Myślę Marcin że nie tylko, zwłaszcza że teścia brałem wtedy 100mg co 5dni. Meldonium actovegin też miały wpływ a u mnie to leciało około roku, za długo. Odstawiłem wszystko poza teściem i unormowało się. Aktualnie to tylko suplementacja pod ścięgna, czyściutki mam zamiar być do wiosny. HCG też może mieć wpływ na zagęszczenie krwiMarcin88 pisze: ↑19 października 2022, 11:19 - śrBrałem tez meldonium. Eefekt umnie był zauwazlany gdy byłem w pracy 36h czyli noc dzien noc. W ciagu dnia po nie przespanej nocy w pracy po meldonium odczuwałem lepsze skupienie, niestety sennosci nie niwelował ale zawsze mały efekt był.biegacz pisze: ↑17 października 2022, 09:22 - pnMeldonium jest stosowane w chorobach neurologicznych więc zapewne jest to bardzo możliwe, ja tego nie doświadczyłem.Dietetyk-Andrula pisze: ↑16 października 2022, 18:18 - ndz
Jesteś w stanie przedstawić jak bardzo są te wyniki poprawione?
Druga sprawa czy zauważyłeś może zmniejszony lęk, często słyszałem od znajomych że po Meldonium możesz mieć "jasny umysł" lepsze skupienie itd.
Doświadczyłeś coś z kwestii wydajności pracy móżgu?
Odnośnie wyników to sprawdziłem i na przestrzeni pół roku z 15,5 skoczyła mi hemoglobina do 18. Tylko leciał też actovegin co też mogło mieć wpływ
Hematokryt, hemoglobina od testosteronu Ci sie podniosła.
Pozdawiam.
Bieganie - doping
To faktycznie, być może od leków meldonium i actovegi (solcoserylu)biegacz pisze: ↑19 października 2022, 11:39 - śrMyślę Marcin że nie tylko, zwłaszcza że teścia brałem wtedy 100mg co 5dni. Meldonium actovegin też miały wpływ a u mnie to leciało około roku, za długo. Odstawiłem wszystko poza teściem i unormowało się. Aktualnie to tylko suplementacja pod ścięgna, czyściutki mam zamiar być do wiosny. HCG też może mieć wpływ na zagęszczenie krwiMarcin88 pisze: ↑19 października 2022, 11:19 - śrBrałem tez meldonium. Eefekt umnie był zauwazlany gdy byłem w pracy 36h czyli noc dzien noc. W ciagu dnia po nie przespanej nocy w pracy po meldonium odczuwałem lepsze skupienie, niestety sennosci nie niwelował ale zawsze mały efekt był.biegacz pisze: ↑17 października 2022, 09:22 - pn
Meldonium jest stosowane w chorobach neurologicznych więc zapewne jest to bardzo możliwe, ja tego nie doświadczyłem.
Odnośnie wyników to sprawdziłem i na przestrzeni pół roku z 15,5 skoczyła mi hemoglobina do 18. Tylko leciał też actovegin co też mogło mieć wpływ
Pozdawiam.
-
Jeśli pracujesz w ten sposób i dodatkowo ważne jest u Ciebie skupienie, czuwanie to polecam Modafinil, ale zaczynając od mniejszych dawek od 1/4 tab załóżmy, jeśli tab ma 100mg. Zdecydowanie może być GameChangeremMarcin88 pisze: ↑19 października 2022, 11:19 - śrBrałem tez meldonium. Eefekt umnie był zauwazlany gdy byłem w pracy 36h czyli noc dzien noc. W ciagu dnia po nie przespanej nocy w pracy po meldonium odczuwałem lepsze skupienie, niestety sennosci nie niwelował ale zawsze mały efekt był.biegacz pisze: ↑17 października 2022, 09:22 - pnMeldonium jest stosowane w chorobach neurologicznych więc zapewne jest to bardzo możliwe, ja tego nie doświadczyłem.Dietetyk-Andrula pisze: ↑16 października 2022, 18:18 - ndz
Jesteś w stanie przedstawić jak bardzo są te wyniki poprawione?
