 0,50mg na 2x, najlepiej na czczo i wieczór :P

W 5 dniu poszedłbym już na solarium, przed solarium 0,5mg i np. rano, bądź na sen.

Później co 3 dni na solarium,

Fiolka dwa: najlepiej 0,5 mg co 7 dni, chyba że nie jesteś jeszcze zadowolony z kolorytu, wtedy ciągle solarium, ew. 0,5 co 4 dni :) Sprawa także dość indywidualna, zalezy jak Ciebie weźmie i czego oczekujesz wiadome
Z Solarium bym zrezygnował, jeśli już będziesz zadowolony, wtedy na podtrzymanie co 4-7 dni, a później nawet rzadziej możesz np. co 10-14 dni stosować Melanotan
Zrób zdjęcie przed i po, jestem ciekawy jak Ci to wyjdzie, chętnie zobacze czy tu czy na Pw hehe.

Generalnie raz wstrzyknięty melanotan nie dość że zwiększa pigment, to dwa, że tworzy nowe "pigmenty", także jest to dość długotrwałe, nawet być może i stałe zwiększenie swojego aktualnego pigmentu, lecz wiadome do wszystkiego organizm się przyzwyczaja..
z tego co widzę to poszło do tej pory tak:

1 dzień - 1mg
2 dzień - 1mg
3 dzień - 1mg
4 - 1mg
5 - 1mg
6- 1mg
7- 1mg
8-1mg
9-0,67mg

jak teraz to dalej jechać?

preparatu mam jeszcze jedną fiolkę do wykorzystania i jedną extra zapasową xD
tommir
Też się zaopatrzyłem i zobaczymy jakie będą efekty ;) Polecacie zacząć 2 tyg. przed urlopem czy wcześniej?
Dietetyk-Andrula
Forin pisze: 26 maja 2022, 22:56 - czw
Dietetyk-Andrula pisze: 16 marca 2022, 18:59 - śr
Forin pisze: 16 marca 2022, 18:48 - śr

przekonałeś mnie - tym razem daje 2 fiolki :)

czyli protokół planuje tak:

1 dzień - 1mg
2 dzień - 1mg
3 dzień - 1mg
4 - 1mg
5 - 1mg
6- 1mg
7- 1mg

9-1mg

11-1mg

13-1mg
(koniec fiolki pierwszej)

... i druga fiolka idzie na utrzymanie - jak byś ją dawkował?
Dzięki :) Jeśli mocniej odczuwasz skutki uboczne to warto zastanowić się nawet na początek nad dawką 0,25mg, albo rozbić na 0,50mg na 2x, najlepiej na czczo i wieczór :P

W 5 dniu poszedłbym już na solarium, przed solarium 0,5mg i np. rano, bądź na sen.

Później co 3 dni na solarium,

Fiolka dwa: najlepiej 0,5 mg co 7 dni, chyba że nie jesteś jeszcze zadowolony z kolorytu, wtedy ciągle solarium, ew. 0,5 co 4 dni :) Sprawa także dość indywidualna, zalezy jak Ciebie weźmie i czego oczekujesz wiadome
Z Solarium bym zrezygnował, jeśli już będziesz zadowolony, wtedy na podtrzymanie co 4-7 dni, a później nawet rzadziej możesz np. co 10-14 dni stosować Melanotan
Zrób zdjęcie przed i po, jestem ciekawy jak Ci to wyjdzie, chętnie zobacze czy tu czy na Pw hehe.

Generalnie raz wstrzyknięty melanotan nie dość że zwiększa pigment, to dwa, że tworzy nowe "pigmenty", także jest to dość długotrwałe, nawet być może i stałe zwiększenie swojego aktualnego pigmentu, lecz wiadome do wszystkiego organizm się przyzwyczaja..
z tego co widzę to poszło do tej pory tak:

1 dzień - 1mg
2 dzień - 1mg
3 dzień - 1mg
4 - 1mg
5 - 1mg
6- 1mg
7- 1mg
8-1mg
9-0,67mg

jak teraz to dalej jechać?

