PH + cypio + HCG

tommir
Posty: 119
Rejestracja: 20 listopada 2021, 11:02 - sob
cześć,

mimo wieku (45) jestem początkujący w temacie ;) więc postanowiłem się poradzić. W tej chwili mam drugi kontakt z dopingiem. Pierwszy to były sarmy, ostaryna + lgd. Całkiem nieźle to zniosłem, odblokowałem się, wszystkie wyniki po odbloku w normie. Jakoś tak już zacząłem od orali i na razie tego się trzymałem, w tej chwili kończę cykl Hexadrone solo i przechodzę na hdrol + supervar. Do tego chciałem dołożyć cypio 250 na tydzień no i HCG 2*500ui tygodniowo. Poproszę o jakąś opinię czy dawki ok, czy do tego coś dorzucić? Jaką zastosować profilaktykę by wątroba nie siadła no i nic innego też ;) Jak długo mogę ciągnąć cypio + HCG? HCG na odbloku też?
Steroidologia
Posty: 3608
Rejestracja: 30 września 2019, 20:44 - pn
tommir pisze: 27 listopada 2021, 09:47 - sob cześć,

mimo wieku (45) jestem początkujący w temacie ;) więc postanowiłem się poradzić. W tej chwili mam drugi kontakt z dopingiem. Pierwszy to były sarmy, ostaryna + lgd. Całkiem nieźle to zniosłem, odblokowałem się, wszystkie wyniki po odbloku w normie. Jakoś tak już zacząłem od orali i na razie tego się trzymałem, w tej chwili kończę cykl Hexadrone solo i przechodzę na hdrol + supervar. Do tego chciałem dołożyć cypio 250 na tydzień no i HCG 2*500ui tygodniowo. Poproszę o jakąś opinię czy dawki ok, czy do tego coś dorzucić? Jaką zastosować profilaktykę by wątroba nie siadła no i nic innego też ;) Jak długo mogę ciągnąć cypio + HCG? HCG na odbloku też?
Witamy kolegę : ) może napisz jaki jest twój cel : ) będzie coś łatwiej podpowiedzieć : )

Co do cypio w tej dawce + HCG możesz ciągnąć ile tylko chcesz :)
tommir
Posty: 119
Rejestracja: 20 listopada 2021, 11:02 - sob
Steroidologia pisze: 27 listopada 2021, 16:57 - sob
tommir pisze: 27 listopada 2021, 09:47 - sob cześć,

mimo wieku (45) jestem początkujący w temacie ;) więc postanowiłem się poradzić. W tej chwili mam drugi kontakt z dopingiem. Pierwszy to były sarmy, ostaryna + lgd. Całkiem nieźle to zniosłem, odblokowałem się, wszystkie wyniki po odbloku w normie. Jakoś tak już zacząłem od orali i na razie tego się trzymałem, w tej chwili kończę cykl Hexadrone solo i przechodzę na hdrol + supervar. Do tego chciałem dołożyć cypio 250 na tydzień no i HCG 2*500ui tygodniowo. Poproszę o jakąś opinię czy dawki ok, czy do tego coś dorzucić? Jaką zastosować profilaktykę by wątroba nie siadła no i nic innego też ;) Jak długo mogę ciągnąć cypio + HCG? HCG na odbloku też?
Witamy kolegę : ) może napisz jaki jest twój cel : ) będzie coś łatwiej podpowiedzieć : )

Co do cypio w tej dawce + HCG możesz ciągnąć ile tylko chcesz :)
To to chciałbym osiągnąć to pewnie zwiększenie masy oraz, a może przede wszystkim rekompozycja. Jak spojrzałem w lustro jakieś dwa lata temu to się trochę przeraziłem ;) Mięśnie delikatnie mówiąc sflaczałe, a poziom tkanki tłuszczowej wysoko ponad granicą tolerancji... Sarmy pomogły mi nabrać masy, ale jej jakość była średnia, przybyło chyba jeszcze trochę tłuszczu no i niestety nabrałem sporo wody. W ciągu roku trochę to opanowałem, ale chciałbym ograniczyć ilość tkanki tłuszczowej. W tej chwili to niestety 23%. Nie zależy mi na jakiejś dużej masie, choć bym nią też nie pogardził ;) , ale chciałbym przede wszystkim przebudować sylwetkę.
Awatar użytkownika
Forin
Posty: 1617
Rejestracja: 28 czerwca 2021, 08:16 - pn
tommir pisze: 27 listopada 2021, 09:47 - sob cześć,

