Pierwszy Cykl na cel sylwetkowy
-
No nie koniecznie, ponieważ jeśli masz odpowiednia diete, to ciągle Twoja siła rośnie i póki dojdziesz do swojego 100% zejdzi kilka tygodni, tak działa progress. Zwiększasz co tydzień każdy ciężar, jeśli jest możliwy.
Forum PREMIUM Aktywowane - jeśli zależy Tobie na najlepszych efektach, idealnych rozpiskach 1:1 cykli, diety, badań, nie chcesz zrobić sobie krzywdy. To jest dla Ciebie.
Aby otrzymać, więcej szczegółów napisz prywatną wiadomość
Ale to nie jest tak że w każdym ćwiczeniu zwiększasz np. Masz 3 ćwiczenia na klate i w jednym tygodniu progres w jednym ćwiczeniu w nastepnym tygodniu w innym.
- GamerNaBombie
Masz dużo strategi ale głównie skupiasz się na jednym boju danego dnia jak Diaxon napisał.
Jak już jesteś na etapie że ciężar nie idzie to dodawaj powtórzeń a jak wyjdziesz z nimi tak wysoko że ogranicza cię kardio to dodajesz serii.
- GamerNaBombie
To było z przed 4 miesięcy
Robię eksperyment odstawiłem bombę bez odbloku po 6 latach i spadłem do zera teraz.
Wiesz tajemnicy nie ma jesz trenujesz a jak nie da się progresowac siłowo to skupiasz się na innym parametrze do skutku grunt żeby cokolwiek polepszać.

Robię eksperyment odstawiłem bombę bez odbloku po 6 latach i spadłem do zera teraz.
Wiesz tajemnicy nie ma jesz trenujesz a jak nie da się progresowac siłowo to skupiasz się na innym parametrze do skutku grunt żeby cokolwiek polepszać.
-
Koniecznie będzie zacząć od nauczenia się progresowania.
Na każdym trenignu z tygodnia na tydzień zwiększasz obciążenie/powtórzenia. Jeśli nie idzie to dieta kuleje, bo nie jesteś zaawansowanym, więc na spokojnie ciągle powinieneś progresować.
Forum PREMIUM Aktywowane - jeśli zależy Tobie na najlepszych efektach, idealnych rozpiskach 1:1 cykli, diety, badań, nie chcesz zrobić sobie krzywdy. To jest dla Ciebie.
-
Hcg nie ma się czuć ma on dbać o Twoje jądra jak i też dbać o Twoje neuroprzekaźnikiDanzo pisze: ↑05 września 2023, 12:28 - wt Wbiłem już dwa raz 125mg cypio i hcg 250iu, więc teraz zejdę do 50mg pon i czwartek, bez hcg, bo nie czuje że go potrzebuje.
Tak jak mówisz staram się redukować okolo 1kg masy aż nie będę miał opony na brzuchu, aktualnie to mi się waga powiększyła o okolo 1kg i głównie to patrzę na lustro, ale też się ważę
Proporcje sylwetki na pewno do poprawy żeby zrobić estetyczna sylwetką
Jakis konkretny plan treningowy, możecie polecić czy robić FBW, bo wracam do treningów na siłowni
-
A przypomnę że to całkowita podstawa od budowy mięśni i palenia fatu.Dietetyk-Andrula pisze: ↑15 listopada 2023, 13:58 - śrKoniecznie będzie zacząć od nauczenia się progresowania.
Na każdym trenignu z tygodnia na tydzień zwiększasz obciążenie/powtórzenia. Jeśli nie idzie to dieta kuleje, bo nie jesteś zaawansowanym, więc na spokojnie ciągle powinieneś progresować.