Hej no rzeczywiście pierwszy raz widzę Ciebie takiego podlanegohejssik pisze: ↑19 lutego 2023, 14:13 - ndz Raport![]()
Wracam po tygodniu nieobecności, w sumie dużo się nie zmieniło. Waga na czczo 86 kg z czego podeszło trochę wody - tłusty czwartek wpadło pare dobroci i mamy efekt![]()
Treningowo wyglada to tak, 4 dni PUSH PULL LEGS PULL. Priorytet skierowany do rozbudowę ramion oraz pleców, grubość i szerokość. Odjąłem jeden dzień treningowy gdyż czuje, że nie regeneruje się przy tylu jednostkach treningowych mimo nadwyżki kcal oraz SAA.
Ze środków leci teraz T. 500MG / week oraz NPP w dawcę 320 MG / week. Wszystko rozbite w trzech iniekcjach.
Miska przez ostatni okres mniej trzymana, teraz wracam na czyste jedzenie wiec powinno pójść trochę do przodu.
Pojawił się trądzik na plecach, klacie, szyi - trochę jestem zły gdyż nie wyglada to dobrze. Mam wizytę u dermatologa zobaczymy co powie, ewentualnie dorzucę izotek do tego wszystkiego.
Fotka formy w załączniku, szału nie ma ale znowu siła idzie do góry![]()

Co do trądziku zbadaj sobie estro i prolaktyne, chyba że nic nie zmieniałeś. To jestem przekonany że powód to jelita, skoro tak poszalaleś, sylwetka jest podlana, więcej pewnie wleciało żarcia, zdrowego czy nie. Jelita tego nie przerabiają, a trądzik to jelita lub hormony, stąd syfy dodatkowo przy NPP, przy środku u których trądzik może się potęgować :/
Wróć na czyste żarcie, ogarnicz cukier i trądzik sam zejdzie : )