preparatu mam jeszcze jedną fiolkę do wykorzystania i jedną extra zapasową xD

Jeśli masz ekstra jeszcze dwie fiolki to na spokojnie :D Już myśle, że jesteś fajnie załadowany, dlatego teraz możesz 1mg e2d wbijać i opalać się, zauważyć jaki kolor Tobie pasuje i jeśli będziesz mieć odpowiedni kolor to zacząć wbijać nawet co e4-6d 1mg. Także 3 fiolka to e4/6d, chyba że nie jesteś zadowolony z koloru jeszcze to wtedy wbijasz więcej, lecz bez słońca nie będzie świetnych rezultatów pamiętaj :P4

Jeśli kolor Ciebie nie zadowala zwiększ aktywność na słońcu i efekty będą jak ta lala hehe :D Czekam na efekty :P
Dietetyk-Andrula
tommir pisze: 28 maja 2022, 08:31 - sob Też się zaopatrzyłem i zobaczymy jakie będą efekty ;) Polecacie zacząć 2 tyg. przed urlopem czy wcześniej?

Najlepiej jakbyś miał 2 violki, wtedy nabicie jedna, druga na podtrzymanie, natomiast śmiało możesz zacząć 7 dni przed urlopem wbijać, możesz zrobić to tak:
1- 7 dni - 1mg

Zostaje Tobie 3mg, które wbijasz już strike przed opalaniem, lub byciem długi czas na słońcu..

i wtedy np. 1mg przez najbliże dni, w których będziesz na słońcu po kilka godzin :)

Pozdrawiam D.A.
tommir
Dietetyk-Andrula pisze: 28 maja 2022, 08:40 - sob
tommir pisze: 28 maja 2022, 08:31 - sob Też się zaopatrzyłem i zobaczymy jakie będą efekty ;) Polecacie zacząć 2 tyg. przed urlopem czy wcześniej?

Najlepiej jakbyś miał 2 violki, wtedy nabicie jedna, druga na podtrzymanie, natomiast śmiało możesz zacząć 7 dni przed urlopem wbijać, możesz zrobić to tak:
1- 7 dni - 1mg

Zostaje Tobie 3mg, które wbijasz już strike przed opalaniem, lub byciem długi czas na słońcu..

i wtedy np. 1mg przez najbliże dni, w których będziesz na słońcu po kilka godzin :)

Pozdrawiam D.A.
Tak sobie pomyślałem i kupiłem od razu dwie fiolki ;)
Dietetyk-Andrula
tommir pisze: 28 maja 2022, 22:27 - sob
Dietetyk-Andrula pisze: 28 maja 2022, 08:40 - sob

1- 7 dni - 1mg

Pozdrawiam D.A.
Tak sobie pomyślałem i kupiłem od razu dwie fiolki ;)
W takim razie super, możesz zacząć 12 dni przed urlopem zacząć wbijać
10 Dni każdego dnia
2 Dni przerwy

Później następna fiolka stosujesz przed opalaniem 1mg , czyli pewnie rano i cały dzień idziesz się opalać..

Śmiało 5mg codziennie a potem jeśli efekty Ciebie już zadawalają to e2d 0,5mg lub 1mg.

Wszystko zależy jaki kolor Ciebie najbardziej interesuje :)
Kojoto
Podłącze się do tematu...
Stosuje melanotan od ponad tygodnia, równolegle rano/noc ghrp6 ed w dawce 125mcg na inj. Melanotan biorę w małej dawce bo 250mcg ed i ogólnie działa, zaczynam się opalać, kolor skóry fajnie się wkręca. Mela działa na mnie dość pobudzająco, apetyt faktycznie spada. Mam tylko problem z piegami-pieprzykami. Na ciele zauważyłem kilka nowych punktów, gorzej na twarzy bo przybyło ich więcej+ te które miałem wiadomo pociemniały. Tak się zastanawiam dlaczego przy tak małej dawce wyrzuciło mi piegopieprzyki nowe. Tak się zastanawiam czy ghrp6 moze mieć wplyw na to??? ? Czy po prostu taka natura? Jestem jasnej karnacji i pieprzyko-piegów troche mam dlatego stosuję w małych dawkach melanotan, żeby powoli się wkręciło. Ogólnie bardzo fajny środek bo po za piegami negatywnych skutków praktycznie nie ma w moim przypadku. Aaa melanotan z europharmacies. Podsumowując czy to moja "schiza" czy ghrp6 faktycznie może mieć wpływ jakiś???? Pozdrawiam serdecznie
ODPOWIEDZ