Miło - fajnie że stosujesz go cyklicznie - wtedy to ma sensDietetyk-Andrula pisze: ↑09 września 2022, 22:50 - ptJa stosuje już kilka miesięcy Provi od EP 1 rano, 1 wieczór i nie narzekam. Ostatnio zrobiłem off kilka tyg, potem znów wszedłem i libido, energia podniesiona także akurat śmiało mogę polecić, jeśli jak zwykle w naszym rządzie jest cyrkSteroidologia pisze: ↑09 września 2022, 18:32 - ptPowiem ci że ciężki temat z provironem z aptek , dzieją się cyrki teraz z lekami w sumie patrząc na politykę naszą to nie tylko z lekamiMarcin88 pisze: ↑06 września 2022, 20:25 - wt
Proviron jest nadal dostepny w aptekach ale niestety w ogranioczonych placówkach. Zaiunstaluj sobie gdzie po lek i sprawdź. Ja ostatnio kupowałem w Warszawie 0 polskiej ulotki wszystko po grecku. Te apteki maja podpisaną umowe z hurtowniami i bez prbolemu je sprowadzają. Umnie w mioeście nie ma to musaięłm jechać specajlnie do Wawy.
Ps. wiadomo potrzebna jest recka jak masz znajomego lekarza to Ci wypisze bez problemu.
Ewentualnie mozesz wziasc zamiennik z euro pharmacies tez brałem - ok.
Pozdro.![]()
![]()
![]()
Sport wytrzymałościowy
-
-
Wszystko po Twoich zaleceniach i jak widać się sprawdzają :] więc warto słuchać mądrzejszych w innych kwestiach od siebieSteroidologia pisze: ↑11 września 2022, 19:23 - ndzMiło - fajnie że stosujesz go cyklicznie - wtedy to ma sensDietetyk-Andrula pisze: ↑09 września 2022, 22:50 - ptJa stosuje już kilka miesięcy Provi od EP 1 rano, 1 wieczór i nie narzekam. Ostatnio zrobiłem off kilka tyg, potem znów wszedłem i libido, energia podniesiona także akurat śmiało mogę polecić, jeśli jak zwykle w naszym rządzie jest cyrkSteroidologia pisze: ↑09 września 2022, 18:32 - pt
Powiem ci że ciężki temat z provironem z aptek , dzieją się cyrki teraz z lekami w sumie patrząc na politykę naszą to nie tylko z lekami![]()
![]()
![]()

I ważne by nie bać się do tego przyznać, że ktoś ma lepszą wiedze w danej dziedzinie od własnej
Pozdrówki
Forum PREMIUM Aktywowane - jeśli zależy Tobie na najlepszych efektach, idealnych rozpiskach 1:1 cykli, diety, badań, nie chcesz zrobić sobie krzywdy. To jest dla Ciebie.
Aby otrzymać, więcej szczegółów napisz prywatną wiadomość
-
Dietetyk-Andrula pisze: ↑11 września 2022, 19:56 - ndzWszystko po Twoich zaleceniach i jak widać się sprawdzają :] więc warto słuchać mądrzejszych w innych kwestiach od siebieSteroidologia pisze: ↑11 września 2022, 19:23 - ndzMiło - fajnie że stosujesz go cyklicznie - wtedy to ma sensDietetyk-Andrula pisze: ↑09 września 2022, 22:50 - pt
Ja stosuje już kilka miesięcy Provi od EP 1 rano, 1 wieczór i nie narzekam. Ostatnio zrobiłem off kilka tyg, potem znów wszedłem i libido, energia podniesiona także akurat śmiało mogę polecić, jeśli jak zwykle w naszym rządzie jest cyrk![]()
I ważne by nie bać się do tego przyznać, że ktoś ma lepszą wiedze w danej dziedzinie od własnej
Pozdrówki
Dzięki za miłe słowa ,staram się dzielić doświadczeniem
-
No i na pewno to wychodzi : ] To forum to kompedium wiedzy heh..Steroidologia pisze: ↑15 września 2022, 20:15 - czwDietetyk-Andrula pisze: ↑11 września 2022, 19:56 - ndzWszystko po Twoich zaleceniach i jak widać się sprawdzają :] więc warto słuchać mądrzejszych w innych kwestiach od siebieSteroidologia pisze: ↑11 września 2022, 19:23 - ndz
Miło - fajnie że stosujesz go cyklicznie - wtedy to ma sens
Pozdrówki
Ogólnie ostatnio znów coraz więcej słyszę o TAD600, wielu moi znajomych stosowało/stosuje również, same pozytywy, od lepszej regeneracji po lepszą produktywność i wydajność.. więc myśle by może tak coś opowiedzieć o nim więcej : )
a Ty co myślisz o TAD?
