Pierwszy Cykl na cel sylwetkowy

Diaxon
Na swoimi przykładzie mam 3 serie 8x8x8 dokladam ciężar jak w ostatniej robię 7-8 powtórzeń to na następnym treningu dokladam, zdarza się tak że co 2-3 trening dokladam dopiero.
Dietetyk-Andrula
Danzo pisze: 13 listopada 2023, 21:29 - pn Robić na 90% sił i dodawać co trening 2,5kg do 5kg hmm 🤔
Jak dodał na kolejnym treningu ciężar 2,5kg do 5kg to już będzie moje 100%
A na kolejnym treningu nie podniosę ciężaru, bo będzie to może 110%
Jak to ugryźć (Zrobic) ?
No nie koniecznie, ponieważ jeśli masz odpowiednia diete, to ciągle Twoja siła rośnie i póki dojdziesz do swojego 100% zejdzi kilka tygodni, tak działa progress. Zwiększasz co tydzień każdy ciężar, jeśli jest możliwy.
Forum PREMIUM Aktywowane - jeśli zależy Tobie na najlepszych efektach, idealnych rozpiskach 1:1 cykli, diety, badań, nie chcesz zrobić sobie krzywdy. To jest dla Ciebie.
Aby otrzymać, więcej szczegółów napisz prywatną wiadomość
Danzo
To ja coś źle robię... Że ciężko mi zwiększc obciążenie co trening lub do tydzień.
I co najważniejsze, nie łapiąc kontuzji przy okazji 😭
Stay strong, be positive.
Diaxon
Danzo pisze: 14 listopada 2023, 15:21 - wt To ja coś źle robię... Że ciężko mi zwiększc obciążenie co trening lub do tydzień.
Ale to nie jest tak że w każdym ćwiczeniu zwiększasz np. Masz 3 ćwiczenia na klate i w jednym tygodniu progres w jednym ćwiczeniu w nastepnym tygodniu w innym.
Awatar użytkownika
GamerNaBombie
Danzo pisze: 14 listopada 2023, 15:21 - wt To ja coś źle robię... Że ciężko mi zwiększc obciążenie co trening lub do tydzień.
Masz dużo strategi ale głównie skupiasz się na jednym boju danego dnia jak Diaxon napisał.
Jak już jesteś na etapie że ciężar nie idzie to dodawaj powtórzeń a jak wyjdziesz z nimi tak wysoko że ogranicza cię kardio to dodajesz serii.
Danzo
Gamer super formę masz na zdjęciu 🔥
Zdrac przepis na taką formę😈
Stay strong, be positive.
Awatar użytkownika
GamerNaBombie
To było z przed 4 miesięcy :lol:
Robię eksperyment odstawiłem bombę bez odbloku po 6 latach i spadłem do zera teraz.
Wiesz tajemnicy nie ma jesz trenujesz a jak nie da się progresowac siłowo to skupiasz się na innym parametrze do skutku grunt żeby cokolwiek polepszać.
Dietetyk-Andrula
Koniecznie będzie zacząć od nauczenia się progresowania.

Na każdym trenignu z tygodnia na tydzień zwiększasz obciążenie/powtórzenia. Jeśli nie idzie to dieta kuleje, bo nie jesteś zaawansowanym, więc na spokojnie ciągle powinieneś progresować.
Forum PREMIUM Aktywowane - jeśli zależy Tobie na najlepszych efektach, idealnych rozpiskach 1:1 cykli, diety, badań, nie chcesz zrobić sobie krzywdy. To jest dla Ciebie.
Piotrgras33
Danzo pisze: 05 września 2023, 12:28 - wt Wbiłem już dwa raz 125mg cypio i hcg 250iu, więc teraz zejdę do 50mg pon i czwartek, bez hcg, bo nie czuje że go potrzebuje.

Tak jak mówisz staram się redukować okolo 1kg masy aż nie będę miał opony na brzuchu, aktualnie to mi się waga powiększyła o okolo 1kg i głównie to patrzę na lustro, ale też się ważę

Proporcje sylwetki na pewno do poprawy żeby zrobić estetyczna sylwetką
Jakis konkretny plan treningowy, możecie polecić czy robić FBW, bo wracam do treningów na siłowni
Hcg nie ma się czuć ma on dbać o Twoje jądra jak i też dbać o Twoje neuroprzekaźniki
Dietetyk-Andrula
Dietetyk-Andrula pisze: 15 listopada 2023, 13:58 - śr
Koniecznie będzie zacząć od nauczenia się progresowania.

Na każdym trenignu z tygodnia na tydzień zwiększasz obciążenie/powtórzenia. Jeśli nie idzie to dieta kuleje, bo nie jesteś zaawansowanym, więc na spokojnie ciągle powinieneś progresować.
A przypomnę że to całkowita podstawa od budowy mięśni i palenia fatu.
ODPOWIEDZ