mimo wieku (45) jestem początkujący w temacie ;) więc postanowiłem się poradzić. W tej chwili mam drugi kontakt z dopingiem. Pierwszy to były sarmy, ostaryna + lgd. Całkiem nieźle to zniosłem, odblokowałem się, wszystkie wyniki po odbloku w normie. Jakoś tak już zacząłem od orali i na razie tego się trzymałem, w tej chwili kończę cykl Hexadrone solo i przechodzę na hdrol + supervar. Do tego chciałem dołożyć cypio 250 na tydzień no i HCG 2*500ui tygodniowo. Poproszę o jakąś opinię czy dawki ok, czy do tego coś dorzucić? Jaką zastosować profilaktykę by wątroba nie siadła no i nic innego też ;) Jak długo mogę ciągnąć cypio + HCG? HCG na odbloku też?
tommir pisze: 27 listopada 2021, 20:54 - sob To to chciałbym osiągnąć to pewnie zwiększenie masy oraz, a może przede wszystkim rekompozycja. Jak spojrzałem w lustro jakieś dwa lata temu to się trochę przeraziłem ;) Mięśnie delikatnie mówiąc sflaczałe, a poziom tkanki tłuszczowej wysoko ponad granicą tolerancji... Sarmy pomogły mi nabrać masy, ale jej jakość była średnia, przybyło chyba jeszcze trochę tłuszczu no i niestety nabrałem sporo wody. W ciągu roku trochę to opanowałem, ale chciałbym ograniczyć ilość tkanki tłuszczowej. W tej chwili to niestety 23%. Nie zależy mi na jakiejś dużej masie, choć bym nią też nie pogardził ;) , ale chciałbym przede wszystkim przebudować sylwetkę.
daj spokój z tymi supervarami wchodz na teścia, nie ma co się tutaj rozpisywać,

to bioidentyczny, zdrowy hormon, nie potrzebujesz nic na osłonę wątroby (w przeciwieństwie do tych tabletek)
Steroidologia
Posty: 3608
Rejestracja: 30 września 2019, 20:44 - pn
tommir pisze: 27 listopada 2021, 20:54 - sob
Steroidologia pisze: 27 listopada 2021, 16:57 - sob
tommir pisze: 27 listopada 2021, 09:47 - sob cześć,

mimo wieku (45) jestem początkujący w temacie ;) więc postanowiłem się poradzić. W tej chwili mam drugi kontakt z dopingiem. Pierwszy to były sarmy, ostaryna + lgd. Całkiem nieźle to zniosłem, odblokowałem się, wszystkie wyniki po odbloku w normie. Jakoś tak już zacząłem od orali i na razie tego się trzymałem, w tej chwili kończę cykl Hexadrone solo i przechodzę na hdrol + supervar. Do tego chciałem dołożyć cypio 250 na tydzień no i HCG 2*500ui tygodniowo. Poproszę o jakąś opinię czy dawki ok, czy do tego coś dorzucić? Jaką zastosować profilaktykę by wątroba nie siadła no i nic innego też ;) Jak długo mogę ciągnąć cypio + HCG? HCG na odbloku też?
Witamy kolegę : ) może napisz jaki jest twój cel : ) będzie coś łatwiej podpowiedzieć : )

Co do cypio w tej dawce + HCG możesz ciągnąć ile tylko chcesz :)
To to chciałbym osiągnąć to pewnie zwiększenie masy oraz, a może przede wszystkim rekompozycja. Jak spojrzałem w lustro jakieś dwa lata temu to się trochę przeraziłem ;) Mięśnie delikatnie mówiąc sflaczałe, a poziom tkanki tłuszczowej wysoko ponad granicą tolerancji... Sarmy pomogły mi nabrać masy, ale jej jakość była średnia, przybyło chyba jeszcze trochę tłuszczu no i niestety nabrałem sporo wody. W ciągu roku trochę to opanowałem, ale chciałbym ograniczyć ilość tkanki tłuszczowej. W tej chwili to niestety 23%. Nie zależy mi na jakiejś dużej masie, choć bym nią też nie pogardził ;) , ale chciałbym przede wszystkim przebudować sylwetkę.
Jak sarmy pomogły nabrać ci masy to coś z nimi nie tak było :( albo tak nawaliły ci w gospodarce hormonalnej że to był skutek uboczny - teraz pytanei czy to była masa jakościowa czy po prostu masa: ) ?

