Pierwszy cykl

BodyHelp
Diaxon pisze: 18 lipca 2023, 20:33 - wt
BodyHelp pisze: 18 lipca 2023, 19:30 - wt
Diaxon pisze: 18 lipca 2023, 18:02 - wt Dziwne bo przeważnie wybieram produkty pełnoziarniste, jem odreby i platki zbożowe żytnie jęczmień owies itd. Choć nie ukrywam jestem miłośnikiem smazonego mięsa wołowego i filetów z kurczaka (ale też nie bez opamietania). Zdążyłem wyczytać że za niski może powodować zaburzenia neurologiczne więc chyba mam przyczynę.
Dodaj do suplementacji 1000mg citrus bergamot
Pewnie jak zwykle ratujesz mi skórę. Dzięki wielkie
Dodaj i za jakiś czas zrób badania ;) HDL powinien się podnieść. Na all**** dostaniesz w dobrej cenie.

Co leci w ogóle z suplementacji i jaka mocna suplementacja to zaradzimy coś dodatkowo z profilaktyki, a jest must have.

Hehe, nie ma za co.
Pozdrawiam serdecznie,
BodyHelp
Dietetyk-Andrula
Diaxon pisze: 18 lipca 2023, 18:02 - wt Dziwne bo przeważnie wybieram produkty pełnoziarniste, jem odreby i platki zbożowe żytnie jęczmień owies itd. Choć nie ukrywam jestem miłośnikiem smazonego mięsa wołowego i filetów z kurczaka (ale też nie bez opamietania). Zdążyłem wyczytać że za niski może powodować zaburzenia neurologiczne więc chyba mam przyczynę.
Pamiętaj by starać się poprawić wyniki jedzeniem, dietą o ile to możliwe.

Można smażyć, ale najlepiej w frytkownicy beztłuszczowej, jeśli nie chcesz w ową inwestować, to smaż, ale nie na potężnym oleju, Najlepiej na oleju kokosowym i delikatnie, + przecierasz ręcznikowym papierem i niski ogień.
Forum PREMIUM Aktywowane - jeśli zależy Tobie na najlepszych efektach, idealnych rozpiskach 1:1 cykli, diety, badań, nie chcesz zrobić sobie krzywdy. To jest dla Ciebie.
Aby otrzymać, więcej szczegółów napisz prywatną wiadomość
Diaxon
Dietetyk-Andrula pisze: 18 lipca 2023, 22:54 - wt
Pamiętaj by starać się poprawić wyniki jedzeniem, dietą o ile to możliwe.

Można smażyć, ale najlepiej w frytkownicy beztłuszczowej, jeśli nie chcesz w ową inwestować, to smaż, ale nie na potężnym oleju, Najlepiej na oleju kokosowym i delikatnie, + przecierasz ręcznikowym papierem i niski ogień.
Kokosowy będzie lepszy od oliwy? Smaże na patelni grillowej. Muszę pomyśleć o frytkownicy beztłuszczowej.
Diaxon
Do tych co maja i używaj frytkownicy beztłuszczowej, na co zwrócić uwagę przy zakupie?
BodyHelp
Nie ma sensu brać nic drogiego. Osobiście miałem Ravenna za 300zl i xiaomi teraz za 400 z aplikacja.

Moc minimum 1300-1500W ;)

Smażąc na grillowej tłuszcz jest niepotrzebny.
Pozdrawiam serdecznie,
BodyHelp
Diaxon
BodyHelp pisze: 19 lipca 2023, 14:08 - śr Nie ma sensu brać nic drogiego. Osobiście miałem Ravenna za 300zl i xiaomi teraz za 400 z aplikacja.

Moc minimum 1300-1500W ;)

Smażąc na grillowej tłuszcz jest niepotrzebny.
Tylko nacieram do smażenia ;)
Diaxon
Przeszedłem po pomoc w cyklu a kupuje frytkownice beztłuszczową, to się nazwya forum patrzcie i uczcie się.
Hehehe
Wyżej macie piękny przykład jak badania są ważne. Celowalem w magnez który okazało się że jest prawidłowy i teraz bez badań doszły by objawy przedawkowania magnezu i pieknie robi się ślepe koło.
Odnośnie kosztów, badania już mnie wyszly wiecej nż towar na caly cykl, to dopiero miesiąc a gdzie jeszcze suplementacja.
TrainingAddict
Masz wzorowe wyniki cholesterolu trzymaj jak jest i miej na uwadze że na syntetyki zawsze te proporcje się zaburzają
Dobra technika: retrakcja, regresja, anihilacja, masturbacja (potreningowa)
BodyHelp
Poprawić coś zawsze można tym bardziej cholesterol co nie zmienia faktu, ze nasze normy w laboratoriach są dla typowych „januszy” co nic nie robią. Wszystkie środki powodują wzrost. Dla przykładu: parametr Rdw- SD i się przejmują, a to mało istotny wynik. Dlatego niektóre badania jak te co napisałem trzeba zestawić z mcv, erytrocyty, hemoglobina i wtedy widać, czy jest jakiś problem lub nie ;)
Pozdrawiam serdecznie,
BodyHelp
Dietetyk-Andrula
Diaxon pisze: 19 lipca 2023, 16:25 - śr Przeszedłem po pomoc w cyklu a kupuje frytkownice beztłuszczową, to się nazwya forum patrzcie i uczcie się.
Hehehe
Wyżej macie piękny przykład jak badania są ważne. Celowalem w magnez który okazało się że jest prawidłowy i teraz bez badań doszły by objawy przedawkowania magnezu i pieknie robi się ślepe koło.
Odnośnie kosztów, badania już mnie wyszly wiecej nż towar na caly cykl, to dopiero miesiąc a gdzie jeszcze suplementacja.
Super cieszymy się, że możemy być czynnikiem zmiany na lepsze waże zdrowie, życie i samopoczucie.

Frytkownica beztłuszczowa, to game changer. : )

Trzymam kciuki za Ciebie i trzymaj się : )
Forum PREMIUM Aktywowane - jeśli zależy Tobie na najlepszych efektach, idealnych rozpiskach 1:1 cykli, diety, badań, nie chcesz zrobić sobie krzywdy. To jest dla Ciebie.
Aby otrzymać, więcej szczegółów napisz prywatną wiadomość
ODPOWIEDZ