Jak najbardziej tak : )hejssik pisze: ↑02 stycznia 2023, 14:47 - pnMięśnia trochę jest, wzrost 174 cm waga 88 z widocznymi żyłami na barkach.Dietetyk-Andrula pisze: ↑02 stycznia 2023, 14:25 - pnNigdy podskórnie nie stosowałem, więc ciężko mi powiedzieć, natomiast jeśli przy Testosteronie jest ok, to tutaj też powinno być. Może bardziej prolka/estro skakać. Zacznij od dawki 30mg e2d czyli 105mg week, dlaczego tyle?hejssik pisze: ↑02 stycznia 2023, 13:03 - pn
NPP - podskórnie co 2 dni przejdzie? Jaka dawka na start? Okres cyklu 12 tyg od lutego startuje, narazie zbieram informacje![]()
Mostek 4 tygodnie ma sens na dawcę 200mg/week? Czytałem, ze mostek min 8 tyg żeby zregenerować organizm wiec pytanie czy to coś da czy szkoda czasu?
Wiele osób na Npp ma bardzo kiepskie samopoczucie, w ten sposób sprawdzisz na jakiej dawce czujesz się najlepiej zwiększając co tydzień o 20-30 e2d. Myśle że śmiało możesz celować do dawki na początek 250mg jeśli to Twój pierwszy kontakt. Wiadome zalezy ile masz mięśni, ale jako że to Twój drugi środek to strzelam że więcej nie będziesz potrzebował.
Mostek tak samo od zależności Twoich mięśni by to utrzymać, ale na spokojnie Ci da rade 150-200mg
Mostek tak naprawdę ile Ty chcesz, wcale go nie musisz robić, jeśli czujesz się dobrze ja robię w ostateczności gdy czuję zmęczenie i wtedy tak samo schodzimy stopniowo z innymi środkami, do 4 tyg na spokojnie![]()
Zmęczenia nie czuje tylko chęć dalszej budowylecz trzeba troszkę poprawić wrażliwość insulinową coby nie łapać tego fatu niepotrzebnie - stąd ten mini cut. Czyli jak dam 200 mg / week na miesiąc i później znowu wskoczę na 400 mg + NPP i proviron cykne rano i wieczorem to będzie grać?
![]()
hejssik - dziennik treningowy
-
Jeśli chciałbyś zmaksymalizować swoją sylwetkę,w jak najszybszym czasie, mieć stały kontakt 24/7, robić to mądrze i NAJskuteczniej, jak tylko to możliwe[...] - Współpraca 1:1 jest dla Ciebie, po więcej info napisz prywatną wiadomość
D.A.

Raport
Pierwszy tydzień mini cuta zakończony - waga na czczo 85.6 kg. Spadło 2.4 kg w skali zeszłej niedzieli wiec poleciało trochę wody i glikogenu bo mocno ograniczyłem węgle.
4 treningi zrobione, 2x PUSH 1x PULL 1x LEGS
Staram się trzymać ciężary oraz wciąż ćwiczyć do upadku coby jak najmniej mięsa spadło przez te 4 tygodnie.
Suplementacja bez zmian, aktualnie bije T. podskórnie w dawcę 0.9 ml rozbite na 3 iniekcje po 0.3 ml każda co daje około 225 mg na tydzień. Jutro idę na badania zobaczyć jak reaguje na takie kłucie - skoryguje wówczas dawkę exe.
Samopoczucie mocno w dół, głód doskwiera a jak dobrze wiadomo człowiek głodny człowiek zły
3 tygodnie i wracam do budowania. Fotki dopiero wrzucę na zakończenie cuta żeby było porównanie przed i po
pozdrawiam życzę miłej niedzieli