Pozdrawiam i dużo zdrówka
Forum PREMIUM Aktywowane - jeśli zależy Tobie na najlepszych efektach, idealnych rozpiskach 1:1 cykli, diety, badań, nie chcesz zrobić sobie krzywdy. To jest dla Ciebie.
-
No tad600 - nareszcie pojawił się orginał , więc warto o nim pomyśleć , oczywiście proszę uważać na podróbki , ale idzie ciężka pogoda , czyli jesienne przełamanie - glutation warto mieć pod ręką , myślę że to lek na całe zło , i nie inwazyjny z zerowymi efektami ubocznymiDietetyk-Andrula pisze: ↑16 września 2022, 17:04 - ptNo i na pewno to wychodzi : ] To forum to kompedium wiedzy heh..Steroidologia pisze: ↑15 września 2022, 20:15 - czwDietetyk-Andrula pisze: ↑11 września 2022, 19:56 - ndz
Wszystko po Twoich zaleceniach i jak widać się sprawdzają :] więc warto słuchać mądrzejszych w innych kwestiach od siebie
Pozdrówki
Ogólnie ostatnio znów coraz więcej słyszę o TAD600, wielu moi znajomych stosowało/stosuje również, same pozytywy, od lepszej regeneracji po lepszą produktywność i wydajność.. więc myśle by może tak coś opowiedzieć o nim więcej : )
a Ty co myślisz o TAD?
A jak go stosować dla podniesienia regeneracji ? W jakich odstępach ?Steroidologia pisze: ↑19 września 2022, 19:19 - pnNo tad600 - nareszcie pojawił się orginał , więc warto o nim pomyśleć , oczywiście proszę uważać na podróbki , ale idzie ciężka pogoda , czyli jesienne przełamanie - glutation warto mieć pod ręką , myślę że to lek na całe zło , i nie inwazyjny z zerowymi efektami ubocznymiDietetyk-Andrula pisze: ↑16 września 2022, 17:04 - ptNo i na pewno to wychodzi : ] To forum to kompedium wiedzy heh..Steroidologia pisze: ↑15 września 2022, 20:15 - czw
a Ty co myślisz o TAD?
-
bikebest pisze: ↑19 września 2022, 19:57 - pnA jak go stosować dla podniesienia regeneracji ? W jakich odstępach ?Steroidologia pisze: ↑19 września 2022, 19:19 - pnNo tad600 - nareszcie pojawił się orginał , więc warto o nim pomyśleć , oczywiście proszę uważać na podróbki , ale idzie ciężka pogoda , czyli jesienne przełamanie - glutation warto mieć pod ręką , myślę że to lek na całe zło , i nie inwazyjny z zerowymi efektami ubocznymiDietetyk-Andrula pisze: ↑16 września 2022, 17:04 - pt
No i na pewno to wychodzi : ] To forum to kompedium wiedzy heh..
a Ty co myślisz o TAD?
Fajnie po ciężkich jednostkach treningowych jak chodzi o sport ale nie więcej jak 2 razy w tyg i najlepiej w ostatnich tygodniach przygotowania
-
Tylko trzeba mieć wiadome pewniaka, sam aktualnie testowałem na sobie "orginał" i rzeczywiście korzyści niesamowite, na drugi dzień jak nowo urodzone dzieckobikebest pisze: ↑19 września 2022, 19:57 - pnA jak go stosować dla podniesienia regeneracji ? W jakich odstępach ?Steroidologia pisze: ↑19 września 2022, 19:19 - pnNo tad600 - nareszcie pojawił się orginał , więc warto o nim pomyśleć , oczywiście proszę uważać na podróbki , ale idzie ciężka pogoda , czyli jesienne przełamanie - glutation warto mieć pod ręką , myślę że to lek na całe zło , i nie inwazyjny z zerowymi efektami ubocznymiDietetyk-Andrula pisze: ↑16 września 2022, 17:04 - pt
No i na pewno to wychodzi : ] To forum to kompedium wiedzy heh..
a Ty co myślisz o TAD?

Pozdrawiam D.A.
Ja jak brałem tad to pierwsze dwa opakowania czułem efekty a następne już nie, więc myślę że najlepiej sprawdzi się w końcowej fazie przygotowań kiedy już jest duży zmęczenie treningami. Dla mojej mamy podawałem po chemioterapii i też poczuła się lepiej. U niej podawałem w kroplówce