hejssik - dziennik treningowy

hejssik
Raport :arrow:

Waga 85.6 bez zmian w przeciągu tygodnia lecz widzę poprawę sylwetki - trzymam się założeń i lecę dalej 3 tydzien minicuta :)

5 treningów zrobione, każdy ciężki jak zawsze. Apetyt już mega, czasami ciężko czegoś nie podjeść. Zauważałem tez brak zamulenia po węglach czyli wrażliwość poszła do góry - taki był zamiar cuta. Plan na dalszy czas to jeszcze jeden tydzień cuta 120% i kolejny ostatni tydzień cięcia to deload/roztrenowanie.

Suplementacja bez zmian, na 2 tygodnie wprowadzam jedynie zmianę podawania T na codziennie iniekcje podskórne w mikrodawkach żeby suma wyszła 200 mg / tydzień.

Za 2 tygodnie wrzucę foto jak forma wygląda, miłej niedzieli :)
Dietetyk-Andrula
hejssik pisze: 15 stycznia 2023, 19:16 - ndz Raport :arrow:

Waga 85.6 bez zmian w przeciągu tygodnia lecz widzę poprawę sylwetki - trzymam się założeń i lecę dalej 3 tydzien minicuta :)

5 treningów zrobione, każdy ciężki jak zawsze. Apetyt już mega, czasami ciężko czegoś nie podjeść. Zauważałem tez brak zamulenia po węglach czyli wrażliwość poszła do góry - taki był zamiar cuta. Plan na dalszy czas to jeszcze jeden tydzień cuta 120% i kolejny ostatni tydzień cięcia to deload/roztrenowanie.

Suplementacja bez zmian, na 2 tygodnie wprowadzam jedynie zmianę podawania T na codziennie iniekcje podskórne w mikrodawkach żeby suma wyszła 200 mg / tydzień.

No pięknie, śledzę dzienniczek - bardzo fajny dziennik na pewno bedzie co wspominac.
Jeśli chciałbyś zmaksymalizować swoją sylwetkę,w jak najszybszym czasie, mieć stały kontakt 24/7, robić to mądrze i NAJskuteczniej, jak tylko to możliwe[...] - Współpraca 1:1 jest dla Ciebie, po więcej info napisz prywatną wiadomość :geek: D.A.
hejssik
Dietetyk-Andrula pisze: 17 stycznia 2023, 15:59 - wt

No pięknie, śledzę dzienniczek - bardzo fajny dziennik na pewno bedzie co wspominac.
Szybkie pytanie i prośba o poradę, co da mi PROVIRON gdy dodam go do cyklu NPP + CYPIO? Czy lepiej dodać go po zakończeniu (12 tyg) oraz jeszcze jedno, kończę trzeci tydzień mini cuta (jutro wrzucę małe podsumowanie i raport) na przyszły tydzień mam zaplanowane roztrenowanie i teraz jak z kaloriami, delikatnie trzymać deficyt jak nie będę tak ciężko ćwiczyć czy raczej być na zerze i zregenerować organizm przed 12-nastoma tygodniami ostrej masy? Po roztrenowaniu odrazu wskoczyć na nadwyżkę 300/400kcal i cisnąć? Wrażliwość poprawiona wiec wydaje mi się ze nie ma na co czekać tymbardziej, że wleci NPP :twisted:
hejssik

Waga na czczo 83.3 - 2.3 kg mniej niż ubiegły tydzień, od początku mini cuta który zacząłem 3 tygodnie temu spadło 4.7 kg

Tydzień przepracowany wzorowo, 5 wymagających treningów, duża aktywność w ciagu dnia, jedzenia malutko bo zaledwie ~2400 kcal. Aktualnie kończę tego cuta i wskakuje na tygodniowe roztrenowanie - przygotuje trochę ciało przed ostatnimi 12-nastoma tygodniami masy przed większą redukcją ;)

Wrzucam dwa zdjęcia - cały mini cut trwał równe 21 dni i te zdjęcia właśnie tyle dzieli.Po lewej przed i po prawej po. T na poziomie 200 mg/week a kluczem była dieta dopięta w 110% - myśle, że zmotywuje innych do trzymania michy oraz dam świadomość, ze wcale nie potrzeba wielkich dawek SAA żeby uzyskać dobrą sylwetkę :) Dodam też że nie brałem żadnych spalaczy oraz nie robiłem cardio wiec gdybym to dodał to efekt byłby jeszcze lepszy :D

Czekam na wskazówki postu powyżej, miłej niedzieli pozdrawiam :D
Załączniki
03E02B3C-47BE-484B-8188-2A4D8E763132.jpeg
(617.95 KiB) Nie pobierany
852398B8-AA27-498A-987D-91D34E91B679.jpeg
(439.26 KiB) Nie pobierany
Dietetyk-Andrula
hejssik pisze: 21 stycznia 2023, 20:07 - sob
Dietetyk-Andrula pisze: 17 stycznia 2023, 15:59 - wt

