Pierwszy Cykl na cel sylwetkowy

BodyHelp
Piotrgras33 pisze: 17 listopada 2023, 20:35 - pt
Danzo pisze: 05 września 2023, 12:28 - wt Wbiłem już dwa raz 125mg cypio i hcg 250iu, więc teraz zejdę do 50mg pon i czwartek, bez hcg, bo nie czuje że go potrzebuje.

Tak jak mówisz staram się redukować okolo 1kg masy aż nie będę miał opony na brzuchu, aktualnie to mi się waga powiększyła o okolo 1kg i głównie to patrzę na lustro, ale też się ważę

Proporcje sylwetki na pewno do poprawy żeby zrobić estetyczna sylwetką
Jakis konkretny plan treningowy, możecie polecić czy robić FBW, bo wracam do treningów na siłowni
Hcg nie ma się czuć ma on dbać o Twoje jądra jak i też dbać o Twoje neuroprzekaźniki
Czyli tak kolego. Będąc naturalem, gdzie LH i FSH jest produkowane, a teraz bedac na bombie tego nie potrzebujesz?

Poszukaj badań w internecie na co wpływa hcg, za jakie funkcje organizmu i potem podejmij decyzję.
Pozdrawiam serdecznie,
BodyHelp
Danzo
Post odkopany sprzed kilku miesięcy.

W wcześniejszych postach napisałem że

''Aktualnie jestem na trt, nie na bombie.
50mg pn i czw, do tego hcg po 300iu, żeby pobudzić jądra do dzialania, cyklicznie co 4 tygodnie,,

Bardziej mnie interesuje, jakie są skutki uboczne wbijania hcg z zewnątrz.
Stay strong, be positive.
BodyHelp
Danzo pisze: 19 listopada 2023, 21:06 - ndz Post odkopany sprzed kilku miesięcy.

50mg pn i czw, do tego hcg po 300iu, żeby pobudzić jądra do dzialania, cyklicznie co 4 tygodnie,,

No to kolega kolejny post wykopał…

Nie ma skutków, to masz tak jakby organizm produkował swoje „hormony”
Pozdrawiam serdecznie,
BodyHelp
Diaxon
Danzo pisze: 19 listopada 2023, 21:06 - ndz Post odkopany sprzed kilku miesięcy.

Jakie są skutki uboczne?
Najczęstsze działania niepożądane u mężczyzn otrzymujących zastrzyki hCG obejmują:

męski wzrost piersi (ginekomastia)
ból, zaczerwienienie i obrzęk w miejscu wstrzyknięcia
ból brzucha
mdłości
wymiociny
W rzadkich przypadkach u osób przyjmujących hCG powstają zakrzepy krwi. Chociaż również rzadko, mogą wystąpić reakcje alergiczne, w tym łagodne wysypki skórne i ciężkie reakcje anafilaktyczne.

Ale to przy większych dawkach.
Diaxon
Co mówią badania?
Bardzo niewiele badań klinicznych oceniało hCG u mężczyzn z niskim poziomem testosteronu. W małym uczyć się mężczyźni z hipogonadyzmem hCG zwiększało poziom testosteronu w porównaniu z grupą kontrolną placebo. Nie stwierdzono wpływu hCG na funkcje seksualne.

In jedno badanie, mężczyźni przyjmujący testosteron wraz z hCG zdołali utrzymać odpowiednią produkcję nasienia. W kolejne badanie, mężczyźni, którzy biorą testosteron razem z hCG, zdołali utrzymać produkcję testosteronu w jądrach.

Dziękuję. Dobranoc. Rozejść się :D ;)
BodyHelp
Diaxon pisze: 19 listopada 2023, 21:39 - ndz Co mówią badania?
Bardzo niewiele badań klinicznych oceniało hCG u mężczyzn z niskim poziomem testosteronu. W małym uczyć się mężczyźni z hipogonadyzmem hCG zwiększało poziom testosteronu w porównaniu z grupą kontrolną placebo. Nie stwierdzono wpływu hCG na funkcje seksualne.

In jedno badanie, mężczyźni przyjmujący testosteron wraz z hCG zdołali utrzymać odpowiednią produkcję nasienia. W kolejne badanie, mężczyźni, którzy biorą testosteron razem z hCG, zdołali utrzymać produkcję testosteronu w jądrach.

Dziękuję. Dobranoc. Rozejść się :D ;)
To wpisz sobie w Google BenTells hcg i się dowiesz wszystkiego- post na fb.
Pozdrawiam serdecznie,
BodyHelp
Diaxon
W dużym uproszczeniu jak napisalem produkcja testosteronu i plemników.
Piotrgras33
Diaxon pisze: 20 listopada 2023, 06:37 - pn W dużym uproszczeniu jak napisalem produkcja testosteronu i plemników.
Do tego hcg imituje lh które wpływa na wytwarzanie neurohormonow takich jak pregnonolon później dhea i dalej bodajże androstienon i dalej testosteron
Dietetyk-Andrula
Przede wszystkim, zasada HCG przy osobach będących na bombie, to "oszukanie organizmu, aby produkował to co Testosteron blokuję", dlatego stosowanie Hcg to naprawdę nie powód do olewania.

Załóżmy że za rok, dwa trzy komuś znudzą się iniekcję domięśniowe, a przez ten okres nigdy nie stosował HCG.
"Pacjent" jest totalnie zablokowany, co innego gdyby ciągle stosował to HCG i dawał uczucie, żeby te jądra pracowały, jak u normalnej osoby, wtedy nie tylko odblok jest skuteczniejszy, łatwiejszy i pewniejszy, ale zwiększa szansy w ogóle powodzenia w odblokowaniu się.

To jest profilaktyka, której przestrzegamy, zdecydowanie ważniejsza niż stosowanie suplementów. Chociaż ciężko porównać ponieważ będąc na środkach, one są również bardzo ważne.
Forum PREMIUM Aktywowane - jeśli zależy Tobie na najlepszych efektach, idealnych rozpiskach 1:1 cykli, diety, badań, nie chcesz zrobić sobie krzywdy. To jest dla Ciebie.
Aby otrzymać, więcej szczegółów napisz prywatną wiadomość
Danzo
Witam, chciałbym sprawdzić jaki mam najwyższy pik testosteronu po iniekcji. Jak robiłem iniekcje dzisiaj to badania testosteronu zrobić jutro ?
Stay strong, be positive.
ODPOWIEDZ