Zwiększyć dawkę?
Ocena i pomoc przy przeprowadzeniu cyklu
Cześć. Po dwóch tygodniach brania exemestane e3d 12,5mg, dzisiaj zrobiłem badania i martwi mnie ten wysokie estro, tak jak by nic nie zbiło od poprzedniego badania. Wczoraj robiony strzał z nowego labu. Prolaktyna dorzucę później, bo jeszcze nie mam wyniku. Mam exemestane glandex 25mg niby apteka
i tak się zastanawiam ci dalej
Zwiększyć dawkę?
Zwiększyć dawkę?
- Załączniki
-
- Screenshot_2023-09-13-09-46-20-735_cn.wps.moffice_eng.jpg
- (546.85 KiB) Nie pobierany
Jaka dawka testa leci?Damk40 pisze: ↑13 września 2023, 09:52 - śr Cześć. Po dwóch tygodniach brania exemestane e3d 12,5mg, dzisiaj zrobiłem badania i martwi mnie ten wysokie estro, tak jak by nic nie zbiło od poprzedniego badania. Wczoraj robiony strzał z nowego labu. Prolaktyna dorzucę później, bo jeszcze nie mam wyniku. Mam exemestane glandex 25mg niby aptekai tak się zastanawiam ci dalej
Zwiększyć dawkę?
Są dwie opcje;
- zbyt mała dawka
- exe nie działa na Ciebie i będzie potrzeba przejść na ari.
Daj 1-2ed i w poniedziałek zrób badanie, jeśli się nic nie mieni to exe. Chodź ta dawka powinna dobrze zbić, ale wyżej napisałem możliwe przyczyny.
350mg tygodniowo rozbite na wtorek i sobotę. Czyli 25mg co drugi dzień, tak?BodyHelp pisze: ↑13 września 2023, 10:46 - śrJaka dawka testa leci?Damk40 pisze: ↑13 września 2023, 09:52 - śr Cześć. Po dwóch tygodniach brania exemestane e3d 12,5mg, dzisiaj zrobiłem badania i martwi mnie ten wysokie estro, tak jak by nic nie zbiło od poprzedniego badania. Wczoraj robiony strzał z nowego labu. Prolaktyna dorzucę później, bo jeszcze nie mam wyniku. Mam exemestane glandex 25mg niby aptekai tak się zastanawiam ci dalej
Zwiększyć dawkę?
Są dwie opcje;
- zbyt mała dawka
Daj 1/2ed i w poniedziałek zrób badanie, jeśli się nic nie mieni to exe. Chodź ta dawka powinna dobrze zbić, ale wyżej napisałem możliwe przyczyny.
Napisałem 1/2ed- czyli 1/2 every day.Damk40 pisze: ↑13 września 2023, 10:52 - śr350mg tygodniowo rozbite na wtorek i sobotę. Czyli 25mg co drugi dzień, tak?BodyHelp pisze: ↑13 września 2023, 10:46 - śrJaka dawka testa leci?Damk40 pisze: ↑13 września 2023, 09:52 - śr Cześć. Po dwóch tygodniach brania exemestane e3d 12,5mg, dzisiaj zrobiłem badania i martwi mnie ten wysokie estro, tak jak by nic nie zbiło od poprzedniego badania. Wczoraj robiony strzał z nowego labu. Prolaktyna dorzucę później, bo jeszcze nie mam wyniku. Mam exemestane glandex 25mg niby aptekai tak się zastanawiam ci dalej
Zwiększyć dawkę?
Są dwie opcje;
- zbyt mała dawka
Daj 1/2ed i w poniedziałek zrób badanie, jeśli się nic nie mieni to exe. Chodź ta dawka powinna dobrze zbić, ale wyżej napisałem możliwe przyczyny.
OkBodyHelp pisze: ↑13 września 2023, 10:58 - śrNapisałem 1/2ed- czyli 1/2 every day.Damk40 pisze: ↑13 września 2023, 10:52 - śr350mg tygodniowo rozbite na wtorek i sobotę. Czyli 25mg co drugi dzień, tak?BodyHelp pisze: ↑13 września 2023, 10:46 - śr
Jaka dawka testa leci?
Są dwie opcje;
- zbyt mała dawka
-
Generalnie jakbyś robił iniekce częściej wtedy mógłbyś stosować rzadziej : )
Forum PREMIUM Aktywowane - jeśli zależy Tobie na najlepszych efektach, idealnych rozpiskach 1:1 cykli, diety, badań, nie chcesz zrobić sobie krzywdy. To jest dla Ciebie.
Aby otrzymać, więcej szczegółów napisz prywatną wiadomość
Aby otrzymać, więcej szczegółów napisz prywatną wiadomość
Ogólnie to nie mam problemu z codziennym przyjmowaniem, problemem jest podział exemestane glandex 25mg w postaci tabletek powlekanych. Z tego co wiem nie wolno dzielić tabletek powlekanych, bo niby tracą właściwości. Zobaczymy jutro jak zrobię badania czy coś w tym jest
Nic się nie dzieje po podziale tabletek

Estradiol do unormowania do skali normy.