Hej,cyklonB pisze: ↑24 stycznia 2023, 10:03 - wtOstatnie kilka dni tj 10-14 dzień testo mam w dołku. Dlatego też za Waszą sugestią wolę te 30mg e2d a nie 100mg i przerwa 14 dni.. No bezsens. Może z 7 dni euforii a później będę łapał depresję? Tym bardziej, że kontrolę mam zrobić dopiero u niego w marcu..Dietetyk-Andrula pisze: ↑24 stycznia 2023, 08:24 - wtNie wybije, ale Ty przypadkiem nie robisz tego z lekarzem? Jesli tak to poczekaj na jego zalecenia.cyklonB pisze: ↑24 stycznia 2023, 00:24 - wt Witam ponownie towarzystwo![]()
Muszę sobie wziąć te 1ml strzykawki i 30mm igiełki. Na alledrogo są po 100szt. Sądzę, że się nadadzą. Ahh no zrobiłem te badania, które endo chciałdzisiaj sobie przypomniałem, że mogę je już zobaczyć, także są w załączniku.
Testo wiadomo, dno. E2 poszło o kilka oczek w górę mimo bazowego, mojego pierwszego badania. A to był 13 dzień od strzała. Bicie 30mg e2d chyba go nie wybije w kosmos![]()
Pozdrawiam
Wiesz co jeśli trzymasz się prowadzenia lekarza to warto by było z nim to konsultować, a nie robić coś na własną rękę.
Jaki jest sens chodzić do specjalisty a sugerować się "forum" troszkę to dziwne.
Bo albo działasz według sugestii lekarza albo naszych..
Tu już lepiej wybrać, z kim działamy bo na dłuższą metę to nie ma sensu.
Chyba, że głównie chodzi Tobie o recepty ...
Pozdrawiam serdecznie,
BodyHelp