Forin ma rację tu nic nie zastąpi teścia :( będzie najlepszy pod to - jak chcesz pomogę ale trzeba zrobić badania przed - bo jestem ciekaw jak sarmy na hormony podziałały

krew
Aspat
Alat
tarczyca
morfologia
testosteron
estrogen
SHGB
Prolaktyn

z wynikami do mnie : )
tommir
Posty: 119
Rejestracja: 20 listopada 2021, 11:02 - sob
Steroidologia pisze: 30 listopada 2021, 09:06 - wt
tommir pisze: 27 listopada 2021, 20:54 - sob
Steroidologia pisze: 27 listopada 2021, 16:57 - sob

Witamy kolegę : ) może napisz jaki jest twój cel : ) będzie coś łatwiej podpowiedzieć : )

Co do cypio w tej dawce + HCG możesz ciągnąć ile tylko chcesz :)
To to chciałbym osiągnąć to pewnie zwiększenie masy oraz, a może przede wszystkim rekompozycja. Jak spojrzałem w lustro jakieś dwa lata temu to się trochę przeraziłem ;) Mięśnie delikatnie mówiąc sflaczałe, a poziom tkanki tłuszczowej wysoko ponad granicą tolerancji... Sarmy pomogły mi nabrać masy, ale jej jakość była średnia, przybyło chyba jeszcze trochę tłuszczu no i niestety nabrałem sporo wody. W ciągu roku trochę to opanowałem, ale chciałbym ograniczyć ilość tkanki tłuszczowej. W tej chwili to niestety 23%. Nie zależy mi na jakiejś dużej masie, choć bym nią też nie pogardził ;) , ale chciałbym przede wszystkim przebudować sylwetkę.
Jak sarmy pomogły nabrać ci masy to coś z nimi nie tak było :( albo tak nawaliły ci w gospodarce hormonalnej że to był skutek uboczny - teraz pytanei czy to była masa jakościowa czy po prostu masa: ) ?

Forin ma rację tu nic nie zastąpi teścia :( będzie najlepszy pod to - jak chcesz pomogę ale trzeba zrobić badania przed - bo jestem ciekaw jak sarmy na hormony podziałały

krew
Aspat
Alat
tarczyca
morfologia
testosteron
estrogen
SHGB
Prolaktyn

z wynikami do mnie : )
Dzięki. Morfologię i część innych mam z września, estro, SHGB i prolaktyny nie mam, testosteron mam gdzieś sprzed 4-5 miesięcy, po odbloku. . W tej chwili biorę Hexadrone od prawie 2 miesięcy, więc wyniki na pewno będą inne. Czy jest je sens w tej chwili robić? No chyba, że sprawdzić co Hex namieszał.
Co do sarmów. Coż, to była masa ;) Miało to pozytywy bo mięśni przybyło i w sumię są nadal ;), ale jakość była słaba i wody sporo :(
Awatar użytkownika
ARMABOL-Trener21
Posty: 1321
Rejestracja: 01 lutego 2021, 13:12 - pn
Hej tommir.

Jeżeli chcesz wyglądać dobrze, to musisz robić to co robią ludzie, którzy dobrze wyglądają mianowicie: testosteron, HCG, nandrolon, masteron, boldenon, czasem trenbolon, sporadycznie jakiś mocniejszy oral na "peak" formy. Jeżeli Cię stać to hormon wzrostu w niewielkiej dawce jednak długotrwale (conajmniej rok).
Nie wspominam o diecie i mocnym trenigu bo to oczywiste. Jeżeli chcesz chudnąć to musisz jeść mniej niż potrzebujesz lub jeść normalnie jednak dorzucić sporą ilość cardio by przepalać te kalorie.

Odnośnie badań: skoro na sarmach, które dają więcej szkód niż pożytku, czujesz się dobrze, to na testosteronie, hcg czy masteronie - będziesz czuł się genialnie a parametry krwi na pewno będą znacznie lepsze. Zatem nie ma większego sensu robić teraz badań ponieważ ZALECAM odstawić te sarmy natychmiast i wejść na klasyczne hormony jak każdy kulturysta.

Konkrety:
- Testosteron enantan lub cypionat 2x200mg w tyg.
- HCG 2x 600-750iu w tyg.
- Masteron enantan 2x 250mg w tyg.
- badania po 4-5 tyg od startu kuracji: morfologia, estradiol, prolaktyna, lipidogram - jeżeli masz problemy z tarczycą, nerkami, trzustką, wątrobą to dodaj odpowiednie badania kulejących organów. Jeżeli nie wiesz jakie to badania to daj znać, z którym organem masz problem to napiszę co jeszcze zbadać.
tommir
Posty: 119
Rejestracja: 20 listopada 2021, 11:02 - sob
Euro-Pharmacies-Trener21 pisze: 30 listopada 2021, 12:08 - wt Hej tommir.