Pierwszy tydzień mini cuta zakończony - waga na czczo 85.6 kg. Spadło 2.4 kg w skali zeszłej niedzieli wiec poleciało trochę wody i glikogenu bo mocno ograniczyłem węgle.
Staram się trzymać ciężary oraz wciąż ćwiczyć do upadku coby jak najmniej mięsa spadło przez te 4 tygodnie.
Suplementacja bez zmian, aktualnie bije T. podskórnie w dawcę 0.9 ml rozbite na 3 iniekcje po 0.3 ml każda co daje około 225 mg na tydzień. Jutro idę na badania zobaczyć jak reaguje na takie kłucie - skoryguje wówczas dawkę exe.
Samopoczucie mocno w dół, głód doskwiera a jak dobrze wiadomo człowiek głodny człowiek zły

pozdrawiam życzę miłej niedzieli

-
Jeśli czujesz się na tyle zaawansowany to śmiało przez te 3 tyg możesz dorzucić T3 więcej Ci zejdzie.hejssik pisze: ↑08 stycznia 2023, 10:54 - ndz Raport![]()
Samopoczucie mocno w dół, głód doskwiera a jak dobrze wiadomo człowiek głodny człowiek zły3 tygodnie i wracam do budowania. Fotki dopiero wrzucę na zakończenie cuta żeby było porównanie przed i po
![]()
pozdrawiam życzę miłej niedzieli![]()
Ciężko aby mięso spadło nawet na deficycie będąc na bombie, możesz zwiększyć białko, by jeszcze bardziej zwiększyć pewność uniknięcia katabolizmu : ]
Być może kiepsko już sie czujesz, przez iniekcje podskórne - one mocno podwiększają estro (zwykle)
Jeśli chciałbyś zmaksymalizować swoją sylwetkę,w jak najszybszym czasie, mieć stały kontakt 24/7, robić to mądrze i NAJskuteczniej, jak tylko to możliwe[...] - Współpraca 1:1 jest dla Ciebie, po więcej info napisz prywatną wiadomość
D.A.

Jakie dawki tego T3? Po 3 tygodniach normalnie jak przejdę na mase nic nie przeszkodzi w takim zabiegu? Raczej zostawie tą opcje na letnią redukcje żeby ładnie resztki fatu popalić a teraz pociągnę jeszcze naturalną tarczycąDietetyk-Andrula pisze: ↑08 stycznia 2023, 19:39 - ndzJeśli czujesz się na tyle zaawansowany to śmiało przez te 3 tyg możesz dorzucić T3 więcej Ci zejdzie.hejssik pisze: ↑08 stycznia 2023, 10:54 - ndz Raport![]()
Samopoczucie mocno w dół, głód doskwiera a jak dobrze wiadomo człowiek głodny człowiek zły3 tygodnie i wracam do budowania. Fotki dopiero wrzucę na zakończenie cuta żeby było porównanie przed i po
![]()
Ciężko aby mięso spadło nawet na deficycie będąc na bombie, możesz zwiększyć białko, by jeszcze bardziej zwiększyć pewność uniknięcia katabolizmu : ]
Być może kiepsko już sie czujesz, przez iniekcje podskórne - one mocno podwiększają estro (zwykle)

-
Na pierwszy kontakt na te 3 tyg możesz wejść na 25mg. Na redukcji już zacząć podchodzić pod 50mg, a nawet więcej jeśli badania pokażą że nie wychodzisz ponad skalęhejssik pisze: ↑08 stycznia 2023, 19:57 - ndzJakie dawki tego T3? Po 3 tygodniach normalnie jak przejdę na mase nic nie przeszkodzi w takim zabiegu? Raczej zostawie tą opcje na letnią redukcje żeby ładnie resztki fatu popalić a teraz pociągnę jeszcze naturalną tarczycąDietetyk-Andrula pisze: ↑08 stycznia 2023, 19:39 - ndzJeśli czujesz się na tyle zaawansowany to śmiało przez te 3 tyg możesz dorzucić T3 więcej Ci zejdzie.hejssik pisze: ↑08 stycznia 2023, 10:54 - ndz Raport![]()
![]()
Być może kiepsko już sie czujesz, przez iniekcje podskórne - one mocno podwiększają estro (zwykle)![]()
No i zacznij 12,5mg przez 5 dni i zwiększaj tak do celowej dawki, później schodzisz identycznie
D.A.

