Start TRT

BodyHelp
cyklonB pisze: 24 stycznia 2023, 10:03 - wt
Dietetyk-Andrula pisze: 24 stycznia 2023, 08:24 - wt
cyklonB pisze: 24 stycznia 2023, 00:24 - wt Witam ponownie towarzystwo :geek:
Muszę sobie wziąć te 1ml strzykawki i 30mm igiełki. Na alledrogo są po 100szt. Sądzę, że się nadadzą. Ahh no zrobiłem te badania, które endo chciał :lol: dzisiaj sobie przypomniałem, że mogę je już zobaczyć, także są w załączniku.
Testo wiadomo, dno. E2 poszło o kilka oczek w górę mimo bazowego, mojego pierwszego badania. A to był 13 dzień od strzała. Bicie 30mg e2d chyba go nie wybije w kosmos :lol:
Nie wybije, ale Ty przypadkiem nie robisz tego z lekarzem? Jesli tak to poczekaj na jego zalecenia.

Pozdrawiam
Ostatnie kilka dni tj 10-14 dzień testo mam w dołku. Dlatego też za Waszą sugestią wolę te 30mg e2d a nie 100mg i przerwa 14 dni.. No bezsens. Może z 7 dni euforii a później będę łapał depresję? Tym bardziej, że kontrolę mam zrobić dopiero u niego w marcu..
Hej,
Wiesz co jeśli trzymasz się prowadzenia lekarza to warto by było z nim to konsultować, a nie robić coś na własną rękę.

Jaki jest sens chodzić do specjalisty a sugerować się "forum" troszkę to dziwne.

Bo albo działasz według sugestii lekarza albo naszych..

Tu już lepiej wybrać, z kim działamy bo na dłuższą metę to nie ma sensu.
Chyba, że głównie chodzi Tobie o recepty ...

Pozdrawiam serdecznie,
BodyHelp
cyklonB
Recepty i kontrola tarczycy :) poza tym widać po wyniku z 13 dnia odstępu od zastrzyku, że jest blok. Nie widzę sensu "kuracji" strzałami co 14 dni, 100mg. Rollercoaster.
RM250
Też bym powiedział żeby robić zgodnie z tym co lekarz wymyśli ale w sumie rozumiem że nie chcesz czekać do marca.....

Dawki do 150mg tygodniowo zazwyczaj nie powodują żadnych problemów z innymi hormonami. Ale to jest inaczej u każdego i trzeba badać.
U ciebie w szczególności musisz wszystko ostrożnie robić bo pierwszeństwo ma u ciebie tarczyca.....
Wiele osób robi injekcje raz w tygodniu i są zadowoleni.
Ale e2d napewno zmniejszy wahania poziomu testosteronu
cyklonB
RM250 pisze: 24 stycznia 2023, 12:09 - wt Też bym powiedział żeby robić zgodnie z tym co lekarz wymyśli ale w sumie rozumiem że nie chcesz czekać do marca.....

Dawki do 150mg tygodniowo zazwyczaj nie powodują żadnych problemów z innymi hormonami. Ale to jest inaczej u każdego i trzeba badać.
U ciebie w szczególności musisz wszystko ostrożnie robić bo pierwszeństwo ma u ciebie tarczyca.....
Ciekawe na ile wchodzi średnio testo z krwii przy 100mg e/w. Jest jakiś kalkulator?
biegacz
cyklonB pisze: 24 stycznia 2023, 14:20 - wt
RM250 pisze: 24 stycznia 2023, 12:09 - wt Też bym powiedział żeby robić zgodnie z tym co lekarz wymyśli ale w sumie rozumiem że nie chcesz czekać do marca.....

Ciekawe na ile wchodzi średnio testo z krwii przy 100mg e/w. Jest jakiś kalkulator?
Ja jak biłem 100 co 5 dni to miałem szczyt normy czyli około 900
Kropek2022
cyklonB pisze: 24 stycznia 2023, 14:20 - wt ....
Każdy jest inny, ma inne poziomy pozostałych hormonów, inaczej "konsumuje" testosteron
Ja przy 100mg e5d miałem trochę ponad połowę, czyli około 500 w skali 200-800
Mierzysz oczywiście w dzień iniekcji, przed iniekcją. Po iniekcji zawsze będzie test w kosmosie, jeśli jest w prawidłowym stężeniu. Po iniekcji stopniowo spada, u każdego inaczej, trochę szybciej, trochę wolniej, ale inaczej.
cyklonB
Dzięki za informację. Pytanie było czysto teoretyczne, z ciekawości :D
Dietetyk-Andrula
cyklonB pisze: 25 stycznia 2023, 01:05 - śr Dzięki za informację. Pytanie było czysto teoretyczne, z ciekawości :D
Ha, pytasz i masz : ) Ciesze się, że się dokształcacie i pytacie nawzajem :D
Forum PREMIUM Aktywowane - jeśli zależy Tobie na najlepszych efektach, idealnych rozpiskach 1:1 cykli, diety, badań, nie chcesz zrobić sobie krzywdy. To jest dla Ciebie.
Aby otrzymać, więcej szczegółów napisz prywatną wiadomość
cyklonB
Dietetyk-Andrula pisze: 25 stycznia 2023, 22:15 - śr
cyklonB pisze: 25 stycznia 2023, 01:05 - śr Dzięki za informację. Pytanie było czysto teoretyczne, z ciekawości :D
Widziałem w podobnym temacie jak mój, że doradzacie HCG. Mojego doktorka muszę o to ścignąć. Z polskich produkcji coś jest czy muszę wziać z Undera? Jeżeli tak to od kogo będzie sprawdzony, że 5000 i.u to 5000 i.u? Wiadomo, rozumiem że nikt tutaj nie prowadzi sprzedaży ani nie zachęca. Pytam o opinię.
BodyHelp
cyklonB pisze: 26 stycznia 2023, 12:24 - czw
Dietetyk-Andrula pisze: 25 stycznia 2023, 22:15 - śr
Widziałem w podobnym temacie jak mój, że doradzacie HCG. Mojego doktorka muszę o to ścignąć. Z polskich produkcji coś jest czy muszę wziać z Undera? Jeżeli tak to od kogo będzie sprawdzony, że 5000 i.u to 5000 i.u? Wiadomo, rozumiem że nikt tutaj nie prowadzi sprzedaży ani nie zachęca. Pytam o opinię.
Hej,
Apteka ovitrelle, bądź eutrig- jest jeszcze dostępny w naszych aptekach.

Niech Ci od razu kilka wypisze, bo nie ma na chwilę obecną surowca i są braki niestety...

Pozdrawiam serdecznie,
BodyHelp
ODPOWIEDZ