Druga sprawa czy zauważyłeś może zmniejszony lęk, często słyszałem od znajomych że po Meldonium możesz mieć "jasny umysł" lepsze skupienie itd.
Doświadczyłeś coś z kwestii wydajności pracy móżgu?
Pozdawiam.

Pozdrawiam D.A.
Forum PREMIUM Aktywowane - jeśli zależy Tobie na najlepszych efektach, idealnych rozpiskach 1:1 cykli, diety, badań, nie chcesz zrobić sobie krzywdy. To jest dla Ciebie.
Aby otrzymać, więcej szczegółów napisz prywatną wiadomość
Aby otrzymać, więcej szczegółów napisz prywatną wiadomość
-
Oczywiście Actovigen, meldonium silnie zagęszczają krew : ( dlatego nie zawsze można je stosować - zwłaszcza trzeba uważać jak się jest na testosteroniebiegacz pisze: ↑19 października 2022, 11:39 - śrMyślę Marcin że nie tylko, zwłaszcza że teścia brałem wtedy 100mg co 5dni. Meldonium actovegin też miały wpływ a u mnie to leciało około roku, za długo. Odstawiłem wszystko poza teściem i unormowało się. Aktualnie to tylko suplementacja pod ścięgna, czyściutki mam zamiar być do wiosny. HCG też może mieć wpływ na zagęszczenie krwiMarcin88 pisze: ↑19 października 2022, 11:19 - śrBrałem tez meldonium. Eefekt umnie był zauwazlany gdy byłem w pracy 36h czyli noc dzien noc. W ciagu dnia po nie przespanej nocy w pracy po meldonium odczuwałem lepsze skupienie, niestety sennosci nie niwelował ale zawsze mały efekt był.biegacz pisze: ↑17 października 2022, 09:22 - pn
Meldonium jest stosowane w chorobach neurologicznych więc zapewne jest to bardzo możliwe, ja tego nie doświadczyłem.
Pozdawiam.
Steroidologia pisze: ↑25 października 2022, 19:00 - wtOczywiście Actovigen, meldonium silnie zagęszczają krew : ( dlatego nie zawsze można je stosować - zwłaszcza trzeba uważać jak się jest na testosteroniebiegacz pisze: ↑19 października 2022, 11:39 - śrMyślę Marcin że nie tylko, zwłaszcza że teścia brałem wtedy 100mg co 5dni. Meldonium actovegin też miały wpływ a u mnie to leciało około roku, za długo. Odstawiłem wszystko poza teściem i unormowało się. Aktualnie to tylko suplementacja pod ścięgna, czyściutki mam zamiar być do wiosny. HCG też może mieć wpływ na zagęszczenie krwiMarcin88 pisze: ↑19 października 2022, 11:19 - śr
Brałem tez meldonium. Eefekt umnie był zauwazlany gdy byłem w pracy 36h czyli noc dzien noc. W ciagu dnia po nie przespanej nocy w pracy po meldonium odczuwałem lepsze skupienie, niestety sennosci nie niwelował ale zawsze mały efekt był.
Pozdawiam.

Po czterech tygodniach od skończenia HMG, odbloku wrzucam badania. Lh nisko, testosteron w normie ale poniżej połowy normy. Samopoczucie powiedziałbym że normalne, może libido trochę niższe ale jak trzeba to korzeń odpala do czerwoności
Mam jeszcze butle HMG, wciągnąć?
