Terapia testosteronem -libido, erekcja

Dietetyk-Andrula
Marrammar pisze: 12 sierpnia 2022, 20:40 - pt Hej.
Czym może być spowodowana nagła utrata sil? Czuje się wtedy senny, mięśnie jakby odrętwiałe. Po prostu niemoc żeby cokolwiek zrobić. Jest tak kilka godzin po iniekcji testosteronu.

Mam tak często i nie wiem o co chodzi. Może być ze estradiol mi spadł za bardzo? Od jakiś 2 tyg zacząłem brać pól tabletki symexu co 2 dni.
Ojj Marrammar, czynników jest wiele, nie zwalajmy wszystkiego na hormony czy środki.. i nie przypuszczajmy od razu że to jest tym winowajcą..

Zacznij od diety, snu, zmęczenie, praca, stres itd.. ciężkie treningi, mało regeneracji..

Bez sensu od razu zakładać, że to wina hormonów i wszystko od nich zależy.. mechanizm ludzki jest na tyle zbudowany, ze nie zależy tylko i wyłącznie od hormonów.

Pozdrawiam i życzę dobrego dnia - D.A.
Forum PREMIUM Aktywowane - jeśli zależy Tobie na najlepszych efektach, idealnych rozpiskach 1:1 cykli, diety, badań, nie chcesz zrobić sobie krzywdy. To jest dla Ciebie.
Aby otrzymać, więcej szczegółów napisz prywatną wiadomość
Awatar użytkownika
Forin
Marrammar pisze: 12 sierpnia 2022, 20:40 - pt Mam tak często i nie wiem o co chodzi. Może być ze estradiol mi spadł za bardzo? Od jakiś 2 tyg zacząłem brać pól tabletki symexu co 2 dni.
jeśli to było do dawki testo 20mg/dziennie to możliwe
Dietetyk-Andrula
Marrammar pisze: 12 sierpnia 2022, 22:40 - pt Tak własnie zrobiłem. Dzis już nie biorę
Jak Marrammar teraz to wygląda? Pisz bo się martwię hehe : ]

Pozdrówki , dobrego dnia - D.A.
Forum PREMIUM Aktywowane - jeśli zależy Tobie na najlepszych efektach, idealnych rozpiskach 1:1 cykli, diety, badań, nie chcesz zrobić sobie krzywdy. To jest dla Ciebie.
Marrammar
Hej. U mnie wszystko w miare ok.
Jedynie meczy mnie zaczerwienienie ryja i uderzenia gorąca. No i takie jakby kłucie skóry czasem, tam gdzie cieplo uderza.
Mimo w miare noskiego estradiolu. Zalaczam aktualne badania.

Mam dwukrotnie podwyższony AspAT, zawsze miałem około 40 a teraz jest 80. Co może mieć na to wpływ? Cały czas brałem ostropest i npp na trawienie.

Pozdr
Załączniki
Screenshot_20220901-084001_Drive.jpg
(493.99 KiB) Nie pobierany
Screenshot_20220901-084021_Drive.jpg
(315.78 KiB) Nie pobierany
BodyHelp
Marrammar pisze: 01 września 2022, 08:44 - czw Hej. U mnie wszystko w miare ok.
Jedynie meczy mnie zaczerwienienie ryja i uderzenia gorąca. No i takie jakby kłucie skóry czasem, tam gdzie cieplo uderza.
Mimo w miare noskiego estradiolu. Zalaczam aktualne badania.

Mam dwukrotnie podwyższony AspAT, zawsze miałem około 40 a teraz jest 80. Co może mieć na to wpływ? Cały czas brałem ostropest i npp na trawienie.

Pozdr
Hej,
Co leci prócz testosteronu?
Jak się odżywiasz na chwilę obecną?
Jakie miałeś estro przed wejściem na cykl?
Być może ten wynik jest dla Ciebie jeszcze za wysoki. Różnie możemy reagować na wahania hormonów

Pozdrawiam serdecznie,
BodyHelp
Pozdrawiam serdecznie,
BodyHelp
Marrammar
Brałem jeszcze masteron i dhea. Iniekcja. Do tego ostropest acard witamina D3 i DPP.
Estro przed cyklem miałem coś około 20.
Marrammar
No i jeszcze symex był. 1-2 tab na tydzień
Dietetyk-Andrula
Marrammar pisze: 01 września 2022, 17:05 - czw No i jeszcze symex był. 1-2 tab na tydzień
Dodaj Liv 52 2tab rano i 2 tab wieczór.

Zobaczymy wtedy czy pomoże

Zmniejsz estro do takiego w jakim czułeś się najlepiej.

Co zmieniłeś, bo nie mogę zrozumieć?
Pozdrawiam i życzę dobrego dnia - D.A.
Marrammar
Nic w zasadzie nie zmieniłem. Troche test było więcej przez ost miesiąc i tyle.
Dodatkowo te suple, odżywianie bez zmian. Dlatego dziwie się że aspat jest tak wysoko.

Co do estro, jakoś nie odczuwam zmian jak biore symex albo nie. Cały czas zaczerwienienie i uderzenia gorąca...
BodyHelp
Marrammar pisze: 05 września 2022, 22:02 - pn Nic w zasadzie nie zmieniłem. Troche test było więcej przez ost miesiąc i tyle.
Dodatkowo te suple, odżywianie bez zmian. Dlatego dziwie się że aspat jest tak wysoko.

Co do estro, jakoś nie odczuwam zmian jak biore symex albo nie. Cały czas zaczerwienienie i uderzenia gorąca...
Hej,
Lek na estro masz skąd? Dziwne, że ta dawka go Tobie nie zbija.
A ewidentnie masz skutki uboczne, których musisz się pozbyć.

Pozdrawiam serdecznie,
BodyHelp
Pozdrawiam serdecznie,
BodyHelp
ODPOWIEDZ