Wiem, że za późno natomiast trzeba pamiętać. Środki to nie cukierki..Diaxon pisze: ↑07 października 2023, 10:28 - sobJuż za późno wziolem 1/2, będę miał na uwadze nastepnym razem. Ciśnienie mierzę od 3 dni 2x dzien, jest w normie.Dietetyk-Andrula pisze: ↑07 października 2023, 09:36 - sobJeśli prolka jest lekko ponad widełki to nie bierzemy 1/2 tab, a 1/4 tab.. Dodatkowo prolaktyna jest mocno zmienna, nadmierny stres, wysiłek fizyczny itd.. Dlatego stosuje się kabergolinę, gdy prolaktyna jest mocno powyżej wyników normy..Diaxon pisze: ↑03 października 2023, 19:46 - wt Zrobilem sobie przerwę jakieś 12 dni. Od 2 dni wróciłem do treningów ale pod koniec zeszłego tygodnia pojawily się zawroty głowy coś jak bym miał odpłynąć. Nie powiem trochę się zrylem bo zdarza się to w nietypowych sytuacjach np. stoję na drabinie. Nie mam ciśnieniomierza, dziś zamówiłem (nie porzebowalem wcześniej). Robiłem wczoraj badania estro prola morfologie. Prol była lekko ponad widełki wziolem 0.5 tab dostinex, estro w górnej granicy, z morfologi wyszło że jestem odwodniony (ale czułem że za malo wody piję).
Jakie masz to ciśnienie? Może po prostu przemęczenie, zmiany hormonalne itd. Wracasz do treningów, więc tutaj jest kwestii dużo..., nie widzę sensu nadmiernej paniki.
Jeśli ciśnienie jest w porządku, a wciąż pojawiają się zawroty głowy itd. To jest nadmierne przemęczenie, brak tlenu,
Dużo wody i sprawdzaj, zrób kompleks badań i wrzuć na Forum, to będziemy wiedzieć więcej co się dzieje u Ciebie w organizmie : )