najlepiej e4d iniekcje enanthatu nawet na TRT,Karolix94 pisze: ↑03 września 2021, 12:31 - pt Na mostku stwierdziłem, że będę dostarczał dużo mniej trt, ponieważ odpoczywam od syntaktyka. Teraz wyskoczył problem z morfologią i też zwiększenie ilości testo nie wpływa dobrze na czerwone krwinki.
Do końca września na pewno jestem na mostku. Muszę poprawić morfologię oraz wątrobę. W połowie października mam USG brzucha w związku z wysoką bilurbiną.
Cabaser zamówiłem, zarzucę 1/4 tabsa e7d i po dwóch dawkach zbadam. Może faktycznie samopoczucie będzie lepsze.
jest to kwestia indywidualna,Na jakim poziomie trzymasz prolaktyne?
ja prolaktyne trzymam poniżej połowy normy, jak mi wejdzie powyżej 2/3 normy to mam gorsze samopoczucie, libido, sen. Wyżej nawet nie chce wiedzieć.
na cyklu 430test/300bold/300 NPP codziennie 250mg P5P i jeszcze 1/4 tabsa caber co jakiś czas,

(nie możesz tego P5P, bo to witamina B6 i podniesie Ci krwinki)
specjalnie nie pisałem, żeby oddawać krew albo jeść acard - podwyższone wyniki morfologii z czasem by wróciły.Co do morfologii. Wyczytałem, że to ciężki orzech do zgryzienia. Niektórzy proponują oddanie krwi, IP6, nattokinaze. Ale ponoć ziółka nie dają żadnych stałych efektów.
Papierosów nie palę. Dodam trochę cardio, zacznę pić więcej wody. Muszę ograniczyć podaż żelaza i właśnie tej witaminy B6. Z ciekawości pod koniec miesiąca zbadam żelazo, jak to się ma do hemoglobiny i hematokrytu, i czerwonych krwinek.
-więcej wody
-mniej żelaza w diecie,
-2-3x 30 minut spaceru w tygodniu
a ciśnienie krwi jakie masz?
Gdyby badania dalej krwi były słabe, będę zmuszony zejść z bomby i po 3 miesiącach się zbadać, czy to właśnie SAA były przyczyną.