Pierwszy Cykl na cel sylwetkowy
Zostaje na GW i mocnej kawie lub przed-treningowce, bo lubię testować nowości
A z tego co się dowiedziałem to po yohimbine mogą byc jakieś dziwne schizy, telepanie rąk i inne nie znane skutki uboczne więc póki co odpuszcza
Dlatego zostaje na samym tesciu, później może dodam fragment
Póki co będę próbował poprawić dietę ,trening i regeneracja
A z tego co się dowiedziałem to po yohimbine mogą byc jakieś dziwne schizy, telepanie rąk i inne nie znane skutki uboczne więc póki co odpuszcza
Stay strong, be positive.
-
Na pewno na początku też słyszałeś że i po testosteronie odpierdala, rośniesz jak chory, masz zwiększoną agresję itd. a wcale tak nie jest więc staraj się nie ładować wszystkich opinii jednakowo a będziesz lepiej żył : )Danzo pisze: ↑18 września 2023, 15:05 - pn Zostaje na GW i mocnej kawie lub przed-treningowce, bo lubię testować nowości
Yohimbina jest spoko, ale pod koniec redukcji, jako dodatkowy as z rękawa.
Reakcje jej są zależne od organizmu osoby, oraz od dawki, jeden przy 5mg będzie silnie odczuwał skutki uboczne, a drugi przy 10mg nie.
Natomiast jeśli waga Tobie już schodzi prawidłowo, masz deficyt kcal to nie ma co wrzucać narazie dodatku typu johimbina
Pozdrówki
Forum PREMIUM Aktywowane - jeśli zależy Tobie na najlepszych efektach, idealnych rozpiskach 1:1 cykli, diety, badań, nie chcesz zrobić sobie krzywdy. To jest dla Ciebie.
Aby otrzymać, więcej szczegółów napisz prywatną wiadomość
Zastanawiam się jak dobrać typowo suplementację pod sobie, zrobić jakieś badania ?
Biorę teścia 150mg tygodniowo i GW
Suplementy które aktualnie biorę to kreatyna, bcca,beta alaninę, tauryna,potas,B12, magnez, witamina c,cynk, lecytyna,ashwaganda, multiwitamina,d3+K2, omega 3,nac, astrahalus,q10.
Czy coś brakuje lub czy coś wywalić z suplementacji ?
Suplementy które aktualnie biorę to kreatyna, bcca,beta alaninę, tauryna,potas,B12, magnez, witamina c,cynk, lecytyna,ashwaganda, multiwitamina,d3+K2, omega 3,nac, astrahalus,q10.
Leci 3 tydzień teścia 150mg tygodniowo.
Progress na siłowni jest, większe ciężary nie sprawiają mi problemu, więc można powiedzieć że sciana została przebita
Aaa, dawno nie miałem takich zakwasow po treningu xD
Za tydzień pójdę zrobić badania.
Czy jak na sutkach pojawiły się białe plamki na jednym i drugim w tych samych miejscach, to przez to że tłuszcz szedl, nie czuję żadnych guzów
Jakieś polecenia ?
Progress na siłowni jest, większe ciężary nie sprawiają mi problemu, więc można powiedzieć że sciana została przebita

Aaa, dawno nie miałem takich zakwasow po treningu xD
Za tydzień pójdę zrobić badania.
Czy jak na sutkach pojawiły się białe plamki na jednym i drugim w tych samych miejscach, to przez to że tłuszcz szedl, nie czuję żadnych guzów
Jakieś polecenia ?
Suplementacja prozdrowotna jest "uniwersalna"Danzo pisze: ↑19 września 2023, 19:46 - wt Zastanawiam się jak dobrać typowo suplementację pod sobie, zrobić jakieś badania ?
Pod dane środki dodajmy pewne rzeczy.
Np. Pod orale osłonki wątrobowe
Pod badania dodajmy ewentualnie suplementację inna, jeśli np leży stosunek ldl/hdl wtedy dodajemy citrus bergamot etc.
Bcaa wyrzuć, jeśli jesz 4-5 posiłków dziennie i dostarczasz białka minimum 1.6g na kg- efekt jest taki jakbyś w basenie lal się butelka wody. Jak już dodaj eaa podczas treningu.
Jeśli chodzi o suple to lecytyna off,
Witaminy two per day wtedy b12 jest zbędna, ale widzę że suplementację masz z forum zaczerpnieta + swoje dodatki.
Plamki obserwuj, nic się nie powinno dziać, być może z potu mogły się pojawić.
Tak, część suplementów mniej znanych z forum dodałem 
Co do sutków to wolałem się zapytać i dalej obserwuje
Mam aktualnie takie super moce, że bym mógł robić trening codziennie, ale mięśnie lekko dają znać więc wolę zrobić dzień off
Co do sutków to wolałem się zapytać i dalej obserwuje
Mam aktualnie takie super moce, że bym mógł robić trening codziennie, ale mięśnie lekko dają znać więc wolę zrobić dzień off
-
Stay Strong, Be Positive

Działaj działaj, nie napalaj się. Pilnuj michy treningów, pamiętaj by się nie obciążać na samym początku, nie szalej z ciężarami. Step by step, dawaj znać co u Ciebie

Forum PREMIUM Aktywowane - jeśli zależy Tobie na najlepszych efektach, idealnych rozpiskach 1:1 cykli, diety, badań, nie chcesz zrobić sobie krzywdy. To jest dla Ciebie.
Dziękuję za wsparcie 
Aktualnie 3 tydzień na trt, 150mg tygodniowo. Więc czas na badania kontrolne morfologia, testosteron, prolaktyna, estradiol.
Ostatnią iniekcję robiłem w środę, a badania robiłem dzisiaj rano, więc pewnie wyniki badań będą popołudniu.
Zastanawialem się czy robić dzisiaj badania rano jak wczoraj robilem trening siłowy + cardio, wiem najlepiej nie uprawiać sportu przed badaniami, bo mogą być przekłamania, ale chcem sprawdzić czy dzieje się coś niepokojącego.
Ogólnie czuję się bardzo dobrze, aktualnie ważę 83kg, bf 25- 20%. Redukuje do 15-10% i później utrzymanie poziomu bf z powolnym nabieraniem dobrej jakości mięśni
Aktualnie 3 tydzień na trt, 150mg tygodniowo. Więc czas na badania kontrolne morfologia, testosteron, prolaktyna, estradiol.
Ostatnią iniekcję robiłem w środę, a badania robiłem dzisiaj rano, więc pewnie wyniki badań będą popołudniu.
Zastanawialem się czy robić dzisiaj badania rano jak wczoraj robilem trening siłowy + cardio, wiem najlepiej nie uprawiać sportu przed badaniami, bo mogą być przekłamania, ale chcem sprawdzić czy dzieje się coś niepokojącego.
Ogólnie czuję się bardzo dobrze, aktualnie ważę 83kg, bf 25- 20%. Redukuje do 15-10% i później utrzymanie poziomu bf z powolnym nabieraniem dobrej jakości mięśni