Pierwszy Cykl na cel sylwetkowy

Danzo
Dziękuję za pomoc 💪🔥💪
Stay strong, be positive.
Danzo
Zostaje na GW i mocnej kawie lub przed-treningowce, bo lubię testować nowości
A z tego co się dowiedziałem to po yohimbine mogą byc jakieś dziwne schizy, telepanie rąk i inne nie znane skutki uboczne więc póki co odpuszcza
Dlatego zostaje na samym tesciu, później może dodam fragment
Póki co będę próbował poprawić dietę ,trening i regeneracja
Dietetyk-Andrula
Danzo pisze: 18 września 2023, 15:05 - pn Zostaje na GW i mocnej kawie lub przed-treningowce, bo lubię testować nowości
A z tego co się dowiedziałem to po yohimbine mogą byc jakieś dziwne schizy, telepanie rąk i inne nie znane skutki uboczne więc póki co odpuszcza
Dlatego zostaje na samym tesciu, później może dodam fragment
Póki co będę próbował poprawić dietę ,trening i regeneracja
Na pewno na początku też słyszałeś że i po testosteronie odpierdala, rośniesz jak chory, masz zwiększoną agresję itd. a wcale tak nie jest więc staraj się nie ładować wszystkich opinii jednakowo a będziesz lepiej żył : )

Yohimbina jest spoko, ale pod koniec redukcji, jako dodatkowy as z rękawa.

Reakcje jej są zależne od organizmu osoby, oraz od dawki, jeden przy 5mg będzie silnie odczuwał skutki uboczne, a drugi przy 10mg nie.

Natomiast jeśli waga Tobie już schodzi prawidłowo, masz deficyt kcal to nie ma co wrzucać narazie dodatku typu johimbina

Pozdrówki
Forum PREMIUM Aktywowane - jeśli zależy Tobie na najlepszych efektach, idealnych rozpiskach 1:1 cykli, diety, badań, nie chcesz zrobić sobie krzywdy. To jest dla Ciebie.
Aby otrzymać, więcej szczegółów napisz prywatną wiadomość
Danzo
Zastanawiam się jak dobrać typowo suplementację pod sobie, zrobić jakieś badania ?
Biorę teścia 150mg tygodniowo i GW
Suplementy które aktualnie biorę to kreatyna, bcca,beta alaninę, tauryna,potas,B12, magnez, witamina c,cynk, lecytyna,ashwaganda, multiwitamina,d3+K2, omega 3,nac, astrahalus,q10.
Czy coś brakuje lub czy coś wywalić z suplementacji ?
Danzo
Leci 3 tydzień teścia 150mg tygodniowo.
Progress na siłowni jest, większe ciężary nie sprawiają mi problemu, więc można powiedzieć że sciana została przebita :)
Aaa, dawno nie miałem takich zakwasow po treningu xD
Za tydzień pójdę zrobić badania.
Czy jak na sutkach pojawiły się białe plamki na jednym i drugim w tych samych miejscach, to przez to że tłuszcz szedl, nie czuję żadnych guzów
Jakieś polecenia ?
BodyHelp
Danzo pisze: 19 września 2023, 19:46 - wt Zastanawiam się jak dobrać typowo suplementację pod sobie, zrobić jakieś badania ?
Biorę teścia 150mg tygodniowo i GW
Suplementy które aktualnie biorę to kreatyna, bcca,beta alaninę, tauryna,potas,B12, magnez, witamina c,cynk, lecytyna,ashwaganda, multiwitamina,d3+K2, omega 3,nac, astrahalus,q10.
Czy coś brakuje lub czy coś wywalić z suplementacji ?
Suplementacja prozdrowotna jest "uniwersalna"
Pod dane środki dodajmy pewne rzeczy.

Np. Pod orale osłonki wątrobowe
Pod badania dodajmy ewentualnie suplementację inna, jeśli np leży stosunek ldl/hdl wtedy dodajemy citrus bergamot etc.

Bcaa wyrzuć, jeśli jesz 4-5 posiłków dziennie i dostarczasz białka minimum 1.6g na kg- efekt jest taki jakbyś w basenie lal się butelka wody. Jak już dodaj eaa podczas treningu.

Jeśli chodzi o suple to lecytyna off,
Witaminy two per day wtedy b12 jest zbędna, ale widzę że suplementację masz z forum zaczerpnieta + swoje dodatki.

Plamki obserwuj, nic się nie powinno dziać, być może z potu mogły się pojawić.
Danzo
Tak, część suplementów mniej znanych z forum dodałem 💪
Co do sutków to wolałem się zapytać i dalej obserwuje
Mam aktualnie takie super moce, że bym mógł robić trening codziennie, ale mięśnie lekko dają znać więc wolę zrobić dzień off
Dietetyk-Andrula
Danzo pisze: 20 września 2023, 12:41 - śr Tak, część suplementów mniej znanych z forum dodałem 💪
Co do sutków to wolałem się zapytać i dalej obserwuje
Mam aktualnie takie super moce, że bym mógł robić trening codziennie, ale mięśnie lekko dają znać więc wolę zrobić dzień off
Stay Strong, Be Positive :P

Działaj działaj, nie napalaj się. Pilnuj michy treningów, pamiętaj by się nie obciążać na samym początku, nie szalej z ciężarami. Step by step, dawaj znać co u Ciebie :)
Forum PREMIUM Aktywowane - jeśli zależy Tobie na najlepszych efektach, idealnych rozpiskach 1:1 cykli, diety, badań, nie chcesz zrobić sobie krzywdy. To jest dla Ciebie.
Aby otrzymać, więcej szczegółów napisz prywatną wiadomość
Danzo
Dziękuję za wsparcie 💪

Aktualnie 3 tydzień na trt, 150mg tygodniowo. Więc czas na badania kontrolne morfologia, testosteron, prolaktyna, estradiol.

Ostatnią iniekcję robiłem w środę, a badania robiłem dzisiaj rano, więc pewnie wyniki badań będą popołudniu.

Zastanawialem się czy robić dzisiaj badania rano jak wczoraj robilem trening siłowy + cardio, wiem najlepiej nie uprawiać sportu przed badaniami, bo mogą być przekłamania, ale chcem sprawdzić czy dzieje się coś niepokojącego.

Ogólnie czuję się bardzo dobrze, aktualnie ważę 83kg, bf 25- 20%. Redukuje do 15-10% i później utrzymanie poziomu bf z powolnym nabieraniem dobrej jakości mięśni
Danzo
Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