-
Ja bym to zostawił naturze : ) chyba że chcesz to przyśpieszyć to śmialo wal HMGbiegacz pisze: ↑02 listopada 2022, 17:47 - śrSteroidologia pisze: ↑25 października 2022, 19:00 - wtOczywiście Actovigen, meldonium silnie zagęszczają krew : ( dlatego nie zawsze można je stosować - zwłaszcza trzeba uważać jak się jest na testosteroniebiegacz pisze: ↑19 października 2022, 11:39 - śr
Myślę Marcin że nie tylko, zwłaszcza że teścia brałem wtedy 100mg co 5dni. Meldonium actovegin też miały wpływ a u mnie to leciało około roku, za długo. Odstawiłem wszystko poza teściem i unormowało się. Aktualnie to tylko suplementacja pod ścięgna, czyściutki mam zamiar być do wiosny. HCG też może mieć wpływ na zagęszczenie krwi
Po czterech tygodniach od skończenia HMG, odbloku wrzucam badania. Lh nisko, testosteron w normie ale poniżej połowy normy. Samopoczucie powiedziałbym że normalne, może libido trochę niższe ale jak trzeba to korzeń odpala do czerwoności

To pozostawię naturze bo czuję się bardzo dobrze. Powiem więcej, ciekawostka , na 11go mam zawody na 5 km, postanowiłem że przygotuje się tak w 6 tygodni na spokojnie bez agresywnych beztlenowych wysiłków i co mnie zaskoczyło zapowiada się że pobiegnę co najmniej jak na tej imprezie co szykowałem się na lato. I weź tu to wszystko zrozum ogarnijSteroidologia pisze: ↑03 listopada 2022, 12:32 - czwJa bym to zostawił naturze : ) chyba że chcesz to przyśpieszyć to śmialo wal HMGbiegacz pisze: ↑02 listopada 2022, 17:47 - śrSteroidologia pisze: ↑25 października 2022, 19:00 - wt
Oczywiście Actovigen, meldonium silnie zagęszczają krew : ( dlatego nie zawsze można je stosować - zwłaszcza trzeba uważać jak się jest na testosteronie
Mam jeszcze butle HMG, wciągnąć?![]()
-
biegacz pisze: ↑03 listopada 2022, 13:44 - czwTo pozostawię naturze bo czuję się bardzo dobrze. Powiem więcej, ciekawostka , na 11go mam zawody na 5 km, postanowiłem że przygotuje się tak w 6 tygodni na spokojnie bez agresywnych beztlenowych wysiłków i co mnie zaskoczyło zapowiada się że pobiegnę co najmniej jak na tej imprezie co szykowałem się na lato. I weź tu to wszystko zrozum ogarnijSteroidologia pisze: ↑03 listopada 2022, 12:32 - czwJa bym to zostawił naturze : ) chyba że chcesz to przyśpieszyć to śmialo wal HMGbiegacz pisze: ↑02 listopada 2022, 17:47 - śr
Mam jeszcze butle HMG, wciągnąć?![]()
![]()
To jest głowa biegacz - dlatego nie każdy może być wyczynowcem , nie każdy może sobie poradzić z presją - ale cieszę się że dochodzisz do tego - życzę powodzenia - i dawaj znać jak będzie
Nie widzę żadnych przeciwskazań, abyś po zakończeniu HCG/HMG nie wrzucił clomid/nolva, które podniosą LH.biegacz pisze: ↑02 listopada 2022, 17:47 - śrSteroidologia pisze: ↑25 października 2022, 19:00 - wtOczywiście Actovigen, meldonium silnie zagęszczają krew : ( dlatego nie zawsze można je stosować - zwłaszcza trzeba uważać jak się jest na testosteroniebiegacz pisze: ↑19 października 2022, 11:39 - śr
Myślę Marcin że nie tylko, zwłaszcza że teścia brałem wtedy 100mg co 5dni. Meldonium actovegin też miały wpływ a u mnie to leciało około roku, za długo. Odstawiłem wszystko poza teściem i unormowało się. Aktualnie to tylko suplementacja pod ścięgna, czyściutki mam zamiar być do wiosny. HCG też może mieć wpływ na zagęszczenie krwi
Zobaczę za dwa miesiące co zdziała natura. Od lutego pewnie rusze z trt. Jedno mnie zaskakuje ja kompletnie nie czuje różnicy jak mam testosteron 300 a 2000. W lustrze owszem ale jako samopoczucie bez różnicy. To normalne?Forin pisze: ↑08 listopada 2022, 11:16 - wtNie widzę żadnych przeciwskazań, abyś po zakończeniu HCG/HMG nie wrzucił clomid/nolva, które podniosą LH.biegacz pisze: ↑02 listopada 2022, 17:47 - śrSteroidologia pisze: ↑25 października 2022, 19:00 - wt
Oczywiście Actovigen, meldonium silnie zagęszczają krew : ( dlatego nie zawsze można je stosować - zwłaszcza trzeba uważać jak się jest na testosteronie