Jeżeli chcesz wyglądać dobrze, to musisz robić to co robią ludzie, którzy dobrze wyglądają mianowicie: testosteron, HCG, nandrolon, masteron, boldenon, czasem trenbolon, sporadycznie jakiś mocniejszy oral na "peak" formy. Jeżeli Cię stać to hormon wzrostu w niewielkiej dawce jednak długotrwale (conajmniej rok).
Nie wspominam o diecie i mocnym trenigu bo to oczywiste. Jeżeli chcesz chudnąć to musisz jeść mniej niż potrzebujesz lub jeść normalnie jednak dorzucić sporą ilość cardio by przepalać te kalorie.

Odnośnie badań: skoro na sarmach, które dają więcej szkód niż pożytku, czujesz się dobrze, to na testosteronie, hcg czy masteronie - będziesz czuł się genialnie a parametry krwi na pewno będą znacznie lepsze. Zatem nie ma większego sensu robić teraz badań ponieważ ZALECAM odstawić te sarmy natychmiast i wejść na klasyczne hormony jak każdy kulturysta.

Konkrety:
- Testosteron enantan lub cypionat 2x200mg w tyg.
- HCG 2x 600-750iu w tyg.
- Masteron enantan 2x 250mg w tyg.
- badania po 4-5 tyg od startu kuracji: morfologia, estradiol, prolaktyna, lipidogram - jeżeli masz problemy z tarczycą, nerkami, trzustką, wątrobą to dodaj odpowiednie badania kulejących organów. Jeżeli nie wiesz jakie to badania to daj znać, z którym organem masz problem to napiszę co jeszcze zbadać.
Dobrze posłuchać mądrego, mądrych w tym przypadku ;) Tak więc zrobię, wywalę PH i pójdę za radą. Odezwę się po wykonaniu badań, a teraz zamówię co trzeba. Możecie mi doradzić coś w kwestii strzykawek i igieł? Nigdy sam niczego nie wbijałem oprócz przeciwzakrzepowego, ale to podskórnie, więc co innego, za to wiem jak dobrać je do HCG ;)
Nie mam problemów i na nic nie choruję, za wyjątkiem alergii. Miałem tez problem z żylakami, od zabiegu na razie spokój.
Steroidologia
Posty: 3608
Rejestracja: 30 września 2019, 20:44 - pn
tommir pisze: 30 listopada 2021, 12:41 - wt
Euro-Pharmacies-Trener21 pisze: 30 listopada 2021, 12:08 - wt Hej tommir.

Jeżeli chcesz wyglądać dobrze, to musisz robić to co robią ludzie, którzy dobrze wyglądają mianowicie: testosteron, HCG, nandrolon, masteron, boldenon, czasem trenbolon, sporadycznie jakiś mocniejszy oral na "peak" formy. Jeżeli Cię stać to hormon wzrostu w niewielkiej dawce jednak długotrwale (conajmniej rok).
Nie wspominam o diecie i mocnym trenigu bo to oczywiste. Jeżeli chcesz chudnąć to musisz jeść mniej niż potrzebujesz lub jeść normalnie jednak dorzucić sporą ilość cardio by przepalać te kalorie.

Odnośnie badań: skoro na sarmach, które dają więcej szkód niż pożytku, czujesz się dobrze, to na testosteronie, hcg czy masteronie - będziesz czuł się genialnie a parametry krwi na pewno będą znacznie lepsze. Zatem nie ma większego sensu robić teraz badań ponieważ ZALECAM odstawić te sarmy natychmiast i wejść na klasyczne hormony jak każdy kulturysta.