Szybkie pytanie i prośba o poradę, co da mi PROVIRON gdy dodam go do cyklu NPP + CYPIO? Czy lepiej dodać go po zakończeniu (12 tyg) oraz jeszcze jedno, kończę trzeci tydzień mini cuta (jutro wrzucę małe podsumowanie i raport) na przyszły tydzień mam zaplanowane roztrenowanie i teraz jak z kaloriami, delikatnie trzymać deficyt jak nie będę tak ciężko ćwiczyć czy raczej być na zerze i zregenerować organizm przed 12-nastoma tygodniami ostrej masy? Po roztrenowaniu odrazu wskoczyć na nadwyżkę 300/400kcal i cisnąć? Wrażliwość poprawiona wiec wydaje mi się ze nie ma na co czekać tymbardziej, że wleci NPP :twisted:
Provi na chłopski rozum, pozwala Ci wykorzystać więcej Testosteronu którego wbijasz, są szkoły że ludzie lecą non stop na Provironie, warto się zastanowić. : ) Więcej Wolnego Testosteronu - sam wiesz jakie efekty i plusy :>

Pierwszy tydzień poleć 200 kcal +, chyba że znasz swój organizm i wiesz że przy 400kcal waga w tydzien podskoczy o 0,5kg max, by nie musieć robić znów za 12 tyg mini cuta ponownie.. a lecieć non stop : >
Jeśli chciałbyś zmaksymalizować swoją sylwetkę,w jak najszybszym czasie, mieć stały kontakt 24/7, robić to mądrze i NAJskuteczniej, jak tylko to możliwe[...] - Współpraca 1:1 jest dla Ciebie, po więcej info napisz prywatną wiadomość :geek: D.A.
hejssik

Waga w sobotę pokazała 82 kg - jednak przykręciłem trochę śrubkę i pociągnąłem kolejny tydzień CUT, zrobiłem delikatne roztrenowanie 3 treningi w tygodniu oraz 3 sesje cardio 20,25 i 35 min + ograniczyłem węgle do 150 w treningowe oraz 100 w nietreningowe - finalnie spadło 6 kg od rozpoczęcia mini cuta. Na koniec (wczoraj) podładowałem organizm węglami - wpadło około 1000W w miarę czystych, operacja przeprowadzona z chłodną głową, tłuszcze ograniczone do 60G + 10L wody :) Po tym incydencie waga rano pokazała 84 kg więc jest dobrze :mrgreen:

Po miesięcznej kuracji T podskórnie (ok. 200mg/week) zauważyłem pojawienie sie trądziku na klacie oraz w paru innych miejscach. Wracam na domięśniówki.

Plan na kolejne 12 tygodni - MASA priorytet PLECY + RAMIONA.

SAA poleci na start 400T + NPP 150MG / WEEK
Postanowiłem bić razem w jednej pompce co 3.5 dnia - rozmawiałem z kilkoma osobami i muszę sprawdzić na sobie jak podziała na mnie NPP, jeśli będzie lipa to zrobię iniekcje 3x WEEK. Do tego dołączam również proviron 12.5mg x2 rano/wieczor. Aktualnie już jestem po pierwszej iniekcji takiego zestawu :twisted:

Dieta - po powrocie z cuta i małego ładowania wracam na 3100 KCAL, 400W 250B 50T.

Zdjęcia aktualnej formy w załączniku, robione dziś po wczorajszym ładowaniu 1000W+. Nogi ćwiczone raz w tygodniu ale porządnie - o dziwo jest progres :)

Pytanie, 400T + 75x2NPP będzie dobre na start czy za mało NPP? Jaka jest maksymalna bezpieczna dawka w jednej lotce NPP?

Życzę miłej niedzieli, może ktoś czyta te wypociny : )
Załączniki
62DD1811-CD0A-4A65-A60B-D548275ECC3B.jpeg
(1.09 MiB) Nie pobierany
09F481ED-702E-48B7-87F3-BCC4928CCFF1.jpeg
(521.21 KiB) Nie pobierany
589599CC-7FB4-4E40-957F-0E0F4CF51549.jpeg
(729.81 KiB) Nie pobierany
Dietetyk-Andrula
hejssik pisze: 29 stycznia 2023, 11:58 - ndz Raport :arrow:

Waga w sobotę pokazała 82 kg - jednak przykręciłem trochę śrubkę i pociągnąłem kolejny tydzień CUT, zrobiłem delikatne roztrenowanie 3 treningi w tygodniu oraz 3 sesje cardio 20,25 i 35 min + ograniczyłem węgle do 150 w treningowe oraz 100 w nietreningowe - finalnie spadło 6 kg od rozpoczęcia mini cuta. Na koniec (wczoraj) podładowałem organizm węglami - wpadło około 1000W w miarę czystych, operacja przeprowadzona z chłodną głową, tłuszcze ograniczone do 60G + 10L wody :) Po tym incydencie waga rano pokazała 84 kg więc jest dobrze :mrgreen:

Po miesięcznej kuracji T podskórnie (ok. 200mg/week) zauważyłem pojawienie sie trądziku na klacie oraz w paru innych miejscach. Wracam na domięśniówki.

Plan na kolejne 12 tygodni - MASA priorytet PLECY + RAMIONA.