Mam wyniki badań, T leci podskórnie 3x w tygodniu w dawcę 0.3 ml na strzał oraz 2x w tygodniu exe 1/2 tab. Coś zmienić czy zostawić? Takie estro mi odpowiada czuje się ok. Prolaktyna cały czas wysoko, co można dorzucić jeszcze żeby tak jej nie wybijało? Obecnie leci kozieradka, p5p, magnez, cynk, ashwaganda przed snem.
- Załączniki
-
- 82C7A5CD-66A5-4E42-8A36-DD44B6676754.jpeg
- (306.42 KiB) Nie pobierany
-
- B08E69DB-6E9E-4AB0-B5B1-A01C51F6CE9B.jpeg
- (233.55 KiB) Nie pobierany
Hej,hejssik pisze: ↑10 stycznia 2023, 10:46 - wt Mam wyniki badań, T leci podskórnie 3x w tygodniu w dawcę 0.3 ml na strzał oraz 2x w tygodniu exe 1/2 tab. Coś zmienić czy zostawić? Takie estro mi odpowiada czuje się ok. Prolaktyna cały czas wysoko, co można dorzucić jeszcze żeby tak jej nie wybijało? Obecnie leci kozieradka, p5p, magnez, cynk, ashwaganda przed snem.
Jeśli takie estro Tobie odpowiada to nie ma co ruszać, inaczej by było gdyby były jakieś skutki uboczne.
Jeśli schodzileś z dawek testosteronu na hrt, a obecne suplementy nie pomagają, dałbym jednorazowo cabaser i obserwował organizm.
Pozdrawiam serdecznie,
BodyHelp
-
hejssik pisze: ↑10 stycznia 2023, 10:46 - wt Mam wyniki badań, T leci podskórnie 3x w tygodniu w dawcę 0.3 ml na strzał oraz 2x w tygodniu exe 1/2 tab. Coś zmienić czy zostawić? Takie estro mi odpowiada czuje się ok. Prolaktyna cały czas wysoko, co można dorzucić jeszcze żeby tak jej nie wybijało? Obecnie leci kozieradka, p5p, magnez, cynk, ashwaganda przed snem.
Możesz spróbować wykonywać iniekcje codziennie tymi insulinówkami.
Co do prolaktyny - cabaser 1/2 tab jednorazowo . Robiłeś badania 24h po treningu?
Ile tej P5P bierzesz? Zwiększ do 200mg
D.A.

100MG, badanie specjalnie robiłem 2 dni po treningu, iniekcja T była w sobotę, exe przed badaniem nie brałem - ostatnie exe było w piątek 1/2 tab.Dietetyk-Andrula pisze: ↑11 stycznia 2023, 09:58 - śrhejssik pisze: ↑10 stycznia 2023, 10:46 - wt Mam wyniki badań, T leci podskórnie 3x w tygodniu w dawcę 0.3 ml na strzał oraz 2x w tygodniu exe 1/2 tab. Coś zmienić czy zostawić? Takie estro mi odpowiada czuje się ok. Prolaktyna cały czas wysoko, co można dorzucić jeszcze żeby tak jej nie wybijało? Obecnie leci kozieradka, p5p, magnez, cynk, ashwaganda przed snem.
Co do prolaktyny - cabaser 1/2 tab jednorazowo . Robiłeś badania 24h po treningu?
-
No to tak P5P zwiększ do 200mg i raczej bez cabergoliny się nie obejdzie przynajmniej na raziehejssik pisze: ↑11 stycznia 2023, 10:24 - śr100MG, badanie specjalnie robiłem 2 dni po treningu, iniekcja T była w sobotę, exe przed badaniem nie brałem - ostatnie exe było w piątek 1/2 tab.Dietetyk-Andrula pisze: ↑11 stycznia 2023, 09:58 - śrhejssik pisze: ↑10 stycznia 2023, 10:46 - wt Mam wyniki badań, T leci podskórnie 3x w tygodniu w dawcę 0.3 ml na strzał oraz 2x w tygodniu exe 1/2 tab. Coś zmienić czy zostawić? Takie estro mi odpowiada czuje się ok. Prolaktyna cały czas wysoko, co można dorzucić jeszcze żeby tak jej nie wybijało? Obecnie leci kozieradka, p5p, magnez, cynk, ashwaganda przed snem.

Jeśli chodzi o exe, jeśli czujesz się dobrze to nic bym nie zmieniał. Ewentualnie zwiększył lekko dawke : )
D.A.