Konkrety:
- Testosteron enantan lub cypionat 2x200mg w tyg.
- HCG 2x 600-750iu w tyg.
- Masteron enantan 2x 250mg w tyg.
- badania po 4-5 tyg od startu kuracji: morfologia, estradiol, prolaktyna, lipidogram - jeżeli masz problemy z tarczycą, nerkami, trzustką, wątrobą to dodaj odpowiednie badania kulejących organów. Jeżeli nie wiesz jakie to badania to daj znać, z którym organem masz problem to napiszę co jeszcze zbadać.
Dobrze posłuchać mądrego, mądrych w tym przypadku ;) Tak więc zrobię, wywalę PH i pójdę za radą. Odezwę się po wykonaniu badań, a teraz zamówię co trzeba. Możecie mi doradzić coś w kwestii strzykawek i igieł? Nigdy sam niczego nie wbijałem oprócz przeciwzakrzepowego, ale to podskórnie, więc co innego, za to wiem jak dobrać je do HCG ;)
Nie mam problemów i na nic nie choruję, za wyjątkiem alergii. Miałem tez problem z żylakami, od zabiegu na razie spokój.
No i bardzo dobry pomysł - zrób badania zobaczymy jak wszystko wygląda - i zaczniesz prawdziwa zabawę : )
Awatar użytkownika
ARMABOL-Trener21
Posty: 1321
Rejestracja: 01 lutego 2021, 13:12 - pn
tommir pisze: 30 listopada 2021, 12:41 - wt
Euro-Pharmacies-Trener21 pisze: 30 listopada 2021, 12:08 - wt Hej tommir.

Jeżeli chcesz wyglądać dobrze, to musisz robić to co robią ludzie, którzy dobrze wyglądają mianowicie: testosteron, HCG, nandrolon, masteron, boldenon, czasem trenbolon, sporadycznie jakiś mocniejszy oral na "peak" formy. Jeżeli Cię stać to hormon wzrostu w niewielkiej dawce jednak długotrwale (conajmniej rok).
Nie wspominam o diecie i mocnym trenigu bo to oczywiste. Jeżeli chcesz chudnąć to musisz jeść mniej niż potrzebujesz lub jeść normalnie jednak dorzucić sporą ilość cardio by przepalać te kalorie.

Odnośnie badań: skoro na sarmach, które dają więcej szkód niż pożytku, czujesz się dobrze, to na testosteronie, hcg czy masteronie - będziesz czuł się genialnie a parametry krwi na pewno będą znacznie lepsze. Zatem nie ma większego sensu robić teraz badań ponieważ ZALECAM odstawić te sarmy natychmiast i wejść na klasyczne hormony jak każdy kulturysta.

Konkrety:
- Testosteron enantan lub cypionat 2x200mg w tyg.
- HCG 2x 600-750iu w tyg.
- Masteron enantan 2x 250mg w tyg.
- badania po 4-5 tyg od startu kuracji: morfologia, estradiol, prolaktyna, lipidogram - jeżeli masz problemy z tarczycą, nerkami, trzustką, wątrobą to dodaj odpowiednie badania kulejących organów. Jeżeli nie wiesz jakie to badania to daj znać, z którym organem masz problem to napiszę co jeszcze zbadać.
Dobrze posłuchać mądrego, mądrych w tym przypadku ;) Tak więc zrobię, wywalę PH i pójdę za radą. Odezwę się po wykonaniu badań, a teraz zamówię co trzeba. Możecie mi doradzić coś w kwestii strzykawek i igieł? Nigdy sam niczego nie wbijałem oprócz przeciwzakrzepowego, ale to podskórnie, więc co innego, za to wiem jak dobrać je do HCG ;)
Nie mam problemów i na nic nie choruję, za wyjątkiem alergii. Miałem tez problem z żylakami, od zabiegu na razie spokój.
Sprzęt:
1) strzykawki najlepiej 3częściowe luer-LOCK - najwygodniejsze i najlepsze a kosztują groszę jak kupisz 100szt z allegro. Pojemnośc w zależności od potrzeb. Kup sobie 100x 3ml Luer Lock VOGT Medical - najlepsze jakie miałem. Precyzyjne, gładko pracujące, nie blokujące się jak niektóre 5-6 mililitrowe.
2) Igły do iniekcji w udo czy pośladek: 0,6mm x 30mm - grosze za 100szt. (obojętnie jaka firma, nie ma prawie żadnej różnicy między tanimi a drogimi Terumo Agani)
3) Igły do iniekcji w bark: 0,5mm x 25mm - grosze za 100szt. (obojętnie jaka firma, nie ma prawie żadnej różnicy między tanimi a drogimi Terumo Agani)
4) Igły do pobierania środka z fiolki: 1,1mm x obojętnie jak długie - dużo łatwiej pobierać szeroką igłą plus nie niszczysz ani nie brudzisz igły, którą będziesz robił iniekcję
5) Strzykawki z igłą do HCG: insulinowe 0,5ml z wbudowaną igłą 0,3mm x 13mm - allegro 100szt około 45zł
6) Waciki nasączone alkoholem 100szt około 10zł
ODPOWIEDZ