SAA poleci na start 400T + NPP 150MG / WEEK
Postanowiłem bić razem w jednej pompce co 3.5 dnia - rozmawiałem z kilkoma osobami i muszę sprawdzić na sobie jak podziała na mnie NPP, jeśli będzie lipa to zrobię iniekcje 3x WEEK. Do tego dołączam również proviron 12.5mg x2 rano/wieczor. Aktualnie już jestem po pierwszej iniekcji takiego zestawu :twisted:

Dieta - po powrocie z cuta i małego ładowania wracam na 3100 KCAL, 400W 250B 50T.

Zdjęcia aktualnej formy w załączniku, robione dziś po wczorajszym ładowaniu 1000W+. Nogi ćwiczone raz w tygodniu ale porządnie - o dziwo jest progres :)

Pytanie, 400T + 75x2NPP będzie dobre na start czy za mało NPP? Jaka jest maksymalna bezpieczna dawka w jednej lotce NPP?

Życzę miłej niedzieli, może ktoś czyta te wypociny : )
Hej, czytają czytają, każdego dnia masz więcej odsłon : )
Co do NPP - jeśli będziesz mieć problemy z nandrolonami to najlepiej bić często czyli ed, a przy NPP to wcale min. musisz stosować e2d.
Do tego pilnować prolaktyny, by właśnie ograniczyć skutki uboczne.

Iniekcje podskórne mocno wybijają estro więc stąd trądzik.

Bardzo dobrą masz sylwetkę i gen do nie zalewania się: )

Ogólnie 150mg NPP na start będzie spoko opcją bo przynajmniej zobaczysz jak reagujesz, ale celuj w 250-350mg :)

Nie ma czegoś takiego jak bezpieczna dawka w lotce, ale by ograniczyć skutki uboczne dlatego zwykle zawodnicy wykonują iniekcje ed /e2d
hejssik

Waga na czczo równe 85 kg - skok +1kg w stosunku zeszłej niedzieli wiec jest dobrze, powoli idzie do góry :) Tydzień zaliczony dobrze, wpadły 4 mocne treningi. Zaczynam progresować na nowo, zmieniam trochę tempo ćwiczeń. Kaloryke staram się trzymać między 3200-3400; chodzę głodny, staram się jeść regularnie co 3h.

SAA leci teraz 400MG T / week + NPP 270MG / week : dodałem jedną iniekcje npp. Do tego codziennie proviron 12.5 mg rano + wieczorem. Samopoczucie ok, za około tydzień zrobię badania jak wyglada estro i prolka.

Dzisiaj bez zdjęcia, wstawię coś w przyszłym tygodniu, raport krótki zwięzły i na temat. Miłej niedzieli :D
Dietetyk-Andrula
hejssik pisze: 05 lutego 2023, 14:42 - ndz Raport :arrow:

Waga na czczo równe 85 kg - skok +1kg w stosunku zeszłej niedzieli wiec jest dobrze, powoli idzie do góry :) Tydzień zaliczony dobrze, wpadły 4 mocne treningi. Zaczynam progresować na nowo, zmieniam trochę tempo ćwiczeń. Kaloryke staram się trzymać między 3200-3400; chodzę głodny, staram się jeść regularnie co 3h.

SAA leci teraz 400MG T / week + NPP 270MG / week : dodałem jedną iniekcje npp. Do tego codziennie proviron 12.5 mg rano + wieczorem. Samopoczucie ok, za około tydzień zrobię badania jak wyglada estro i prolka.

Dzisiaj bez zdjęcia, wstawię coś w przyszłym tygodniu, raport krótki zwięzły i na temat. Miłej niedzieli :D
Jak chodzisz głodny to bardzo dobry znak, szanować to jak najdłużej i przetrzymać, bo później już żreć się nie chce :D
hejssik

Wracam po tygodniu nieobecności, w sumie dużo się nie zmieniło. Waga na czczo 86 kg z czego podeszło trochę wody - tłusty czwartek wpadło pare dobroci i mamy efekt :)

Treningowo wyglada to tak, 4 dni PUSH PULL LEGS PULL. Priorytet skierowany do rozbudowę ramion oraz pleców, grubość i szerokość. Odjąłem jeden dzień treningowy gdyż czuje, że nie regeneruje się przy tylu jednostkach treningowych mimo nadwyżki kcal oraz SAA.

Ze środków leci teraz T. 500MG / week oraz NPP w dawcę 320 MG / week. Wszystko rozbite w trzech iniekcjach.

Miska przez ostatni okres mniej trzymana, teraz wracam na czyste jedzenie wiec powinno pójść trochę do przodu.

Pojawił się trądzik na plecach, klacie, szyi - trochę jestem zły gdyż nie wyglada to dobrze. Mam wizytę u dermatologa zobaczymy co powie, ewentualnie dorzucę izotek do tego wszystkiego.

Fotka formy w załączniku, szału nie ma ale znowu siła idzie do góry :)
Załączniki
4DEBD243-C6C7-4BC0-920A-B396EECCC778.jpeg
(386.11 KiB) Nie pobierany
ODPOWIEDZ